Хайде на ябълките

По принцип ако го купиш без срочен договор ти го дават отключен, иначе след изтичане на договора го отключват. Когато си взех първия 3GS беше с едногодишен договор и вместо да им давам някаква такса всеки месец им ги дадох на куп за целия период и ми го отключиха, но чувам, че сега този номер не минава и си чакат да изтекат двете години на договора и чак тогава го отключват, но за това не бих се хванал на бас.jujo_si написа:Има ли възможност теленор да го продават отключен?
... и отключен vs заключен телефон (10-те лева са в полза на отключенияshpeki написа:Тия 10 лева са решаващи.![]()
Що се занимаваш с тези овчари TELENORkeeponrollin написа:Имам един въпрос. От 20тина дни съм абонат на теленор, смених от мтел. Разбрах че след първия месец, може да се вземе телефон на лизинг, чрез смяна на тарифния план, на такъв с по-висока стойност.
Сега съм на някакъв за 24.99 и обмислям да сменя на 25.99, като айфона да го взема с 260лв първоначална вноска предплащане. Досега бях питал в два три магазина, и потвърждаваха че може, да ида след 30тия ден...сега реших пак да попитам (не са минали 30дни но информативно, загуба на време в обедната) и тая ми каза че 75% сигурно ще трябва да се предплати понеже бил висок клас апарат...то къв е тоя лизинг аз като му платя 75%Да попитам, някой досега взимал ли е така, като абонат от един месец ?
Тука е така...ще свикнеш!keeponrollin написа:Мерси за адекватния и полезен коментар.
Mани, мани, знам че е така, отдавна съм регнат във форума (дори съм купувал айфон от теб точно)...ама се надявах че един път в годината като имам въпрос може да получа точен и сериозен отговор. Уви.gogo68 написа:Тука е така...ще свикнеш!keeponrollin написа:Мерси за адекватния и полезен коментар.
Щом си от 20 дни абонат на Теленор е нормално да не можеш да вземеш на изплащане. Искат да си бил 10 месеца при тях за да ти дадат вариантите на изплащане. Иначе можеш и без смяна на плана да си го вземеш (ако плана още съществува) но в брой. И когато бяха Глобъл беше така. Даже можеш и втори смартфон да си купиш.keeponrollin написа:Имам един въпрос. От 20тина дни съм абонат на теленор, смених от мтел. Разбрах че след първия месец, може да се вземе телефон на лизинг, чрез смяна на тарифния план, на такъв с по-висока стойност.
Сега съм на някакъв за 24.99 и обмислям да сменя на 25.99, като айфона да го взема с 260лв първоначална вноска предплащане. Досега бях питал в два три магазина, и потвърждаваха че може, да ида след 30тия ден...сега реших пак да попитам (не са минали 30дни но информативно, загуба на време в обедната) и тая ми каза че 75% сигурно ще трябва да се предплати понеже бил висок клас апарат...то къв е тоя лизинг аз като му платя 75%Да попитам, някой досега взимал ли е така, като абонат от един месец ?