iOS 8
Re: iOS 8
И аз сега виждам странен проблем с 4s Значи всичко си работи обаче като влезна в messesnger
И почна да чатя и гледам ,че има проблем не изписва кой от къде пише а всичко на телефона е включен
Взех о брата телефона му и тествах да напиша аз нещо писах му при него всичко се вижда кой кога е писал от къде е писал итн
А при мен не е така гледах настройките на телефона всичко си е пуснато само аз ли имам този проблем и ли на всички е така след ъпдейта ми стана така 8.2
И почна да чатя и гледам ,че има проблем не изписва кой от къде пише а всичко на телефона е включен
Взех о брата телефона му и тествах да напиша аз нещо писах му при него всичко се вижда кой кога е писал от къде е писал итн
А при мен не е така гледах настройките на телефона всичко си е пуснато само аз ли имам този проблем и ли на всички е така след ъпдейта ми стана така 8.2
@LuDaKa_1_, кой е този "messenger", дето "чатиш" с него?
Аз се ъпдейтнах с 8.2 на всичките си джаджи, една от които е iPhone 4S, и нямам никакви проблеми, вкл. и в "Messages" приложението за разните FaceTime и SMS съобщения (ако за него става дума).
Аз се ъпдейтнах с 8.2 на всичките си джаджи, една от които е iPhone 4S, и нямам никакви проблеми, вкл. и в "Messages" приложението за разните FaceTime и SMS съобщения (ако за него става дума).

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Имам нжда от помощ на 11.03 си качих последната версия 8.2 през Wi-Fi и телефона спря да вижда сим картата. Направих няколко рестора включително и върнах 8.1.3 проблема си остана . Някой може ли да помогне с решение на проблема .
Lyubo_lvl написа:А пробва ли да провлачиш от най-дясно на ляво да видиш какво ти излиза?
Въпроса е за facebook messenger
Да брат пробвах не ми ми е така както си беше как мога да го оправя това или на всички е така не се вижда кой от къде пише от пц-то или тела
и от къде пише примерно пише от Пловдив тия неща ги няма
А картата на друг телефон работи ли? Пробвай с друга карта. Надявам се, че не си ползвал турбосим преди рестора.naike73 написа:Имам нжда от помощ на 11.03 си качих последната версия 8.2 през Wi-Fi и телефона спря да вижда сим картата. Направих няколко рестора включително и върнах 8.1.3 проблема си остана . Някой може ли да помогне с решение на проблема .
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Без да каже какъв е телефона, какъв фърм е бил и отключен / заключен ли е тела ще си търси сам вариант за оправия ...
Правилно ли ми е впечатлението, че на iOS 8.2 Control Center и Notification Center са активни само на заключен екран?
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Не, не ти е правилно впечатлението. Активни са си и на включен екран. Нещо при теб се е бъгнало. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Един рестарт и вече са активни и на отключен екран 

iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
- svetoslav ivanov
Някой има ли наблюдения за батерията,как се държи при 8.2 на iphone 6.
Iphone 5S 16GB Space Grey
Аз Update-нах през Wi-fi и си е същото както и на 8.1.xsvetoslav ivanov написа:Някой има ли наблюдения за батерията,как се държи при 8.2 на iphone 6.
iPhone 6
- svetoslav ivanov
iPhone 6
Имам нужда от съвет- имам съобщение,за Software update IOS 8.2 .Да го направя ли или не? Да не стане проблем с телефона след това.Благодаря
kateto77: ако телефонът е фабрично отключен, то няма какво да му стане.
Колкото е по-нов модел телефонът, обновленията му носят някаква нова функционалност, в този смисъл - на нормален актуален телефон, обновленията са нещо чакано и положително.
Ако телефонът е бил заключен или по някакъв начин блокиран, по-добре да се посъветвате със компетентен сервиз, или там където са го отключвали/отблокирвали.
Колкото е по-нов модел телефонът, обновленията му носят някаква нова функционалност, в този смисъл - на нормален актуален телефон, обновленията са нещо чакано и положително.
Ако телефонът е бил заключен или по някакъв начин блокиран, по-добре да се посъветвате със компетентен сервиз, или там където са го отключвали/отблокирвали.
Благодаря за отговаря ще го направя.Телефона е нов от магазин с гаранция и се надявам всичко да е ок.Ако има нещо ще имам нужда от съдействие 

-
Колеги има ли начин да премахна иконата на APPLE WATCH, която ми дойде с IOS 8.2 ?
Интересно, че на таблета не се появи. Ipad air 2
И на мен на таблета не ми се появи, на телефона не може да се махне, само може да я скриеш в някоя папка, ако те дразни.slavei_chelebiev написа:Колеги има ли начин да премахна иконата на APPLE WATCH, която ми дойде с IOS 8.2 ?
Apple iPhone 7 32Gb Black
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Apple iPad Air 2 16Gb Wi-Fi+Cellular Space Gray
Apple MacBook Pro 13 Retina Display, Dual-Core i5 2.7GHz, 8GB, 128GB SSD, Intel Iris 6100 (mod.2015)
Бях писал преди време за проблем с аудиото на филмите.KM Player и VLC Player пробвах и няма решение.Сега ми излиза че не подържа тези аудио кодеци.Ресетнах същата работа.Някой имали ги тези проблеми и някаква идея какво да направя?Проблема се появи след като ъпдейтнах към IOS 8. Преди това нямаше ядове.Благодаря!
Iphone SE Ipad Mini
Премахнали са кодеците в самите приложения, няма общо с 8. Ако не си запазил стара версия влц, гърмиш.
"Мисля-значи съществувам"
Проблем след ъпдейт на версия 8.2
Здравейте,МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ,АКО ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТУКА И ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕНА В ПРАВИЛНИЯТ РАЗДЕЛ. Проблема ми е следния: от както сложих 8,2 батерията постоянно пада,зареждам го на 100% не го пипам и хаби по 15-20 % на час. Преди това телефона издържаше по 48ч. без проблем. А като отворя Battery Usage всички приложения са между 6-10%. Някой може ли да ми каже на какво се дължи това и как да се оправи. БЛАГОДАРЯ предварително !
Re: Проблем след ъпдейт на версия 8.2
Правиш нов рестор ( вкарваш в DFU преди това) и задаваш телефона като нов.Без бекъпи, без нищо. Само контакти, бележки и поща. Следиш го един ден и споделяш резултата. Ако е добър почваш да добавяш приложения едно по едно.
П.П.
Само да споделя, че брат ми си беше инсталирал вчера навигацията HERE и му смукна батерията за 8 часа. Поразгледай кои приложения имат съмнителна работа в бекграунд!
П.П.
Само да споделя, че брат ми си беше инсталирал вчера навигацията HERE и му смукна батерията за 8 часа. Поразгледай кои приложения имат съмнителна работа в бекграунд!
Re: Проблем след ъпдейт на версия 8.2
Нямам почити нищо инсталирано имам точно 10-15 приложения... А всички приложения са само на телефона който показват,че хабят батерията....
Дал съм ти най-безобидното решение. 10-15 приложения не са почти нищо! А и само едно приложение може да ти причини проблема. Но ти си знаеш. 

Здравейте, iphone 4S, iOS 8.1.2 stock
Защо при работата с App Store, при самото скролване ми примигва (не знам как да го обясня точно) ?
Не е кой знае какво, но все пак?
Защо при работата с App Store, при самото скролване ми примигва (не знам как да го обясня точно) ?
Не е кой знае какво, но все пак?