iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
hullu ukko

Re: iOS 7

Мнение от hullu ukko »

basssforever написа:
hullu ukko написа:откакто минах от 7.0 на 7.0.2 забелязвам един адски дразнещ проблем..значи като зареждам батерията, когато е над 20% веднага след като изключа заряднато и от 100% става на 97%?!!! след като рестартирам телефона си става на 100% както е редно. ако батерията е под 20% когато я зареждам този проблем го няма... някакви идеи защо така се получава? бтв с 4ка съм.
Връщал ли си бекъп направен преди да качиш на 7,който е създаден при наличие на джейл?Ако да оттам идва проблема.При мен рестор оправи нещата без да връщам нищо освен контактите.
Друг проблем може да е ако не ползваш оригинално зарядно.
мда явно ще от бекъп-а, защото зарядното си е оригинално...благодаря много за помощта. :)
Berbamarto

Мнение от Berbamarto »

След рестор 4-ката ми се държи много по-добре. Проблемът с батерията също се оправи, така че препоръчвам на всички при ъпдейт да ресторват.
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

вчера като минавах през Технополис мернах iPad 5, който се оказа и с iOS 7, та реших да го поровя малко. нямаше никакви инсталирани приложения, само стоковите, но от това което видях - върви повече от перфектно! кратки анимации, бързо отваряне на приложенията, единствения лаг е като се завърта екрана - бая си цепи :)) но пак не се бави, само дразни окото. освен това и новият дизайн пасва перфектно на пада. направо ми се прииска да си имам един, макар че от всякаква мобилна техника най-малко харесвам таблетите. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
vladi1

Мнение от vladi1 »

Айпад 5 май ще излиза в края на месеца. Последния е 4, който имам и аз. Потвърждавам ти думите, а именно че върви перфектно лаг има единствено при завъртане и с клавиатурата като се има впредвид, че не съм правил рестор само ОТА ъпдейт.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

прав си, моя грешка. но на това устройство одобрявам iOS 7 изцяло. :)
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

На iPad 4 върви "So well :))"
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
pesho666

Мнение от pesho666 »

С ipad 4 съм от както минах на IOS7 не ме чуват по скайп,микрофона работи,пробвах ресети,трих програмата но не става.Имам и 4s там този проблем го няма.
Някакви идеи за оправяне на проблема.
emog

Мнение от emog »

Отвори settings/ privacy/microphone/skype on
vladi1

Мнение от vladi1 »

Най-често чета, че чистия рестор оправя повечето софтуерни проблеми и да го дадеш като ново у-во.
п.с айфона ми и той върви перфектно без да съм правил рестор, само има едни дребни неща, които ме дразнят. Като набирам понякога не се получава дава call failed. Май ще трябва да ресторвам ама не ми се иска заради снимките. Имам ги в облака ама ги качва след като съм ги направил а от преди това не иска и това е малко тъпо. Та пробвай с рестор.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

vladi1 написа:Най-често чета, че чистия рестор оправя повечето софтуерни проблеми и да го дадеш като ново у-во.
п.с айфона ми и той върви перфектно без да съм правил рестор, само има едни дребни неща, които ме дразнят. Като набирам понякога не се получава дава call failed. Май ще трябва да ресторвам ама не ми се иска заради снимките. Имам ги в облака ама ги качва след като съм ги направил а от преди това не иска и това е малко тъпо. Та пробвай с рестор.
това е обсъдено вече в темата, рестор няма да помогне, изчакай ъпдейт и най-вероятно проблемът ще е решен.
относно снимките - включил си "Photo Stream", което се използва за директно сваляне на снимките на другите ти i-устройства или на компютъра, ако имаш инсталиран iCloud. ако нямаш други устройства на епъл и нямаш инсталиран iCloud на компютъра е излишно да харчиш допълнително памет в облака, можеш да го спреш в настройки - iCloud - Photo Stream - OFF.
дори и да го спреш, при следващ рестор ако върнеш бекъп снимките ще ти се пазят. и то не само тези, които са качени в последствие, ами всички които са ти на айфона. т.е. тази функция е съвсем различна от бекъп и качва снимките още по веднъж, което, в някои случаи е излишно.
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
pesho666

Мнение от pesho666 »

emog написа:Отвори settings/ privacy/microphone/skype on
Благодаря стана. L-)
Аватар
kpucmj

Мнение от kpucmj »

Здравейте!
Имам iPhone 4 от 3 години и никога не ми беше създавал никакъв проблем,нито лаг,нито е забивал.Единствено от време на време се появяваше така известния проблем с Home Button-а.
Откакто сложих iOS7,включително и най-последния update,телефонът ми е сякаш някакъв друг от 200-300лв с недодялана OS.
Не мога да отворя почти нито едно приложение без да забие.Непрекъснато крашват някакви приложения,телефона сам се рестартира,батерията пада бързо и се зарежда много по-бавно от преди.Също така преди Home Button даваше дефекти веднъж-два пъти в месеца,а сега не работи почти непрекъснато.Трябва да го натисна с всичка сила,за да има ефект.Това не може да е iPhone.Буквално ме натоварва работата с него,не ми носи никакво удоволствие.И всичко това откакто направих update.
И най-интересното е,че имам трима приятели около мен с 4-ки и iOS7 току-що ъпдейтнати и телефоните им вървят перфектно,все едно са 5-тици.
Моят телефон,който до сега не беше давал проблеми изведнъж стана дефектен.Дори обмислям дали да си взема iPhone 5,макар че не виждах никакъв смисъл в това да дам още 1000лв за няколко функции повече,които ще ползвам в началото докато са нови и интересни и след това ще ми върши същата работа.
Има ли някакъв начин да си реша проблема,защото вече нямам желание да го бутам,не мога да ползвам нормално дори социалните си приложения.
Последно промяна от kpucmj на 22 Окт 2013, 14:43, променено общо 1 път.
iPhone 4 16gb ФЗ
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Запази си всички неща и го ресторни без да връщаш бекъп, и преди да пуснеш да се ресторва изключи Find My iPhone.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
kpucmj

Мнение от kpucmj »

А как да си запазя всичко и да направя рестор?
(Признавам си,че нямам никакво понятие от тези неща и може да оплескам нещата.Ако може някой да ми прати ЛС с точно стъпка по стъпка,ще ми улесни живота.)
iPhone 4 16gb ФЗ
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

ако имаш дори малък опит с компютри програмата iTools ще ти свърши чудесна и безпроблемна работа. изтегли си я, във форума дори има тема посветена на нея, само не помня дали имаше подробно описание как се ползва, ама то няма и нужда.
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
basssforever

Нов ОТА update 7.0.3

Мнение от basssforever »

iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Kissman

Мнение от Kissman »

пише ли нещо за него,какво точно оправя и т.н.??
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

На втората снимка пише.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
scorch

Мнение от scorch »

Само на мен ли не ми излиза?
scofield1793

Мнение от scofield1793 »

и на мен не ми излиза а съм с 5ца...да не би ъпдейта да е само за 5s?
scorch

Мнение от scorch »

Не, на мен ми се показа след като рестартирах телефона. Нямам представа защо.
scofield1793

Мнение от scofield1793 »

и при мен
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

scorch написа:Не, на мен ми се показа след като рестартирах телефона. Нямам представа защо.
При мен още няма нищо дори след като рестартирах телефона :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

scorch написа:Не, на мен ми се показа след като рестартирах телефона. Нямам представа защо.
При мен още няма нищо дори след като рестартирах телефона :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »