Стига глупости, при огромните печалби и бруталната надценка да ми говориш за праимтайма на БТВ в който дори продавалник рекламира е повече от несериозно!sdimov написа:Ако така ги смяташ и всичко е розово си прав. Ама знаеш ли колко пари искат БТВ за реклама в прайм тайма? А епъл имат изскване рекламата да е точно тогава, точно определен брой пъти да бъде пусната и т.н. Тази реклама се плаща директно на епъл и куп още други изисквания, който явно не се избиват толкова лесно. Както споменах имат хиляди изисквания, който не се определят от това дали е България, Германия или някоя друга страна. Имат си тарифа хората и ако искаш плащаш, не я определят от пазара.tribaleo написа:186 магазина x 2 апарата = 372, имайки предвид, че имат поне по 100 лв. печалба на апарат...се избиват доста бързо...но за жалост докато не проумеят че трябва да правят някой неща от чисто рекламна гледна точка а не толкова за безумни печалби така ще е положението...типичната ганьовска истроия имаме тук.
IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
iPhone 5S FW 7.1.2
Хахаха с най-скъпия план iPhone 5S 64GB e на цената на отключен iPhone 5S от UK без договор.
Явно тази година, ще караме на ФО. Толкова го чаках тоя 64GB модел, те накрая го пуснаха на безумна цена LOL.
Чудя се как е възможно 10 онлайн магазина от Варна да го предлагат на свободна продажба за 1640, а Mtel да ми искат 2200 на свободна продажба и 1649 с двугодишен договор ? Пълна трагедия.
Явно тази година, ще караме на ФО. Толкова го чаках тоя 64GB модел, те накрая го пуснаха на безумна цена LOL.
Чудя се как е възможно 10 онлайн магазина от Варна да го предлагат на свободна продажба за 1640, а Mtel да ми искат 2200 на свободна продажба и 1649 с двугодишен договор ? Пълна трагедия.
Аз не мога да разбера защо не си купите някой вносен за по 1200-1300лв, ами гледате да набутвате на тези помияри /червени и зелени/ ? Внесените също имат гаранция, отключени са, нямат грижи. Сума ти колеги предлагат такива бройки.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Добре ти обаче обичаш да спориш без да имаш най-малка идея, давам като пример един от много задължения, който М-тел трябва да плати, а има и хиляди други изисквания, който нито ти, нито аз знам. Айде кажи тогава, какви са изискванията на Епъл в цифри, който М-тел трябва да плати. Явно си запознат с БРУТАЛНАТА надценка. За да отвориш един пиклив Събуей ресторант в България - трябва да дадеш 270 000$, а за да имаш екслузивни права за да продаваш айфон не ми се мисли какви трябва да са. Отделно ако ги задължават да купят 1 000 000 устройства, а пазара има нужда от 500 000 по техните справки от миналата година, нали се сещаш, че и брутална надценка да имат няма как да се избият половн милион усройства, без да броим другите такси. Като чета мненията на Българите най-често си сменят устройствата на две години, като им изтече договора. Малко са хората като мен, който като излезе новата джаджа дават 1200-1300 лв. всяка година. Добави това към прогнозата за устройствата, който ще бъдат продадени и М-тел са преценили, че за тях ще е изгодно да продават на по-висока цена и да имат по-малко продажби, отколкото да плащат на епъл за ексклюзивитет. И като погледнеш, че и Глобул са на същия хал, явно пазара ни е зле и инвестицията не е ренатбилна за операторите.tribaleo написа: Стига глупости, при огромните печалби и бруталната надценка да ми говориш за праимтайма на БТВ в който дори продавалник рекламира е повече от несериозно!
Аман от философърс!
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
За 5S не мога да ти кажа каква е надценката..мога да ти кажа 4-ките на колко ги взимаха - 470лв, а най евтино ги продаваха за 600 

iPhone 5S FW 7.1.2
Не мога да разбера как така все на някого друг се случва да получи n-пъти скапани, ползвани бройки наместо чисто нови такива; да му надписват редовно сметката (крадливите, мръсни оператори), а не мен никога не ми се е случвало подобно нещо. След 15 години ползване на мобилната мрежа на всеки един от 3-те български оператора; след смяна на поне 12-13 мобилни устройства - повечето флагмански модели за времето си - нищо; късметлия ли съм аз или съм свидетел на безспирното мрънкане на българите - вечно недоволни от всичко и всички? Последното е риторичен въпрос: за сведение на ентусиастите, които ще наточат виртуални пера, за да ми отговорят. 

