iOS 8
Re: iOS 8
За по-добро не знам, но интерфейса му е в пъти по-дървен!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Предимства: До колкото знам, ако си абонат (платен) можеш да се възползваш от 20000 песни в iTunes Match (да си качваш твоя лична музика, на сървъра им, с iOS 9 ще станат 100000). Другото, че всичко ти е на едно място с един акаунт. 3-то, че ще има доста неща които ще бъдат първо в Апъл мюзик (или само там, както стана с албума на Taylor Swift и AC/DC), като песни, клипове и т.н. Да не говорим за Огромната им библиотека която притежавят и ще става само по-голяма. И цената за Family плана е по-добра.fuji написа:С какво е по добро от Spotify?Какви са предимствата?
Но ако не ти се плаща, free user на Spotify, е твоя избор.

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Абе не са много плащачите в България!
Само погледни какво реване иде за AppSync в темата за джейлбрейка. Иначе алтернативите на приложението не са малко и с нищо не са по-лоши.

То в случая е има ли смисъл да плащаш за нещо, за което при други използваш безплатно.sladyrko написа:Предимства: До колкото знам, ако си абонат (платен) можеш да се възползваш от 20000 песни в iTunes Match (да си качваш твоя лична музика, на сървъра им, с iOS 9 ще станат 100000). Другото, че всичко ти е на едно място с един акаунт. 3-то, че ще има доста неща които ще бъдат първо в Апъл мюзик (или само там, както стана с албума на Taylor Swift и AC/DC), като песни, клипове и т.н. Да не говорим за Огромната им библиотека която притежавят и ще става само по-голяма. И цената за Family плана е по-добра.fuji написа:С какво е по добро от Spotify?Какви са предимствата?
Но ако не ти се плаща, free user на Spotify, е твоя избор.
Iphone SE Ipad Mini
Зависи... според изследвания на мобилни оператори и независими агенции, т.нар. "безплатни" приложения хабят много повече Интернет (да кажем около 75% повече) + повече батерия и изобщо ресурси, памет и т.н. заради рекламите, адуер-а и спайуер-а, които всъщност "плащат" "безплатните" неща.fuji написа:... има ли смисъл да плащаш за нещо, за което при други използваш безплатно.
Аз лично Spotify и на компютъра не бих си сложил заради лакомията му за ресурси, та камо-ли да го ползвам на телефона. Като видя потребител в службата ми, който да си го е качил и веднага му "набивам канчето" да го маха.

Та невинаги "безплатното" е по-евтино.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Евала, mitku , гениален си 
Значи искаш да е безплатно, да няма реклами и те да ти плащат, с една дума, ти да си правиш кефа?
На такива като тебе трябва да им се набива канчето.. Ако една реклама от 30сек на 20 мин е проблем, при положение е, че плащаш, явно ти имаш проблем.
Spotify е супер, ресурси било, онова било... БЕЗПЛАТНО е ключовата дума.
А тея дето са правили проучването, кой знае кои им е платил, че хората да почнат да ползват платените услуги.. Айде 75%... Spotify free за 4 часа слушане дърпа около 200mb.
@fuji разликата е, че при безплатната версия на мобилен,, не можеш да слушаш която си песен искаш, а са в shuffle mode. Само на PC можеш която си поискаш.
Аз си активирах триъл периода и е супер засега. Не боли глава да се пробва, 3 месеца аванта дават хората.. А след това мисля и да плащам. А на който не му се плаща, Beats 1 radio е изненадващо супер добро

Значи искаш да е безплатно, да няма реклами и те да ти плащат, с една дума, ти да си правиш кефа?
На такива като тебе трябва да им се набива канчето.. Ако една реклама от 30сек на 20 мин е проблем, при положение е, че плащаш, явно ти имаш проблем.
Spotify е супер, ресурси било, онова било... БЕЗПЛАТНО е ключовата дума.
А тея дето са правили проучването, кой знае кои им е платил, че хората да почнат да ползват платените услуги.. Айде 75%... Spotify free за 4 часа слушане дърпа около 200mb.
@fuji разликата е, че при безплатната версия на мобилен,, не можеш да слушаш която си песен искаш, а са в shuffle mode. Само на PC можеш която си поискаш.
Аз си активирах триъл периода и е супер засега. Не боли глава да се пробва, 3 месеца аванта дават хората.. А след това мисля и да плащам. А на който не му се плаща, Beats 1 radio е изненадващо супер добро

