Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
gogo68 написа:Лично говорих с Креатийв Център преди 2 дена, точно по тоя въпрос! Казаха, че от една седмица вече поддържат гаранционно 6/6+!!! Независимо дали е закупен от Европа или от Щатите - изрично ги попитах!
Благодаря за информацията!
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
колеги ,да попитам ,тъй като очаквам тези дни 6plus-а - как стои положението със задната част на телефона?
5S-a уж много се дереше отзад ,а аз последните няколко месеца го ползвах без задно фолио и няма нито една драскотина , та 6-иците драскат ли се отзад?
иска ми се да го ползвам само с фолио на екрана и никакви други калъфи и лепенки ,но въпроса е къде му е слабото място?
и за 6+ как стои въпроса със сядането като е в джоба? тези митове ,че се огъвал ? може би трябва да му взема и твърд кейс ,за да се реши този проблем?
Всичко е въпрос до това, как го ползва човек - много е индивидуално и всеки сам трябва да си реши!
А за сядането в джоба, забрави - винаги си го вади преди са денеш!
PavelAndreev написа:колеги ,да попитам ,тъй като очаквам тези дни 6plus-а - как стои положението със задната част на телефона?
5S-a уж много се дереше отзад ,а аз последните няколко месеца го ползвах без задно фолио и няма нито една драскотина , та 6-иците драскат ли се отзад?
иска ми се да го ползвам само с фолио на екрана и никакви други калъфи и лепенки ,но въпроса е къде му е слабото място?
и за 6+ как стои въпроса със сядането като е в джоба? тези митове ,че се огъвал ? може би трябва да му взема и твърд кейс ,за да се реши този проблем?
А да не говорим и за ужасния дизайн който ти скубе брадата и косата когато говориш....!!!'
Здравейте днес си взех iPhone 6plus 64gb от техномаркет телефона е супер обаче ми прави впечетление че батерията пада много бързо някой друг има ли го този проблем и дали това е от версията на ios сега е с 8.1 ако може някой да ми каже и дали има някой функций които няма да ми трябват толкова и могат да се изключат.
kvartsekst написа:Здравейте днес си взех iPhone 6plus 64gb от техномаркет телефона е супер обаче ми прави впечетление че батерията пада много бързо някой друг има ли го този проблем и дали това е от версията на ios сега е с 8.1 ако може някой да ми каже и дали има някой функций които няма да ми трябват толкова и могат да се изключат.
Дефинирай бързо. Статистиката при мене на 4% батерия е:
Usage: 9h, 28 min
Standby: 2 Days, 15 hours.
Това в нюанси, но под 2 дена не ми се е случвало.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Ами тъй като сега съм сложил invisible shield протектор и прочетох че е добре да стои на телефона 12-24 часа без да се ползва дисплея за да слепне хубаво той сега на 65% утре ще изхабя батерията напълно и ще я заредя и тогава ще пробвам да видя как ще се държи и ще пиша.
kvartsekst написа:Ами тъй като сега съм сложил invisible shield протектор и прочетох че е добре да стои на телефона 12-24 часа без да се ползва дисплея за да слепне хубаво .
kvartsekst написа:Ами тъй като сега съм сложил invisible shield протектор и прочетох че е добре да стои на телефона 12-24 часа без да се ползва дисплея за да слепне хубаво .
Чеки чеки мауко........ КАКВО?!?!?
Недей, спри ще умра . Взех си валериана
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор." iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Чеки чеки мауко........ КАКВО?!?!?
Недей, спри ще умра . Взех си валериана
Препоръчваме да оставите устройството изключено за следващите 12-24 часа. Това ще осигури достатъчно време на invisibleSHIELD™ да се залепи и изсъхне добре. http://invisibleshield.bg/invisibleshie ... creen.html
Щом ви е смешно смейте се аз предпочитам да спазя това което са написали
Alxx написа:Кой е тоя "Функций"? Някой римлянин с айфон ли?
Приятно ме изненада батерията на 6Plusa.
След пълен заряд - 2ч10м постоянно играх една игричка ,която гълта много батерия ,пуснат wifi и 3G ,отворени доста приложения и максимална яркост - и телефона е на 40%.
usage:5 hours 25minutes
stanby: 1 day 11 hours
сега е на 5% телефона
основно съм играл игри малко facebook интернет на максимална яркост пускам 3g само когато го използвам след това го спирам
когато беше на 10% следих за колко време пада 1%, бях в appstore с включен wifi и за 1-2 минути падаше с по 1% смятате ли че това е нормално?Ако не какви са вариантите да се оправи?