OTB 1.1.2 Downgrade Bootloader 4.6 to 3.9

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
ivankarpov

OTB 1.1.2 Downgrade Bootloader 4.6 to 3.9

Мнение от ivankarpov »

Пускам си аз иснталера днеска да провера какво е излезнало и се натъквам на програма която ми обещава да ми даунгейдне бултлодера. Новината изглежда прясна а и източника е доста сериозен. Става въпрос за сайта http://iphone.unlock.no/ а самата новина и инструкциите са тук. Нека някой да пробва и да сподели. Аз съм с бултлодер 3.9 и няма как да разбера дали става или не
Поздрави

П.С. Явно не съм видял както трябва, възможен е даунгрейд но трябва да се отвири телефона.
Последно промяна от ivankarpov на 18 Яну 2008, 20:48, променено общо 1 път.
shaman
Обратна връзка:

Re: OTB 1.1.2 Downgrade Bootloader 4.6 to 3.9

Мнение от shaman »

Мдаа.. само това:

To downgrade you will need to use testpoints, meaning the phone needs to be disassembled.

Демек - "телефона трябва да бъде разглобен" !!!!

Хехе.. ама това ме изкефи максимално !!!
iphone.unlock.no написа:Below is a picture of the needles i used (coming from a professional unlocking device). They are spring loaded to make it easier to hold stable. But as the picture to the right demonstrates, some regular needles supported by corks from bulgarian wine will also do (thanks to nasko for pic)
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

Това е наскоро споменатия хардуерен downgrade.
По-добре изчакайте софтуерен… :ugeek:
May The Force be with You!
ivankarpov

Мнение от ivankarpov »

Като го разгледах по внимателно видях че не е кой знае какво, просто даваш на късно докато се лоадни стария бултлодер. По ме претиснява отварянето на самите капаци, винаги съм ги чупил подобни пластмаси :)
Поздрави
Публикувай отговор