iPhone 6
Re: iPhone 6
Батерията трябва да се разрежда и след това зарежда напълно поне веднъж на две седмици.
Кой го каза това?!marlin написа:Батерията трябва да се разрежда и след това зарежда напълно поне веднъж на две седмици.

Mr. Bean
И естествено говори глупости! 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
- svetoslav ivanov
А как трябва да се зарежда най правилно?gorgior написа:И естествено говори глупости!
Iphone 5S 16GB Space Grey
Какво значи правилно? Всяка вечер преди да си легна оставям телефона на зарядното до сутринта. Имам две четворки с батерии на близо 5 години, които издържат по два дни при нормална работа с телефоните. Батерията на 3GS-a се скапа преди два месеца, но престанах да го ползвам и го зареждах от дъжд на вятър.
Това да не ви е батерия от преди 10 години когато трябваше да се разрежда и тъпче по график?! От доста години батериите са литиево-йонни и тази процедура е ненужна.
Сиреч (за неразбралите) ако искаш може и по 15мин всеки ден да го зареждаш, може и по 15 часа да го държиш в контакта - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Батерията няма да се прецака.
Сиреч (за неразбралите) ако искаш може и по 15мин всеки ден да го зареждаш, може и по 15 часа да го държиш в контакта - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Батерията няма да се прецака.
iPhone 6+
Мога цяла лекция да ви дръпна по темата, ама ме мързи. Всички батерии(вкл. литиево-полимерните) страдат от т.нар. "мемори ефект" и е добра идея да се прави пълен цикъл на петнайсетина заряда. Лично аз иначе, съм сменял батерията само на петицата, която имах. Всички останали съм ползвал и продал със заводските.
"Мисля-значи съществувам"
Аз също съм сменял само на iPhone 5,дори 2G-то ми е с оригиналната батерия и държи 1 ден на адски много разговори 

iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
Здравейте!
Някой може ли да провери този телефон по IMEI:
35 207006 216124 2
Благодаря предварително!
35 207006 216124 2
Благодаря предварително!
Имам познат вече човек в Креатив Център, които ми сподели една информация, и аз от драго сърце ще е споделя с вас относно батерията....
Той ми каза цитирам: Препоръчително е 1 път в месеца да се разрежда батерията докато самия телефон угасне, през другото време да започва зареждането от 10-15%
Той ми каза цитирам: Препоръчително е 1 път в месеца да се разрежда батерията докато самия телефон угасне, през другото време да започва зареждането от 10-15%
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
Това са чисти глупости!!!! Правилната информация, два поста по-горе от твоя @Alxx я е споделил без да е от Криейтив център. Айде да те замолим световно известни неща да не откриваме. Наблегни повече на четене отколкото на писането и ще си много по-полезен! 

Търновеца написа:Здравейте!
35 207006 216124 2
Благодаря предварително!

Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!