Радвайте се

Аз лично не искам да я инсталирам бетата още..Не ми се занимава после с resync..
Така е. iPad 1 е с 1GHz Corex A8 процесор (като на iPhone 4, но той е с 512MB RAM), макар че е с 256MB памет, колкото памет има и 3GS (а той пък е с по-слаб 600MHz Corex A8 процесор). Т.е. явно е някакво "политическо" решение да няма iOS6 за първия иПад, щом за 3ГС може.Sphinx написа:... до колкото знам, iPad 1 има доста по-добър процесор от 3GS-a и си нямам и на идея защо и той не го поддържа...
Ще си навлечеш тон проблеми. Бях помислил, че iPad-a ми замина, когато тръгнах да експериментирам. Не искаше дори и рестор да му се прави. Занимавах се около 5-6 часа да го оправям. Дори бях писал и във форума, но за съжаление, нямаше толкова глупави като мен, та да си играят. Изчакай лятотоjeff1980 написа:Защо да не пробваме iOS 6 без акаунт на разработчик? Какви проблеми ще имаме?
Ми няма да си купиш макбук про бе пич, ще си вземеш уиндоусче и делче за 700 лева и ще си джъткаш. Като почнеш да правиш пари ще си го купиш тогаваVesynka написа:Всичко е супер, но с тези ниски заплати кой ще си вземе Макбуук Про?? В Америка хората си живеят екстра високи заплати, евтина стока.. Живея на морето и всеки 2-ри чужденец има макбуук..Поне на Айфоните им слагат горе долу приемливи цени ..
И аз бях направил така с iOS5 beta-та. Не бих го повторил за нищо на света. Въпреки това, изглежда уникалноtihorib1 написа:Активира се и без девелопер акаунт. Изпробвано на iphone 4:
1.Updeit iTunes 10.6.3
2.Изтегляте IOS 6 beta1 http://www.multiupload.nl/ZZM3N5GNQD
3.Устройството не трябва да е Jaibrek
4.Стартирате iTunes и натискате Shift и Check for update показвате изтегления файл за IOS 6 правите ъпдеита и сте с активирана IOS6
п.п
(задължително телефонът трябва да е ФО или да се ползва с оператора, към който е заключен)
Имаш проблеми ако не си с developer акаунтwallase написа:Защо за нищо на света не би сложил бета версия. Какво се е случило с iOS 5?
Аз съм момиче бтв и съм само на 20 още..Уча и работя изкарвам си пари, ама за лаптоп 3000 лв, нее!Един млад студент, не може си позволи такова нещо, освен ако мама и тати не му дадат парички.. Има лаптопи за 700 лв, но аз не бих си взела такъв . За лаптоп съм дала най мн 1600 лева и пак си джиткам на игрички и всичко, имам и Айфон, ама това е друга тема .Аз казах, че БГ феновете не могат си позволят такъв лаптоп, а пък ти както искаш ме разбирай . Човек може си вземе един лаптоп за 1500 лв и да му се кефи, а 3000 лв си е цифра в БЪлгария .Ти май си от тези хора, който се хвалят, че имат Макбуук и се правиш на много богат и не ми давай акъл какъв лаптоп да си взема аз говорих като за България изцяло. Без да знаеш не говори.. Сори за флоода..iNewbie написа:Ми няма да си купиш макбук про бе пич, ще си вземеш уиндоусче и делче за 700 лева и ще си джъткаш. Като почнеш да правиш пари ще си го купиш тогаваVesynka написа:Всичко е супер, но с тези ниски заплати кой ще си вземе Макбуук Про?? В Америка хората си живеят екстра високи заплати, евтина стока.. Живея на морето и всеки 2-ри чужденец има макбуук..Поне на Айфоните им слагат горе долу приемливи цени ..И аз искам новата А6-ца на ауди ама няма пари. Шанс. Хората си живеят както са си го направили да си живеят.
Developer акаунт се купува от хора, които разбират от приложения и ги програмират. Цената на такъв акаунт е 99$ и с него получаваш правото да изпращаш заявки към Apple със своите приложения. Също така можеш да разглеждаш и да поправяш новите версии на iOS преди всички други. Разбира се, няма смисъл да купуваш ако не можеш да програмираш. Видях, че доста се говори за новите Macbook Pro с невероятния Retina дисплей и новия Маcbook Air, чиято цена е намалена, но за съжаление, нямах интерес и не знам точно какво ново има. Нещото, което ми направи силно впечатление е, че като реших да си сглобя един Macbook Pro, за да вия цената му, едно че беше доста по-слаб от лаптопа, който ползвам в момента (Alienware m17x r3), а и беше с 500$ по-скъп. Някои от вас ще кажат, че материалите, от които е изграден за по-скъпи - нима alienware не правят скъпи дизайни от качествени материали ? Характеристиките ми са едни от най-добрите и въпреки това ми струваше само ~3200$ без такси и други. Надявам се да разберете, че няма смисъл от закупуването на компютри на АppleA4kata,brat написа:Ще дАдете ли линк от къде да сваля ios6 за айпод тъч 4 . КАак да си направя деев акаунт??