-
Тази Apple Music нещо й се бях надъхал в първият ден като излезе ъпдейта, но ми отмина големият мерак. Май-май ще си продължавам с качването на музика с много по-добро качество на телефона и евентуално, слушане на радиа онлайн през техните приложения. Не би трябвало и да харчи много Интернет, като ви чета коментарите.
Но едно нещо ми направи впечатление откакто съм с новият ъпдейт: харчи ми батерията по-бързо от обикновеното. Станах преди около половин 40мин. някъде, махнах го от кабела за зареждане и вече е на 95%.
Но едно нещо ми направи впечатление откакто съм с новият ъпдейт: харчи ми батерията по-бързо от обикновеното. Станах преди около половин 40мин. някъде, махнах го от кабела за зареждане и вече е на 95%.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Аз проблеми нямам... но аз и не държа на тази "ключова дума"... "безплатно". А който държи на "ключовата дума" - той има проблем. Аз като ми трябва нещо - си го купувам.sladyrko написа:... Ако една реклама от 30сек на 20 мин е проблем, при положение е, че плащаш, явно ти имаш проблем.
Spotify е супер, ресурси било, онова било... БЕЗПЛАТНО е ключовата дума...

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Amateur2014 написа:
Беше по-лесно да напишеш,че си станал преди 20 мин. , а не да ни караш да смятаме.

Иначе доста хора се оплакват от батерията на iOS 8.4.
-
При мен нещо радиото не тръгва,iOS 9 beta 2,и trial периода не може да се стартира
iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
Здравей!Аз съм на фри версията в момента и слушам каквото си искам.Това в шуфъл мод го нямам.Говоря за айпад мини.На жена ми обаче през андроида е така.Фри версията е на шуфъл мод.sladyrko написа:
Iphone SE Ipad Mini
Аз никъде не открих какви функционалности ще могат да се ползват след изтичане на пробния период и неподновяване на абонамента. Ще има ли някакво покритие с безплатния достъп на Spotify или не? Единствено пише "Free access, limited functionality." Иди, че разбери какво значи това.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
@svetliocskar С бета 3 ще работи, следващата седмица.
@fuji да на таблети е като на Pc.
@speeder спотифай е по-добро. Можеш да си правиш плейлисти и да си ги слушаш в шъфъл мод.
Апъл мюзик ще можеш да слушаш безплатно само радиата им + Beats 1.
@fuji да на таблети е като на Pc.
@speeder спотифай е по-добро. Можеш да си правиш плейлисти и да си ги слушаш в шъфъл мод.
Апъл мюзик ще можеш да слушаш безплатно само радиата им + Beats 1.
-
Вече работи,активирах си го на таблета и започна да работи и на iOS 9 beta 2 

iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
Хора, не съм влизал във форума от седмици, днес ми се появи ъпдейт до iOS 8.4 на Айфона.
Та някой може ли да ми напише едно бързо "review" на iOS 8.4 в сравнение с iOS 8.3? Струва ли си?
Или пък да чакам да излезе финалната 9.0, защото не искам beta версии?
Та някой може ли да ми напише едно бързо "review" на iOS 8.4 в сравнение с iOS 8.3? Струва ли си?
От средата на миналата страница на тук все е ревю на 8.4. ! Каква е тая тенденция да чакате специално да Ви се напише не знам. 

-
Накратко: нищо ново като дизайн сравнено с 8.3, хаби повече батерия, iMusic не струваOptimism написа:Хора, не съм влизал във форума от седмици, днес ми се появи ъпдейт до iOS 8.4 на Айфона.

Но поне мога да кажа: вчера слушах на 4G музика и радио, около час някъде - дръпна ми 113 MB за цялото удоволствие. Като цяло - нищо работа. Но като си в метро или рейс (сиреч, по-шумни места) трябва доста да се понапънеш, за да чуеш музиката ясно и отчетливо

Мерси за мнението, @Amateur2014.
-
Прави сметка, че това е само и единствено мое мнение, а аз не ги разбирам нещатаOptimism написа:Мерси за мнението, @Amateur2014.

