В 20:00ч беше пуснат iOS4

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
o3Mo

В 20:00ч беше пуснат iOS4

Мнение от o3Mo »

Дългоочакваната iOS4 вече е реалност. Може да се сваля пре itunes. Това е от мен просто да ви кажа, че го има :)

Слагам го. По-късно ще си кажа мнението.
Аватар
MtMCooLBG

Re: В 20:00ч беше пуснат iOS4

Мнение от MtMCooLBG »

И аз тъй, и аз тъй .... C:-) /?) =)) =))
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Опааа ... свари ме по боксерки тоя път :))
"Legio Patria Nostra"
Аватар
o3Mo

Мнение от o3Mo »

Хехехе нов потребител сам ама пък от началото събирам точки ;)
doctavus

Мнение от doctavus »

Айде сега чакаме коментарите от впечетленията ви ;) ... Искаше ми се да има и за 2Г iOS 4 ;)
--- [ Apple Iphone 2G 8GB Black ] --- Auto Updated to 3.1.3 thru iTunes ---
george

Мнение от george »

не е в 20, преди 15тина минути го пуснаха, проверявах няколко пъти на сайта на Apple, пишеше coming soon до преди малко
g0dsmack

Мнение от g0dsmack »

Здравейте,

Да, наистина преди малко излезе и при мен. Вече лоча със страшна сила :) Аз ще го тествам с iPod 3G
Coco_Mademoiselle

Мнение от Coco_Mademoiselle »

Оххх много ви завиждам :)) нека който е с 3GS да каже как върви на него :)
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked

iPod 2G FW 3.1.3
george

Мнение от george »

Пу първи.
Отивам да си играя сега с новата играчка :-)
Впечатления после. Засега върви страхотно с 3Gs поне на пръв поглед.
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

:(( :(( :(( кога ще излезе ънлок?!
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

toreo написа::(( :(( :(( кога ще излезе ънлок?!
Споко млади приятелю,ще стане :) Съдбата обича търпеливите!
"Legio Patria Nostra"
g0dsmack

Мнение от g0dsmack »

Уникална ОС, както винаги :)
Soze

Мнение от Soze »

Това ще върви ли на iPod 2G ? Питам щото гледам че за 3G iPhone става !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

Ще върви,обаче не със всички фючърси :)
Аватар
o3Mo

Мнение от o3Mo »

Както четох от разни бета тестъри батерията найстина държи повече - 48мин. ВиФи + Максимум осветелние на дисплея 96% ми е батерията.. Скорост - има ли смисал да го коментирам или всички знаем какво да очакваме от епъл... Наистина много бърза ос. Мултитаскига е повече от перфектен. Заключването на въртенето на дисплея е много удобно и мейлинга също... Чакам джей, за да си тествам пиратските игри и приложения :)
int21h

Мнение от int21h »

До преди малко бях с iOS4 GM и честно казано не виждам разлика. Вероятно има, но все още не съм разцъкал стабилно. Дори българската клавиатурата все още не е фонетична, въпреки че в настройките съм казал да е фонетична.
Заключването е удобно до някъде.. Приятно е да мога да заключа към потретен режим, но бих се радвал ако мога да заключа и към landscape. За съжаление - не мога.
Не се спирам на благинките, защото всички си ги знаете и без моята помощ.
<-=| int21h |=->

MacOS X 10.7.2 Snow Leopard on MacBook Aluminium Core2 Duo 2.4 GHz, 8 GB 1333MHz DDR3, Bluetooth Magic Mouse, Bluetooth MightyMouse
iPhone 3GS 32GB iOS 5.0 NeverLocked
iPhone 4S 16 GB White iOS 5.0.1 MTel Locked
ipt

Мнение от ipt »

Току що си инсталирах iOS 4 и първите ми впечатления са много добри. Мултитаскинга е на супер ниво!

Но ето че забелязах и първия проблем: фонетичната клавиатура на български е заменена с BDS и не виждам никъде опция да се оправи. Ако имате идеи, споделете, че цял живот съм ползвал само фонетична!
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

Стоя на айтунс и с трепереща ръка се чудя да натисна или да изчакъм ънлок! o_O
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

toreo написа:Стоя на айтунс и с трепереща ръка се чудя да натисна или да изчакъм ънлок! o_O
Като те слуша, човек ше рече че не ти трябва телефон :))
"Legio Patria Nostra"
Аватар
o3Mo

Мнение от o3Mo »

ipt написа:Току що си инсталирах iOS 4 и първите ми впечатления са много добри. Мултитаскинга е на супер ниво!

