Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
gstg

Re: Microsoft „погреба” iPhone - хахахахахахха

Мнение от gstg »

TheSoldier написа:Не виждам защо коментирате, че iPhone 4 изоставал откъм хардуер... така е било с всички iPhone-и до сега. Името на новия модел е 4 (4то поколение), а не 4g.. така, че не претендира да го поддържа, а дори и така да се казва едва ли е задължително. Не мислите ли, че до юни, юли 2011 (когато ще излезе новият модел) едва ли на някой ще му трябва 4G. И след като има толкова много по-добри телефони... какво правите в този форум??? А относно HDMI изход... с тези 16 и 32Gb едва ли ще ви стои пълен телефона с HD клипчета предвид това колко големи стават. А и сигурно ще е много "красиво" ако му направят 15 изхода. iPad (който претендира да е много близо до лаптопите) няма едно просто USB, а вие искате HDMI на iPhone. И все пак много се отклонихме от темата. Нека видим продажбите на Win-а и ще разберем колко е хубав.

Искат телефон с термоядрена батерия битурбо 300 коня , със външния вид на Джулия Робъртц и никога да не казва :-B :x :x НЕ

Говорим за Софтуера вътре , за програмите които се разработват , наистина Уиндоус бяха набрали сериозна преднина но направозаприличаха на симбиан последните 2 години да не споменавам че съм имал 5 такива телефона и не ми се е случвало да не лагва и да не го рестартирам по 5-6 пъти на ден.
Не вярвам с този централен регистър който има в 7 мобайл да няма циклене лаг, да не казвам че всички приложения минават и се одобряват... продават и наистина по-малко се пише
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

gstg написа:
DanteIX написа:
niksan18 написа:Голямото предимство на Майкрософт в случая, е че имат много добра платформа за разработване на приложения. Ако например някой напише нещо за Хбок360, с едно кликване може да го компилира за Windows 7, и с още едно за Windows Phone 7.
Това не гарантира че ще успеят, просто предоставят на разработчиците - дори и такива които никога не са писали за телефон, да си конвертират програмите за телефон.
То всъщност затова 90% от компютрите са с Windows, - не защото ОС-а е гениална -а защото има всякакви програми за всеки. И ако ти трябва нещо повече от това да получаваш мейлове, слушаш айтюнс и пишеш документи - ти трябва джам. Имам и двете и мак ос и РС, с мака освен да пращам мейлове, интернет и музика, друго не мога да правя, няма ни един свестен компилатор или студио за разработка, няма никаква външна подръжка - не мога да си закача тунера към него, не мога да свързвам други хардуери... Много е затворено. Може да се ползва само за интернет, музика и документи...
кое мака ли неможе да се ползва за нищо? ако го казваш това сериозно, или нямаш мак или изобщо не си запознат с взможностите му. До тук единствено 3д програма не съм си намерил за мака, и игри си имам (поне всички които играя ги има за мак, и все повече излизат) и всичко друго ако не върви то има алтернатива която върви. Със периферия проблеми не съм имал, само един етикетиращ принтер нямаше драйвери за мак.

Не сте прави а и от както съм на мак не мисля да се връщам на пц никога повече

а по въпроса с новия вин 7 скоро ще има в ютуб как реално се държи и ще гледате комикси на телефона си
говорим за телефони , имам едно вайо и един макбук разликата е няколко :-B века ......
ти сериозно ли ми заявяваш, че вайото е по добро от макбук ??? вайото има един блурей ром и тва е, както вика бате светлйо " чифт очи и останалот гъз, лека и пръс" работил съм с вайо и ми побеля косата, от него едно че нов прегрява без да са му запуушени вентилаторите, второ екрана му е ужасно ужасен, трето половината му отвори не ги ползвам за нищо за чий са ми
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Тук заприлича на zamunda. :))
@ DanteIX за какво толкова го ползваш този макбук, та никое РС не може да му се опъне?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

gorgior написа:Тук заприлича на zamunda. :))
@ DanteIX за какво толкова го ползваш този макбук, та никое РС не може да му се опъне?
Aми ползвам си го за всичко, да ти кажа.

графичен дизайн ( с това се занимавам) - Photoshop предимно
филми и музика
игри - всичко което играя си върви на мака

не съм казал, че никое пеце неможе да му се опъне, казах че не ми създава ядовете които пецетата които съм имал (не са едно и две) са ми създавали през годините

мака вече го ползвам година и половина, не е преинсталиран, не ми е забивал, не се е развалял. пеце не ми е държало повече от 4-6 месеца без пълен преинстал, без нещо да изгори или да се скапе

не мрязя пецетата просто нямам финансите да си позвоял "AlienWare" където мечтаната ми машинка е 12.500$ само сандъка без периферии
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Щом се занимаваш с графичен дизаин съм съгласен, че Мак ОС е за предпочитане. Мас-а е създаден за тази работа. Но по друг начин стоят нещата при хора занимаващи се с проектиране на сгради и инсталации. Програми като Ауто кад нямат добър заместител на Мас. Така че всеки е добре да ползва това, което му върши работа.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

gorgior написа:Щом се занимаваш с графичен дизаин съм съгласен, че Мак ОС е за предпочитане. Мас-а е създаден за тази работа. Но по друг начин стоят нещата при хора занимаващи се с проектиране на сгради и инсталации. Програми като Ауто кад нямат добър заместител на Мас. Така че всеки е добре да ползва това, което му върши работа.
дам на Механикъл Десктопа няма еквивалент за мак (хммм има но е патент на американска архитектурна компания ползваща 90% мак машини но си е вътрешна и само за тях, и по скоро наподобява архикад)
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
victor11

Мнение от victor11 »

Отклонихте се доста от темата...
Аватар
simbata

Мнение от simbata »

gorgior написа: Програми като Ауто кад нямат добър заместител на Мас. Така че всеки е добре да ползва това, което му върши работа.
Изображение

Очаква се да излезе в рамките на една седмица.

victor11, така е, но пък се получи добра дискусия.
България над всичко!
gstg

Мнение от gstg »

Просто казвам че се набират майкрософтци но ще трябва много пастички да похапнат до като мобилната им Ос стане на ниво.
До тогава :)) дано от епъл си оправят бакийте със 4 модел защото тъкмо набраха инерция и се спънаха милите. :O)
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
Публикувай отговор