-
Аз им поразщъках малко "радиата". Останах с впечатление, че освен Beats 1, всички други са някакъв вид "плейлисти" на определени стилове, които си казал, че харесващ в началото. Можеш да правиш пауза, преъврташ песни и пр., докато Beats 1 си е точно радио и то много добро. Слушам го вече от 2-3 дена и доста добра музика пускат. Колкото до Apple Music - спрях го. Песните ми идват нещо много "тихи", за съжаление.sladyrko написа: Апъл мюзик ще можеш да слушаш безплатно само радиата им + Beats 1.
Батерията при 8.4 пада много бързо ! Според мен това е единственият минус - дано го оправят.
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
И аз да кажа две-три думи за 8.4 на iPhone 4S 16GB.
Новия плейър определено е подобрение над стария, струваме се,че са барани еквалайзерите и сега на Rock EQ звука е малко по-силен (на 3GS беше по-силен преди този ъпдейт, докато при 4S повече на бас го даваше).Разликата се забелязва, винаги съм на този EQ.
Apple Music не съм ползвал и нямам впечатления-не ползвам стрийминг услуги.
Самата работа на телефона е по-плавна при app switcher-а и се сменят приложенията много по-леко и бърз, анимациите са по-оптимизирани, лично за мен това със подобренита по еквалайзера са по-съществените подобрения. Ъпдейта не заема почти нищо като памет, а дава наистина по-добра работа при мултитаскинга (поне при 4S, където имаше нужда).
Забелязвам два бъга-единия е,че motion-а го няма след разговор (мърдащите иконки на фона), ако си говорил трябва да заключиш и отключиш, да тръгне анимацията отново. Нищо фрапантно не е, разбира се.
Другия леко дразни (поне при мен е така)-на 8.3 си намираше песните в търсачката и на кирилица, сега не иска да ми ги търси-намира само тези на латиница, въпреки,че ги изписвам правилно.
Новия плейър определено е подобрение над стария, струваме се,че са барани еквалайзерите и сега на Rock EQ звука е малко по-силен (на 3GS беше по-силен преди този ъпдейт, докато при 4S повече на бас го даваше).Разликата се забелязва, винаги съм на този EQ.
Apple Music не съм ползвал и нямам впечатления-не ползвам стрийминг услуги.
Самата работа на телефона е по-плавна при app switcher-а и се сменят приложенията много по-леко и бърз, анимациите са по-оптимизирани, лично за мен това със подобренита по еквалайзера са по-съществените подобрения. Ъпдейта не заема почти нищо като памет, а дава наистина по-добра работа при мултитаскинга (поне при 4S, където имаше нужда).
Забелязвам два бъга-единия е,че motion-а го няма след разговор (мърдащите иконки на фона), ако си говорил трябва да заключиш и отключиш, да тръгне анимацията отново. Нищо фрапантно не е, разбира се.
Другия леко дразни (поне при мен е така)-на 8.3 си намираше песните в търсачката и на кирилица, сега не иска да ми ги търси-намира само тези на латиница, въпреки,че ги изписвам правилно.
iPhone 4 16GB
-
Software Update iphone6
Здравейте,моля администраторите да публикуват въпроса ми.
Така през април ми взеха Iphone 6 и тогава беше update-нат до 8.2 .Миналият месец го update-нах на 8.3 и сега се появи 8.4. Видях че ми заема 218 MB , а телефонът ми е 16 GB.
И сега въпросите мога ли да инсталирам следващата 8.5 или някоя по-следваща без да съм инсталирала 8.4. Понеже ако постоянно инсталирам нови и нови мястото ми ще свърши. И втори въпрос мога ли да си купя друга карта памет за Iphone или това важи само за Android ?
Така и така съм започнала бухте ли ми разяснили какво по-точно е jailbreak ?
Наистина моля да публикувате темата на правилното място!

Така през април ми взеха Iphone 6 и тогава беше update-нат до 8.2 .Миналият месец го update-нах на 8.3 и сега се появи 8.4. Видях че ми заема 218 MB , а телефонът ми е 16 GB.
И сега въпросите мога ли да инсталирам следващата 8.5 или някоя по-следваща без да съм инсталирала 8.4. Понеже ако постоянно инсталирам нови и нови мястото ми ще свърши. И втори въпрос мога ли да си купя друга карта памет за Iphone или това важи само за Android ?
Така и така съм започнала бухте ли ми разяснили какво по-точно е jailbreak ?

Наистина моля да публикувате темата на правилното място!
Re: Software Update iphone6
Можеш да си ъпдейтваш телефона на воля, няма да ти свърши паметта. Карта памет не можеш да си купиш - тя е вградена. За джейлбрейка ще потърсиш в Гугъл, че много ще ми отнеме за писане, а ме е напекла жегата и ме мързи. Пък и не мисля, че си готова за джейл все още.