iPhone 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
ALLEyezOnMe

Re: iPhone 6

Мнение от ALLEyezOnMe »

Daxicool написа:Момчета съжалявам но малко ме няма в термините, сега влизам в света на Apple. Какво означвам символите ФЗ , ФО , dummy карта и АТТ карта ? :D
Не мисля, че така наречените "символи" са нещо Apple-specific, но все пак - ФЗ = Фабрично Заключен, ФО = Фабрично Отключен, dummy карта е карта, с която можеш да си активираш телефона (тук по-скоро предполагам, защото не ми е ясно на кого би му трябвал Ф.О. телефон, който да се ползва като iPod след като е активиран с dummy карта, вместо с тази на оператора, на който ще се ползва), ATT карта = СИМ карта на американския оператор AT&T.

Интересно ми е защо би си купил телефон от английския Apple Store, а не от някой колега от форума, при положение че цените на iPhone в Англия са доста високи, а гаранцията и в двата случая е 1 година? И аз първоначално мислех да си взема един от там, ама изгодата е точно нулева.

И както колегите над мен споменаха, няма никакво значение с каква карта активираш Ф.О. iPhone, не можеш да го заключиш никога.
sdimov

Мнение от sdimov »

zkiprov написа:Моя 6 е от Щатите, от тези без договор. Вътре в него имаше карта на Verizon ама си е neverlock. Ползвам го с М-тел. Всичко точно за сега. Как ли не ще им давам тука по 2600лв. за 128гб(толкова беше в istyle като взех моя), като мога да го взема за 1400лв.
Върайзънските телефони са отключени по принцип без значение дали са на договор или не.

И аз да повторя колегите преди мен. Телефон закупен на пълна цена от оператор или епъл стор работят в България.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
shpeki

Мнение от shpeki »

Не издържах и аз и си взех една 6-ца, допреди това имах 5-ца. Доста е добър ъпгрейда, дори успявам с една ръка да бачкам но на мен са ми по големи ръцете.
Аватар
izzo
Обратна връзка:

Мнение от izzo »

Чудих се дали нова тема или тука да пиша, ама викам си айде тук така или иначе темата си е за шестици...

Какъв кейс/бъмпър/калъф ползвате/имате/харесвате?

На четворката имах бъмпър (евтин 3-4 долара пластмасов спешъл от ибей) и бях доволен и затова реших и на плюса да си взема бъмпър.
Абсолютно не исках портфолио или от калъфите дето целия телефон влиза.

Разглеждах на амазон.ко.юк и четох отзиви и харесах Spigen Neo Hybrid EX, син.
Плюса ми е бял и синьото според мен си отива добре със цвета на телефона.
Самия бъмпър е от две части - гумената се слага първо, после металната рамка.
Приляга много добре, стегнато, увеличава малко размера на телефона разбира се но на мен не ми е проблем.
Има като 2 милиметра макс разстояние от бъмпъра до скрийн протектора но е пренебрежително.

На амазон бяха по 25 лири + доставка, затова го взех от ибей за 30 долара от селър в Хонг Конг.
Дойде след седем дни, и ме учуди щото в кутийката имаше освен бъмпъра и суха салфетка,
още една мокра за почистване и два комплекта (преден+заден) скрийн протектори.

Ето снимка с айпада на гърба как изглежда моя:
Изображение

Линк към амазон: http://www.amazon.com/iPhone-Spigen%28R ... +hybrid+ex
Изображение
sdimov

Мнение от sdimov »

Важното е на тебе да ти харесва. Мен лично комбинация - бяло, сиво, черно и синьо не ми допада.

Аз ползвам прозрачен кейс:http://www.amazon.com/BoxWave-Almost-No ... ds=boxwave

На епъл кейсовете също ми харесват, но се износват много бързи, а са по 50 кинта.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
Rosinio

Мнение от Rosinio »

А аз съм изключително доволен от кейсове-те на Elago. Премиум телефон заслужава премиум защита. Т. нар. им HD протектор /имаш го в комлекта/ за дисплея е със супер високо качество, няма нищо общо с китайските фолия които се надраскват и захабяват супер бързо... На предния ми тел. 5s бях с Elago S5 Outfit Aluminum Matrix, сега със 6-тицата съм също с елаго. И по точно с ето този: http://elago.bg/elago-s6-outfit-aluminu ... atist.html
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Умря циганката дето ти рекламираше сайта и сега ти сам ли почна? Всичките жалки български сайтове и магазини за аксесоари за телефони пазаруват от www.aliexpress.com и от други китайски сайотве. Кейсовете струват между 1 и 5 долара в зависимост какъв, протекторите са 5бр за 2-5 долара. И като поръчаш 100 бройки отстъпките са брутални. Нашите се насират тук и продават с над 400-500% надценка.
iPhone 6+
synthesis

Iphone 6 за колко време се зарежда

Мнение от synthesis »

Здравейте,

Струва ми се че много бавно се зарежда около 3часа

При вас как е?
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Здравейте!Колеги,кой е най-удобния начин за прехвърляне на контакти от нокиа към iPhone 6?

