Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба!
iPhone 6S
Re: iPhone 6S
Ей хвана ме най-после! Нищо не мога да кажа. Извинявайте скъпи съфорумци. Просто реших да изглеждам интересерн. За това казах, че с кредитна карта на ПИБ и ЦКБ може да се пазарува в онлайн магазините на Епъл. Просто исках да впечатля едни момичета от нашия клас, които влизат в този форум. За доставката на фирмата също излъгах, защото те ме подкупиха да им правя реклама, като ми обещаха един часовник от Англия, който струва 5000 евра.
Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Гришенце, в Перник може да разправяш каквото си искаш на аверите, които не знаят как да си включат компа и ти вярват на всяка дума, но тук сме малко над нивото на обкръжението ти и като кажеш нещо гледай да не заблуждаваш хората. Опитал си се да боравиш със сърказъм, но той работи в случаите когато не са те хванали по бели гащи. Иначе ставаш още по-смешен.
Идеята за търга беше добра, но явно не си дорасъл все още да я разбереш, но нека да е олигофренска. И трябва да си горд, че пр**ба хората, които участаваха и щяха да си купят телефон на много добра цена.
Идеята за търга беше добра, но явно не си дорасъл все още да я разбереш, но нека да е олигофренска. И трябва да си горд, че пр**ба хората, които участаваха и щяха да си купят телефон на много добра цена.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Добре Свирченце. Айде да спираме, че ми писна от простотиите ти. Достатъчно внимание ти отделих!
Оооо..момичетата сгодни ли са?Да ме вържеш на партия..само кажи кво да ги лъжем..gorgior написа:Ей хвана ме най-после! Нищо не мога да кажа. Извинявайте скъпи съфорумци. Просто реших да изглеждам интересерн. За това казах, че с кредитна карта на ПИБ и ЦКБ може да се пазарува в онлайн магазините на Епъл. Просто исках да впечатля едни момичета от нашия клас, които влизат в този форум. За доставката на фирмата също излъгах, защото те ме подкупиха да им правя реклама, като ми обещаха един часовник от Англия, който струва 5000 евра.
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
- TheOriginal
Почуствах се обиден, Димов съм.gorgior написа:( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия)
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Разменете си телефоните за да си пращате там любовните съобщения тук е място за споделяне на информация.Няма смисъл да си ги мерите 
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Ами то целия проблем тръгна от там, че се даде грешна информация и като му обърнах внимание на грешката, вместо да си вземе бележка почна да носи от 10 кладенеца вода.alexsoon написа:Разменете си телефоните за да си пращате там любовните съобщения тук е място за споделяне на информация.Няма смисъл да си ги мерите
Снощи ми остана време да разгледам английския сайт на Апъл и видях, че има опцията да се плаща с пейпал, което елиминира проблема с билинг адреса на картата. Та господин експерта неспоменавайки тази опция ме кара да си мисля, че пак е чул от някой приятел на кафето кои карти стават.
И да обобщим как да си поръчате телефона на нормална цена: Пейпал, Адрес в Англия и през фирма да го докарат тук. Като цената за доставка се формира от цена на килограм от Англия до БГ и допълнителен куриер в България.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
След два дена ползване първите впечатлениея са:
1. 3D touch - много готина функция. За съжаление не всички апликация я поддържат, но предполагам скоро ще почнат да ъпдейтват аповете.
2. Touch ID - много по-бързо и по прецизно от предшествениците, отключването става със скороста на мигване. Това за мен е добро подобрение.
3. Live Photo - интересна функция, но се счупи да вали два дена и нищо не пробвах освен една жива снимка вкъщи. По отношение на правенето на снимката - разлика с/без няма.
4. Размери/тегло - не се усещат изобщо на 6+, но на 6 жена ми ме пита дали й се струва по-тежък без да знае. Явно 14 грама си се усещат.
5. Бързина - по-бърз е, но дали заради процесора или рама няма как да преценя.
6. Батерия - в петък вечерта пристигна сетване, ресторване и т.н. и сега е на 5%. Като умре и го заредя ще видя дали има някаква разлика.
7. Хей, Сири - като го сетвах телефона ме попита да сетна и сири. По принцип не я ползвам, но сега я сетнах. Пита ме няколко пъти да кажа "Хей, Сири" и един път да я попитам какво е времето. Доста по-лесно се активира сега и е доста по-адекватна.
И един съвет за бъдещите собственици. Преди да си ресторнете бек ъп-а от стартия телефон първо ъпдейтнете до 9.0.1, защото идва с 9.0. Аз ресторнах и след като ресторнах го и ъпдейтнах, но бъгва нещо, апликациите не искат да се инсталират и стоят неактивни(някой в статус waiting, други само тъмни). Същото стана, на 6 и на 6+, та предоплагам е някакъв бъг при ъпдейта. Пробрах доста неща отписване от iCloud, рестартиране и не иска, а да цъкам 1 по една апликациите не е работа, защото имам доста. Накрая ги Reset-нах и понеже вече бяха на 9.0.1 няма никакви проблеми, аповете си се свалиха сами.