iPhone 5s 16 GB Space Gray 7.1 beta 2
Късметлия определено. Първо това е техника, всичко става, разваля се, изгаря. Най-вече новите технологии както и автомобилите и всичко около нас се прави да изкара гаранционния срок и после да може да се развали за да си купим новия модел. Съответно и евтините материали който се влагат. А скъпите марки не слагат кой знае колко по качествени материали, а залагат на името си (все пак за това са наливали толкова пари за реклама през годините).
Относно сметките.. и аз не съм имал, или поне не съм разбрал. Иначе Мтел всеки знае, че надписват. А най-интересното - баща ми има карта Виваком - неограничено всичко (сужебна) - чужбина, смс-и, интернет, ммс , абе всичко. И му идва един ден сметка 4-5лв. Не е за парите просто "Как така? Нали е неограничено всичко?" . И се оказва тези телефони който започват с 0800, 0700 и тем подобни на оператори на кабелни телевизии и др. И от оператова се оправдават че били платени телефони и не знам си какво.. тъпо. А още по тъпо е, че си продадох 4S-ката и си купих HTC One - кралят, единственият... боклук. И който твърди, че Андройд имали повече функции и били по готини, да пие една вода. Просто Айфона си е айфон. Следващият телефон е ясен.
Да не Ви пука, весели празници и нека в това сиво ежедневие да ни се случват повече хубави неща!
Относно сметките.. и аз не съм имал, или поне не съм разбрал. Иначе Мтел всеки знае, че надписват. А най-интересното - баща ми има карта Виваком - неограничено всичко (сужебна) - чужбина, смс-и, интернет, ммс , абе всичко. И му идва един ден сметка 4-5лв. Не е за парите просто "Как така? Нали е неограничено всичко?" . И се оказва тези телефони който започват с 0800, 0700 и тем подобни на оператори на кабелни телевизии и др. И от оператова се оправдават че били платени телефони и не знам си какво.. тъпо. А още по тъпо е, че си продадох 4S-ката и си купих HTC One - кралят, единственият... боклук. И който твърди, че Андройд имали повече функции и били по готини, да пие една вода. Просто Айфона си е айфон. Следващият телефон е ясен.
Да не Ви пука, весели празници и нека в това сиво ежедневие да ни се случват повече хубави неща!
iPhone 6+
@donpeev 

iPhone 5s 16 GB Space Gray 7.1 beta 2
Мтел вече отключват безплатно дори да не ти е изтекъл договора, обадих се на *88 дадох си имея и казаха че ще ми се обадят като са готови та за 800лв взех ФО в крайна сметка 

iPhone 5S FW 7.1.2
Двете години набутвация няма да ги споменаваме...нали така и така си към Ментел...колко сте ми елементарни и дребни душици!!!tribaleo написа:Мтел вече отключват безплатно дори да не ти е изтекъл договора, обадих се на *88 дадох си имея и казаха че ще ми се обадят като са готови та за 800лв взех ФО в крайна сметка

Mr. Bean
Абе ти си такъв класически тъпак....2 години ако ползваш ток примерно 2 години набутвация ли са ти..или на всякъде където си вадиш стотинките от скъсаното джобче е набутвация за теб....(извинявам се на останалите за нарушените правила). Купил си Ганьо ФО телефонче за примата и си мисли, че е хванал господ за рогата...кофти новина обаче, ние балъците купихме ФО с 2 години гаранция за 2/3 от цената на твоето ФО с 1година....
iPhone 5S FW 7.1.2
@tribaleo -
, няма кой да го обясни по-добре.
Набутвация било. Този телефон с какъв план, оператор да го ползвам, @gogo68??
С Прима или bconect?? Аз не виждам каква набутвация съм направил за безплатни минути, СМС-и, ММС-и, интернет и то за 25 лв. без да надвишавам този абонамент.
Егати набутвацията!
P.S
iPhone с предплатена карта, е като Ферари на газ ... после тия с лизинга сме Ганьовци и мизерници, дообре

Набутвация било. Този телефон с какъв план, оператор да го ползвам, @gogo68??
С Прима или bconect?? Аз не виждам каква набутвация съм направил за безплатни минути, СМС-и, ММС-и, интернет и то за 25 лв. без да надвишавам този абонамент.
Егати набутвацията!
P.S
iPhone с предплатена карта, е като Ферари на газ ... после тия с лизинга сме Ганьовци и мизерници, дообре

-
стига бе хора... тая тема се изчерпа.Всеки си взема айфон ,от където го кефи,какво значение има ? напрягате все едно вие плащате вместо другите.. 