Контактитет от нокиа-та ги прехвърлих на компютър с Nokia PC- Suite,а сега как да действам за да ги прехвърля на iPhone,преди години бях направил тази процедура,но ми се губи,не мога да се справя сега.

Благодаря!
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Импортират се в contacts и след това се прави sync чрез туната.Това е за mac, за уиндоус през outlook.

П.П.Може да се импортират и в icloud, след което телефончето ще си ги свали.
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

колеги, да ви питам, според вас iPhone 6S тази година дали пак ще се продава два вида-по-малък и по-голям(plus)? Като цяло ако е само в един размер доста ще улесни избора ми, т.к. 6 реших да го пропусна, но 6s ще си го взема...та големия ми идва малко по-голям отколкото ми се ще, но пък има стабилизация на видеото, което за мен лично е плюс който ще намери приложение.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Само не разбрахме защо реши, че някой от нас знае със сигурност какво ще предложат Епъл след половин година? И къде точно ти е проблема? Така и така си решил да го купиш. Дали ще са два модела или три какво значение има?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

gorgior написа:Само не разбрахме защо реши, че някой от нас знае със сигурност какво ще предложат Епъл след половин година? И къде точно ти е проблема? Така и така си решил да го купиш. Дали ще са два модела или три какво значение има?
доста ненужно мнение с ненужно заяждане...реших че някой може да е ЧЕЛ/ЧУЛ някъде, не да "знае със сигурност" т.к. iPhone е едно от най-обсъжданите събития за годината и навсякъде има новините и слухове. Та това бидейки форум за iPhone/Apple, не мисля че е особено нелогично някой да знае нещо по въпроса.

А защо питам...да оставим настрана че не е твоя работа защо питам, но ако хипотетично са решили да пускат тази есен 6S само в големия вариант, т.е. 6S plus, директно отсега ще си взема малката 6ца, т.к. големия малко не ме кефи като размер.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Топ клюката е, че ще има "бюджетен" с хардуера на 6, но опакован в 4". Останалото се знае.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Аз пък чух, че следващия модел, който ще излезе септември месец, ще се казва iPhone 6i и ще бъде само 60GB. :)
Mr. Bean
M_a_v_r_o_v
Обратна връзка:

Мнение от M_a_v_r_o_v »

Колеги,имам проблем с видео обаждането във Вайбър.Когато говоря с някого и искам да пусна камерата ми дава,че камерата не може да бъде пусната и ,че трябва да проверя настройките.
"camera is unavailable the camera could not be turned on.Please go to your device settings."

Някой има ли e подобен проблем?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Аватар
DEMON BOY 13
Обратна връзка:

Мнение от DEMON BOY 13 »

Здравейте, някой може ли да ми препоръча къде слагат стъклени Screen protector-и за iPhone 6 в София ?
https://www.facebook.com/applebgnews
iPhone 3GS 16GB, iOS 6.1.6
iPhone 4S 16GB,iOS 7.0.4
iPhone 5 16GB, iOS 7.0.4
iPhone 5S 16GB, iOS 8.0.2
iPhone 6 64GB, iOS 8.4
iPhone 6 Plus 128GB, iOS 9 beta
iPhone 6S 128GB, iOS 10.0.1
iPhone 7 128GB, iOS 10.3.2
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

DEMON BOY 13 написа:Здравейте, някой може ли да ми препоръча къде слагат стъклени Screen protector-и за iPhone 6 в София ?
Смятам че ако си го купиш от dice.bg или istyle.bg няма да ти откажат слаганего, което никак не е сложно :)
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
petttto

Мнение от petttto »

Хвърлил съм му око по да видим. Изображение
batkotivalio

Мнение от batkotivalio »

izzo написа:Чудих се дали нова тема или тука да пиша, ама викам си айде тук така или иначе темата си е за шестици...

Какъв кейс/бъмпър/калъф ползвате/имате/харесвате?
...
[/img]
за мен най доброто е pinlo slice3!
Продават се и в България!
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

Колеги искам да ви питам след първоначалното зареждане 12 часа, после още няколко пъти по 10,11 часа, вече нужно ли е да го зареждам по толкова много или като се зареди до 100% да го изключвам??? ?:-/
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Тoва с първoначалнoтo зареждане умря с Нoкия 3210.
ivanchoo

Мнение от ivanchoo »

И все пак по колко часа е добре да го зареждам??
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Като се зареди батерията на 100%. L-)
Mr. Bean
sdimov

Мнение от sdimov »

ivanchoo написа:И все пак по колко часа е добре да го зареждам??
Не гледай часовете, като е напълно зареден го вземай и ползвай. Аз лично след като го извадя от кутията го изхабавям напълно, докато изключи, зареждам го на 100% и пак докато изключи. След това както ми дойде, като поне веднъж на месеца го оставям да изгасне. Не знам дали това е хубаво или не, но си го правя.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Публикувай отговор