1. 3D touch - много готина функция. За съжаление не всички апликация я поддържат, но предполагам скоро ще почнат да ъпдейтват аповете.
2. Touch ID - много по-бързо и по прецизно от предшествениците, отключването става със скороста на мигване. Това за мен е добро подобрение.
3. Live Photo - интересна функция, но се счупи да вали два дена и нищо не пробвах освен една жива снимка вкъщи. По отношение на правенето на снимката - разлика с/без няма.
4. Размери/тегло - не се усещат изобщо на 6+, но на 6 жена ми ме пита дали й се струва по-тежък без да знае. Явно 14 грама си се усещат.
5. Бързина - по-бърз е, но дали заради процесора или рама няма как да преценя.
6. Батерия - в петък вечерта пристигна сетване, ресторване и т.н. и сега е на 5%. Като умре и го заредя ще видя дали има някаква разлика.
7. Хей, Сири - като го сетвах телефона ме попита да сетна и сири. По принцип не я ползвам, но сега я сетнах. Пита ме няколко пъти да кажа "Хей, Сири" и един път да я попитам какво е времето. Доста по-лесно се активира сега и е доста по-адекватна.
И един съвет за бъдещите собственици. Преди да си ресторнете бек ъп-а от стартия телефон първо ъпдейтнете до 9.0.1, защото идва с 9.0. Аз ресторнах и след като ресторнах го и ъпдейтнах, но бъгва нещо, апликациите не искат да се инсталират и стоят неактивни(някой в статус waiting, други само тъмни). Същото стана, на 6 и на 6+, та предоплагам е някакъв бъг при ъпдейта. Пробрах доста неща отписване от iCloud, рестартиране и не иска, а да цъкам 1 по една апликациите не е работа, защото имам доста. Накрая ги Reset-нах и понеже вече бяха на 9.0.1 няма никакви проблеми, аповете си се свалиха сами.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Това са 3

Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Здравейте!
Някой може ли да даде мнение за iSTYLE България - Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа?
В сайта им пише, че може да се направи резервация за 6S примерно, посочени са и цени, и казват, че от 09.10 след като получат бройки, може да се закупи от тях телефона. Как са като търговци - коректни ли са, пълна гаранция ли е при тях и т.н.
Ще се радвам да получа каквато и да е информация. Благодаря предварително!
Някой може ли да даде мнение за iSTYLE България - Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа?
В сайта им пише, че може да се направи резервация за 6S примерно, посочени са и цени, и казват, че от 09.10 след като получат бройки, може да се закупи от тях телефона. Как са като търговци - коректни ли са, пълна гаранция ли е при тях и т.н.
Ще се радвам да получа каквато и да е информация. Благодаря предварително!
Коректни са!
- Ivan_vylka
iPhone 11
Да, а и което мен ме интересува - отключен, без договор - 1649,99лв. Направо го грабвам...
Ще се радвам да ми кажеш, от къде по-точно мога да го взема по-евтино в момента!
- Ivan_vylka
В OLX е пълно с обяви за по 1500 лв. внесени от чужбина с 1г. международна гаранция
iPhone 11
Не, благодаря! За 150лв. разлика и неизвестен произход, а и най-вероятно заключен...
Абе вие нормални ли сте??? Какви неизвестни произходи и какви заключени телефони бълнувате?! Чисто нови неразпечатвани телефони, фабрично отключени, с 1 година международна гаранция от датата на активиране на телефона, която се обслужва в България от Креатийв Център! Даже в момента тука във форума се продава за под 1500лв...и ще продължат да падат!
Давайте си парите за телефони с "известен произход"!!! 
Mr. Bean
За какво си давам парите си е моя работа - мога да си го позволя, правя го. В OLX видях 1-2 телефона около 1500лв. "+-", но всичките 16гб. На мен лично ми трябват повече. Другото което ме спира да пазарувам специално от там, е лошата слава на сайта, именно заради "менте" телефоните, които се продават там. Както и да е, мое мнение си е и не искам да влизам в полемики и спорове! А дали скоро ще паднат цените - божа работа. Не ми се чака, а и търпението не ми е силната страна.
Добре де гледам в Теленор цената без договор на 6S 16gb е 1449 лева с 2 години гаранция.Трябва да си луд да си го купиш от OLX за 1500 с една година гаранция от някой си неизвестен.Сега друг е въпроса ,че Теленор ще имат 20 бройки и до януари няма да могат да отговорят на търсенето но.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Не се знае дали ще са толкова ограничени количествата. От прочетеното във форума става ясно, че до миналата година, новия модел се появява в БГ чак ноември-декември. Тази година - две седмици след официалната премиера. Нещата се променят, надявам се...
В Теленор както винаги няма да имат налични бройки в началото, а и телефоните ще са кодирани - независимо дали си ги платил в кеш или не! Всяка година все и едно и също предъвквате и после ги продавате на безценица! Как не го разбрахте, ей...
Mr. Bean