Но ето че забелязах и първия проблем: фонетичната клавиатура на български е заменена с BDS и не виждам никъде опция да се оправи. Ако имате идеи, споделете, че цял живот съм ползвал само фонетична!

Settings-General-Keyboard-International Keyboards-Bulgarian- Bulgarian-Phonetic ей тука е :) ама не работи нещо...
Аватар
o3Mo

Мнение от o3Mo »

Ето и информация от Dev-Team

all four one!

Around an hour ago the new version of the iPhone Operating System (now called ‘iOS’) was released.

iOS 4 is a huge release for Apple with many many changes and those changes offer slick additional features.

These new features are being offered by Apple as a free upgrade to qualifying devices.

We are working hard on a release to our tools that will jailbreak your device (or give you iOS 4 via the jailbreak train) and provide you with a carrier unlock.

Until these tools are released you should hold off on updating your device until we have fully tested our tools with all the relevant devices.

If you rely on hacktivation or a carrier unlock (ultrasn0w) then you should not upgrade until we have fully tested and released our tools.

Don’t be tempted with unofficial PwnageTool/redsn0w bundles or releases, just check here or our team twitter for real time release information.

Remember, we risk our devices so you don’t have to (but this time anyone who has made a mistake upgrading their baseband firmware at 3.1.3 or 4.0 should be OK real soon ;)
Аватар
toreo
Обратна връзка:

Мнение от toreo »

housemd70 написа:
toreo написа:Стоя на айтунс и с трепереща ръка се чудя да натисна или да изчакъм ънлок! o_O
Като те слуша, човек ше рече че не ти трябва телефон :))
Ами той сега така и така си е айпод в момента! Свикнах да нося по 2 телефона и един айфон-айпод :))
ipt

Мнение от ipt »

o3Mo написа:
ipt написа:Току що си инсталирах iOS 4 и първите ми впечатления са много добри. Мултитаскинга е на супер ниво!

Settings-General-Keyboard-International Keyboards-Bulgarian- Bulgarian-Phonetic ей тука е :) ама не работи нещо...
Да и аз го ръчках от там ама нищо не се получава. Пак клавиатурата си остава BDS.
CyberGene

Мнение от CyberGene »

Вие май от емоция не сте забелязали, че фонетична подредба в насйтройките може да се се зададе само за външна (хардуерна) клавиатура, т.е. ако се включи някаква bluetooth клавиатура предполагам. На софтуерната клавиатура, т.е. тази на екрана за момента няма избор на подредба, очевидно е само БДС.

Иначе моите мнения, които писах в един друг форум са:

Най-накрая вече мейлите от различни акаунти се показват на едно място, това ме кефи супер, мога да си гледам личните мейли и служебните на едно място. Можеш вече да си слагаш тапети в менюто, има добавени нови, но пък има махнати от старите. Примерно аз бях с жабата, която много ме кефеше и след като ъпдейтнах си беше останала, но веднъж като я смених и сега изчезна и вече не мога да си я сложа, ама айде не е болка за умиране Тоя мултитаскинг за момента не е нещо кой знае какво, защото трябва приложенията да започнат да го поддържат, в момента на мен поне ми прилича на списък с последно използваните приложения, например ако си играл игра, превключиш на нещо друго и след това се върнеш на нея, я пуска отначало, но това си беше обяснено, има ново API за мултитаскинг и ще трябва да се актуализират приложенията, за да го ползват. Направен е да се вика с двойно натискане на главния бутон, което обаче за съжаление измества досегашната функция за бързо показване на любимите контакти и това малко не ме кефи. А, също много яко нещо са папките. От 4 досегашни екрана успях да си събера всичко на основния екран, което ми се вижда супер удобно, вместо само да скролирам наляво и надясно, а и всичко си е подредено тематично. Екранът с букмарковете на Сафарито вече може да се върти. Преди се появяваше в ориентацията, в който е телефонът в момента, но не се въртеше динамично. Има нова готина анимация, когато се отключи телефонът и се преминава към менюто. Имам чувството, че сафарито отваря още по-бързо страниците, но може и да бъркам, иначе като цяло самият телефон май бачка доста бързо. Това са ми впечатленията засега.
jasssonpet

Мнение от jasssonpet »

ultrasn0w 0.93 released! Cydia repo is repo666.ultrasn0w.com. Works with basebands 04.26.08 thru 05.13.04
източник: http://twitter.com/iphone_dev

Някой може ли да обясни какво означава това ?:-/
Публикувай отговор