Отключиха ли го вече? И как разбра , че може без да е свършил договора ? Някой ти каза или просто пробва? Да не е станала някаква грешка ?tribaleo написа:Мтел вече отключват безплатно дори да не ти е изтекъл договора, обадих се на *88 дадох си имея и казаха че ще ми се обадят като са готови та за 800лв взех ФО в крайна сметка
iPhone 5 16GB
- beckhem
- supporter
Вчера един от 3 успях да оправя.
Ако не знаеш номер с който е закупен или има някакви задължения като неплатени фактури не става.
Иначе ако всичко е изчистено към момента на заявката няма проблем
Ако не знаеш номер с който е закупен или има някакви задължения като неплатени фактури не става.
Иначе ако всичко е изчистено към момента на заявката няма проблем
Проверки и консултации!
Да, отключиха го без проблем. Ами как разбрах, казаха ми и се обадих на *88 дадох си имея и готово. Ако информацията не беше на 100% сигурна нямаше да я споделям тук. Обаждай им се смело и действайте.kiriku написа:Отключиха ли го вече? И как разбра , че може без да е свършил договора ? Някой ти каза или просто пробва? Да не е станала някаква грешка ?tribaleo написа:Мтел вече отключват безплатно дори да не ти е изтекъл договора, обадих се на *88 дадох си имея и казаха че ще ми се обадят като са готови та за 800лв взех ФО в крайна сметка

iPhone 5S FW 7.1.2
Оня Mr. Bean къде е с неговия ФО да умре от яд хахахахх
Тъпак е на бащата ти сина му!!! За сетен път потвърждаваш колко си елементарен и прост селянин!!! Никой не те е обидил, нито си дорасъл да ми държиш такъв тон - ясно ли ти е?! И аз се извинявам на останалите за нарушените правила! Моля модераторите да вземат отношение към обидите на tribaleo - не му е за първи път!tribaleo написа:Абе ти си такъв класически тъпак....2 години ако ползваш ток примерно 2 години набутвация ли са ти..или на всякъде където си вадиш стотинките от скъсаното джобче е набутвация за теб....(извинявам се на останалите за нарушените правила). Купил си Ганьо ФО телефонче за примата и си мисли, че е хванал господ за рогата...кофти новина обаче, ние балъците купихме ФО с 2 години гаранция за 2/3 от цената на твоето ФО с 1година....

Mr. Bean
А "дребни душици" какво беше, виж няма нищо лошо в това да си тъп. Не се засягай...не си ти виновен, че така си се родил. С каквото можем ще помагаме, обещавам 

iPhone 5S FW 7.1.2
-
Поредния им циркаджийски номер няма смисъл да се карате , мтел не отключват нищо особенно 5s защото телефоните им вече са ФОtribaleo написа:Мтел вече отключват безплатно дори да не ти е изтекъл договора, обадих се на *88 дадох си имея и казаха че ще ми се обадят като са готови та за 800лв взех ФО в крайна сметка
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Моя е от първите на старите цени и не беше ФО, вече са ФО и за това предполагам са решили да пуснат за отключване и другите 

iPhone 5S FW 7.1.2
Сега се обадих на *88 и нищо... Както преди само за закупени на свободна продажба телефони. В противен случай 150лв...
iPhone 5 16GB
Отключват, моят е лизингов и получих обаждане, че утре по това време ше е ФО.
Обади се пак и разговаряй с друг оператор. Някои са доста заблудени
Обади се пак и разговаряй с друг оператор. Някои са доста заблудени

Абсолютно си прав. Сега говорих с друг оператор и стана работата. Само дано да се активира после директно с картата , че не разбрах какво точно да правя през iTunes 
PS: как не му запомних името на онзи некомпетентния , че да си прослушат записа и да го санкционират. Аман от такива хора.

PS: как не му запомних името на онзи некомпетентния , че да си прослушат записа и да го санкционират. Аман от такива хора.
iPhone 5 16GB
Поставяш другата карта и връзваш към iTunes или към безжична мрежа и си готов, ако случайно не стане - рестор и активация с другата (не тази на мтел) карта и готово 

iPhone 5S FW 7.1.2