The new iPad
Re: The new iPad
Ipad3 има ли gps . Не пише никъде ....
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
има да
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Преди малко един изсипа че нямал пък се навигирах със суджука без нет....
- DEMON BOY 13
- Обратна връзка:
Днес си поиграх доста с една 3ка в магазина на Apple в Serdika Center.
Наистина екрана е доста добър и е удоволствие да четеш текстове.
Исках да сравня кое ще зареди по-бързо в web browsera,3ката или моя 4S и честно казано в повечето случаи 4Sката зареждаше малко по-бързичко (2те устройства бяха свързани към един и същи рутер).При стартиране на приложения зарежда малко по-бързо но не е значително и честно казано имах очаквания да е доста по-бързичък.Друг е въпросът,че в момента няма приложение,което да натоварва толкова новия iPad и той да си използва характеристиките на макс.Може би като пуснат такова приложение наистина ще се забележи голяма разлика.
Камерата е доста по-добра от тази на 2ката но все пак ми е странно да правя снимки с таблет.
Като цяло ми хареса доста,най-вече заради този страхотен екран,който създава голямо удоволствие от работата с устройството.
Наистина екрана е доста добър и е удоволствие да четеш текстове.
Исках да сравня кое ще зареди по-бързо в web browsera,3ката или моя 4S и честно казано в повечето случаи 4Sката зареждаше малко по-бързичко (2те устройства бяха свързани към един и същи рутер).При стартиране на приложения зарежда малко по-бързо но не е значително и честно казано имах очаквания да е доста по-бързичък.Друг е въпросът,че в момента няма приложение,което да натоварва толкова новия iPad и той да си използва характеристиките на макс.Може би като пуснат такова приложение наистина ще се забележи голяма разлика.
Камерата е доста по-добра от тази на 2ката но все пак ми е странно да правя снимки с таблет.
Като цяло ми хареса доста,най-вече заради този страхотен екран,който създава голямо удоволствие от работата с устройството.

https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
Като бивш служител на технополис, ви казвам, че е напълно вероятно една стока да е била мостра преди това и да има следи от употреба по нея. Просто по някое време се опакова като нова и така се продава. Има случай и когато стока се ползва от някой шеф и след това се върне в отдела за продажба.
Прав си чувам го за 3 ти път.. Не трябва ли употребяваната техника да е отделно от новата ?
Трябва но не и в България.
В белите страни, стоката която е била мострена или такава използвана за презентации, се продава на доста преференциални цени.
Имам колега който купи от техномаркет айпад (още от първите), като се прибрал у тях бил с драскотина по гърба. При опит да го върне, му отказали защото видиш ли той си го бил надраскал. И няма как да се докаже обратното.
Така, че като купувате от такива магазини, винаги се иска нова бройка по възможност, и се преглежда на място.
Ако не искат, ако искат ... има и други магазини.
В белите страни, стоката която е била мострена или такава използвана за презентации, се продава на доста преференциални цени.
Имам колега който купи от техномаркет айпад (още от първите), като се прибрал у тях бил с драскотина по гърба. При опит да го върне, му отказали защото видиш ли той си го бил надраскал. И няма как да се докаже обратното.
Така, че като купувате от такива магазини, винаги се иска нова бройка по възможност, и се преглежда на място.
Ако не искат, ако искат ... има и други магазини.

iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Но в случая пишем за стока която е купена два дни след като е излязла на БГ пазара.demode написа:Като бивш служител на технополис, ви казвам, че е напълно вероятно една стока да е била мостра преди това и да има следи от употреба по нея. Просто по някое време се опакова като нова и така се продава. Има случай и когато стока се ползва от някой шеф и след това се върне в отдела за продажба.
iPhone 4
И аз това се чудя колеги, дали е възможно да е отварян ползван и запечатан такак както излиза от завода? Наистина ми е съмнително да го надера толкова бързо и толкова много, но явне ще се окаже, че може. Наистина дори да е ползван аз няма как да го докажа. Не съм открил драскотините в магазина и е логично мен да ме изкарат виновен. Технополис от своя страна ако отправят запитване до apple и им кажат, че съм го взел запечатан и съм се върнал на другата сутрин с претенции че е надран онези ще им кажат да ми предадат да си гледам работата. Тъпа история, но явно ще трябва д се примиря и да се самоубедя, че аз съм го надраскал.
Може ли някой да ми каже разликата в калъфите Smart Cover?
Едните са серия МС и са по 86 кинта, а другите са MD и са по 76. И двата вида са от полиуретан.
Може ли някой да ми каже разликата в калъфите Smart Cover?
Едните са серия МС и са по 86 кинта, а другите са MD и са по 76. И двата вида са от полиуретан.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
В Технополис при покупката и на двата поотделно първо пред нас ги отвориха и ми ги дадоха един по един в ръцете да ги огледам(не съм поискал това очевидно е политика при всяка покупка). Имаше само един в магазина и за 10 минути докараха от другия Технополис(на другия грай на града) още една бройка. Разбира се избрах да ги активирам вкъщи. В Техномаркет отново изключително грубо отношение неприсъщо за клиент оставящ над 3000лв в магазина им. При запитване за покупка онлайн консултанта каза, че не се знаело дали ще дойде изобщо. Гаранция най-вероятно нямало да има и подобни изцепки. Някакви изсмукани от пръстите глупости - съжалих, че съм си загубил времето да ходя там. Изобщо винаги съм предпочитал Технополис като обслужване.
-
- Обратна връзка:
Здравейте!
Ако закупя iPad 4G XXGB от тук ще мога ли да ползвам 3G? Когато е готова мрежата за новата 4G LTE технология, ще мога ли да я полвам? Мисля, че мтел най-бързо ще се справят с този проект. Благодаря предварително
Ако закупя iPad 4G XXGB от тук ще мога ли да ползвам 3G? Когато е готова мрежата за новата 4G LTE технология, ще мога ли да я полвам? Мисля, че мтел най-бързо ще се справят с този проект. Благодаря предварително

iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Ако си купиш кола от България която върви на А-96 ще можеш ли да я караш в Германия със А-98 или В-Пауър?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Разбира се, че ще можеш!M_a_v_r_o_v написа:Здравейте!

Mr. Bean
По точно е ако си купиш кола от Германия, която върви с А-98, дали ще може да я караш с боклуците в България А-92, А-89 тн...DanteIX написа:Ако си купиш кола от България която върви на А-96 ще можеш ли да я караш в Германия със А-98 или В-Пауър?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
-
- Обратна връзка:
Благодаря на 2мата остроумници и на 1 свестен отговор 

iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Хем е бил прав, хем не е... според зависи. Просто има още нЕкои съображения...gstg написа:Преди малко един изсипа че нямал пък се навигирах със суджука без нет....

Както и всички останали иПад-и - моделите с модул за данни от мобилната мрежа (т.е. 4Г за новия иПад; и 3Г за предишните иПад-и) имат и ГПС. А моделите само с ВиФи и без 4Г/3Г - нямат и ГПС. Всичките имат локейшън, но за тези без 3Г/4Г (т.е. и без ГПС), локализацията става само по ВиФи мрежите и естествено не може да се разчита на това. Това от своя страна (наличието или не на ГПС-а) поне за мен е достатъчна причина при всички положения да предпочитам иПад с 4Г/3Г (ако реша да си взема някой ден)... и да смятам, че моделите само с ВиФи и без 3Г/4Г (съответно и без ГПС), НЕ си заслужават спестените пари дори и на човек да не му трябва самото 4Г/3Г.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
е как без нет се навигирах по магистрала люлин?
С какво устройство си "се навигирал"?
В подписа ти виждам два иФон-а - нормално е и с двата да "се навигираш".
В подписа ти виждам два иФон-а - нормално е и с двата да "се навигираш".

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Накратко казано:
1. Ако имаш 3G модел имаш истински GPS. Не ти трябва интернет и т.н
2. Aко е само Wi-Fi няма хардуерен GPS модул.
1. Ако имаш 3G модел имаш истински GPS. Не ти трябва интернет и т.н
2. Aко е само Wi-Fi няма хардуерен GPS модул.
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
-
И аз ходих да го гледам в Технополис. Екранът е действително впечатляващ, но като цяло не си струва повечето пари от 2-ката. За жалост, това е върха, след който ще прозрем, че от APPLE вече започват да ни баламосват.
За два дни може да й се случат доста неща на една стока.Но в случая пишем за стока която е купена два дни след като е излязла на БГ пазара.
Утре отивам и аз до технополис за новото айпадче макар , че го намерих и по евтино , не ми се рискува с онлайн магазини , които утре при проблем как ли ще намеря.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
И аз утре отивам, днес се обадих в Технополис The Mall, и казаха, че 32gb 4G нямат в наличност и не очакват зареждане. А в Технополис Serdika Center ми споделиха, че има две бройки и утре отивам да взема едната
Препоръчайте ми някой читав и не толкова скъп калъф за него?

според мен задължително е да си вземеш протектор за екрана, преден и заден калъф. виж на
dice.bg
dice.bg
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm