iOS 11
Re: iOS 11
Здравейте,
Преди 2 дни си ъпдейтнах телефона с iOS 11.3. Много бързо ми пада батерията, направо абсурдно... Бях с 11.2 и нещата бяха страхотни. Батерията ми държеше и всичко си ми беше идеално. Телефонът е iPhone 6S. Искам да попитам дали е от ъпдейта или нещо и стана на батерията на телефона ми?
Преди 2 дни си ъпдейтнах телефона с iOS 11.3. Много бързо ми пада батерията, направо абсурдно... Бях с 11.2 и нещата бяха страхотни. Батерията ми държеше и всичко си ми беше идеално. Телефонът е iPhone 6S. Искам да попитам дали е от ъпдейта или нещо и стана на батерията на телефона ми?
iPhone 5S | 16GB | Space Grey | iOS 8.4 << [ Jailbroken ] >> 

Направих го. Няма резултат. Направо ми се топи батерията, за 10 минути с 20% се смъкна. 1000% съм сигурен, че е от ъпдейта. Мога ли някак да си го даунгрейдна на 11.2 и как ?

Натиснах "Erase now" without backup и ми се пусна телефона, все едно съм го взел като чисто нов. После като си влязох с iCloud профила ми се върнаха някои неща, които съм ги backup-нал. Пак няма резултат... Някакви новини, кога ще излезе нова версия на софтуера? Скоро ще излезе ли, че 1000% е от ъпдейта, преди зорлем свършвах батерията на телефона, а сега влизам в Инстаграм и в Фейсбук и за 10 минути ми пада с 20%, което е абсурдно и то стана след ъпдейт

На моят телефон се получи същото след Ъпдейта, само дето не толкова главоломно падаща батерия, но пада драстично по - бързо. Предполагам, че Ъпдейтът, който следва, ще коригира всичко.
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Аз го направих, върнах само контактите и пак не се рефрешва времето...Steve написа:Не трябва да връщаш архиви от iCloud.
-
И при мен е същото нещо. Ако намерите решение преди следващия ъпдейт споделете.
Не знам защо имам някакво чувство, че с 11.2.6 беше малко по-добре отколкото с 11.3fuji написа:При мен батерията е стабиляга,да чукна на дърво.Iphone SE.
Сега с 11.3.1 не виждам проблем.Преди това имах малко лаг при уиджетите и от време на време ми излизаше съобщение че кабела ми за зареждане не е съвместим,а си е оригиналния от комплекта.Сега всичко си е наред,поне за сега.
Iphone SE Ipad Mini
При мен се пооправи батерията с новия Ъпдейт, вече не пада под 20 % така "главоломно". Според мен Епъл почти изчистиха бъговете, защото в момента телефонът ми върви перфектно.
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
-
В този ъпдейт трябваше да се появи usb restricted mode , който да направи невъзможно хакването на телефоните от службите.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus