Вече е наличен.
А те са?DanteIX написа:Аз ъпдейтнах и заминах за Гърция на почивка. Батерията падаше всеки ден, но го отдавам на калпавата свързаност и 3G-то. Явно Гърците са решили да не ни дават 4G за роуминг. Слабо! Сега, ще видим у нашенско как ще е. Забелязах няколко бъга, но нищо сериозно.
да аз завършвах деня на 40тина % сега на 10тина. Определено пада по бързо.rumborack написа:След ъпдейта и фикса на Iphone 6S+, батерията пада главоломно, пада дори в Stand-By режим! Не може да издържи дори един ден!
Като затваряш отворени апликации от тасковете, много често оставя последната без да можеш да я затвориш, трябва да затвориш таск менюто и да го отвориш пак за да я затворишalexsoon написа:
А те са?
Странно, аз нямам нито 1 от изброените проблеми.....DanteIX написа:да аз завършвах деня на 40тина % сега на 10тина. Определено пада по бързо.rumborack написа:След ъпдейта и фикса на Iphone 6S+, батерията пада главоломно, пада дори в Stand-By режим! Не може да издържи дори един ден!
Като затваряш отворени апликации от тасковете, много често оставя последната без да можеш да я затвориш, трябва да затвориш таск менюто и да го отвориш пак за да я затворишalexsoon написа:
А те са?
Когато пусна WiFi често ми спира, mobile data, и трябва да си я пусна на ръка, след като спра WiFi
Понякога ми сваля това дето съм отворил на половин екран
Хаби батерия много по бързо от преди
Когато будя телефона понякога не се буди от раз а един вид се осветлява но бавно. може да не е бъг, но на такова изглежда
Това не го ползвам и все пак ми падаше бързо батерията. Постоянно ми седеше Backup на 30 % без да е активно. Явно си има за доизчистване още.kawabiker написа:При бързо падаща батерия на 11, изтрийте кеша на сафарито .
мда, определено оправи проблема. Сутринта го махнах от зариадното около 8 сутринта.ne4o написа:Я му направи Reset All Settings.
Наистина ли оправи нещата или се шегуваш? И къде е тази опция?DanteIX написа:мда, определено оправи проблема. Сутринта го махнах от зариадното около 8 сутринта.ne4o написа:Я му направи Reset All Settings.
Сега се прибирам 12:00 е а батерията е на 37% а го ползвах доволно през деня