iPhone 4
Re: iPhone 4
Продават се точно ФО но просто ти незнаеш как да си го купиш 

Или по-скоро не съм склонен да се моля на някакви тъпи продавачи да им дам 1300 лв. Най-много да се амбицирам и някой да си загуби работата и да помни деня, в който ми е изгубил времето бая дълго. Друго надали ще станеgogi71 написа:Продават се точно ФО но просто ти незнаеш как да си го купиш

Аз мисля, че най-голямата грешка ще е бъде да се купува от Глобул...не защото ще е прецакан или заради сервиза...просто в България нищо не се е променило-продължават да ни правят на маймуни както едно време. Защо обявяват цена за отключени телефони, а в нито един магазин такива не са налични? Говорих с адвокат дали не може да ги съдим за подвеждаща реклама, но той ми каза че няма шанс, Глобул естествено са си опекли нещата. Поредната българска простотия. Така че единственото което остава е поне да не купуваме от тях и така да пакажем, че не сме съгласни. НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЯХ, да им дадем отпор и да покажем,че не сме овце
П.П Някои има ли идея защо apple bg не продават Iphone, ебаси абсурда!!! Където и да отидеш в Европа има Apple store и в него се продават и отключени телефони. Преди месец гледах телефона в Париж и не го купих. Е да бях...щях да си спестя куп писания тук и да си реша проблема.

П.П Някои има ли идея защо apple bg не продават Iphone, ебаси абсурда!!! Където и да отидеш в Европа има Apple store и в него се продават и отключени телефони. Преди месец гледах телефона в Париж и не го купих. Е да бях...щях да си спестя куп писания тук и да си реша проблема.
хахах любезни са бе, не говори така:
влизма в магазина:
-Добър ден!
-Добър дена, с какво мога да ви помогна? *гласгоуска усмивка*
-Ами искам да си прекратя договора с Глобул. И да ми отключите телефона
усмивката се испарява
-Що ще си го прекратяваш бе? *мръщене*
-Ми не го ползвам реално и не ми трябва
-Ти луд ли си глей къв номер имаш, хората пари дават за такъв.
-Не ми трябва, искам да го спра.
консултира се с мениджъра
-След малко ще ви обърнат внимание, аре дръпни се , че има и други на опашката.
...5 мин по късно мениджъра към мен...
-Ти ли си оня дето иска да си прекрати договра?
...тука ми дойде в повече....
- Аз съм оня. ... натъртих на оня...
- Ела тука, бе, да видим кво да направим
... 30 минути консултации, кършене на пръсти, извинения ...
договора беше спрян, платих си неустойката, бла бла, попълнихме документацията за отключване приложихме всичко необходимо, касова бележка за закопуване на апарата от глобул, копие от гаранционна карта и копие от договора ми... оставих си немоер да ми звъннат ако има проблеми и си тръгнах, разбира се не ми казаха чао на излизане и пак да заповядам.
разбира се проблем се появи. звъни ми телефона, вдигам
- Алооо, ти беше оня дето искаше да му отключим телефона?
- Да аз съм
- Неможе да го отключим, нямаш фактура
- Каква фактура?
- От купуването на апарата
- Ма такава не ми е издадена
- Не ми се обяснявай, изгубил си я сигурно, без нея неможе
- Ама аз съм частен абонат, ква фактура, нали имам касова бележка от магазина
- Касовата бележка не е документ (тука бях в потрес)
- От къде да си взема тая фактура
- Аз откъде да знам, бе, да не съм врачка
- Е и аз не съм, и ви казвам, че фактура не ми е издадена
- Бегай от където си го купивал, тоя боклук и си оправяй
- Ок
отивам в магазина от където си взех телефона
-Добър ден с какво мога да ви помогна?
- Трябва ми фактура за закупен айфон от вас преди 2 месеца
- Добре, господине, име на фирма може ли?
- Ами аз съм частно лице
- Ами неможе тогава, фактура се издава само на корпоративни клиенти
- Ами и аз го знам това но ми трява, защото от Глобул ми я искат за да ми отключат телефона
- Разбирам ви, господине, но фактура няма как да ви издадем. елате в понеделник когато мениджъра е тук
....
понеделник, днес отивам, мениджъра е там, разясни ми същите неща, накрая за да не боксуваме той ми вика ела са ще го отключим и ме води в съседен магазин за жисиеми, и ми предлага джейлбрейк с турбосим
- Ама аз не искам да си джейлвам телефона, искам Глобул да ми го отключат както ми е по договор, и тяхно задължение
- Еее ти пък, са и екстри, те нема ти го отключат току така
- Еми ще пусна жалба до комисията за защита на потребителя тогава, дайте си име и длъжност
... тука явно се стресна ...
- Чакайте малкос ега ще видим какво можем да измислим
Звъни на 123 обяснява се 10 мин с некви там, и ми каза, че че ми го отключат и с касовата бележка но да ходя там където са ми отказали за да пуснат молбата пак
- Ааа не, ще пуснем от тук, писна ми да ме разигравате, писна ми да ме правите на маймуна, давай документите
.... писахме и пусна молбата, и до 72 часа трябва да ми е отключен иначе пускам жалба, писна ми вече от тях маймуни с маймуни
явно по нормален любезен начин нестава, явно трябва с жалби да действаме срещу операторите, иначе ще ни правят на маймуни и нас
влизма в магазина:
-Добър ден!
-Добър дена, с какво мога да ви помогна? *гласгоуска усмивка*
-Ами искам да си прекратя договора с Глобул. И да ми отключите телефона
усмивката се испарява
-Що ще си го прекратяваш бе? *мръщене*
-Ми не го ползвам реално и не ми трябва
-Ти луд ли си глей къв номер имаш, хората пари дават за такъв.
-Не ми трябва, искам да го спра.
консултира се с мениджъра
-След малко ще ви обърнат внимание, аре дръпни се , че има и други на опашката.
...5 мин по късно мениджъра към мен...
-Ти ли си оня дето иска да си прекрати договра?
...тука ми дойде в повече....
- Аз съм оня. ... натъртих на оня...
- Ела тука, бе, да видим кво да направим
... 30 минути консултации, кършене на пръсти, извинения ...
договора беше спрян, платих си неустойката, бла бла, попълнихме документацията за отключване приложихме всичко необходимо, касова бележка за закопуване на апарата от глобул, копие от гаранционна карта и копие от договора ми... оставих си немоер да ми звъннат ако има проблеми и си тръгнах, разбира се не ми казаха чао на излизане и пак да заповядам.
разбира се проблем се появи. звъни ми телефона, вдигам
- Алооо, ти беше оня дето искаше да му отключим телефона?
- Да аз съм
- Неможе да го отключим, нямаш фактура
- Каква фактура?
- От купуването на апарата
- Ма такава не ми е издадена
- Не ми се обяснявай, изгубил си я сигурно, без нея неможе
- Ама аз съм частен абонат, ква фактура, нали имам касова бележка от магазина
- Касовата бележка не е документ (тука бях в потрес)
- От къде да си взема тая фактура
- Аз откъде да знам, бе, да не съм врачка
- Е и аз не съм, и ви казвам, че фактура не ми е издадена
- Бегай от където си го купивал, тоя боклук и си оправяй
- Ок
отивам в магазина от където си взех телефона
-Добър ден с какво мога да ви помогна?
- Трябва ми фактура за закупен айфон от вас преди 2 месеца
- Добре, господине, име на фирма може ли?
- Ами аз съм частно лице
- Ами неможе тогава, фактура се издава само на корпоративни клиенти
- Ами и аз го знам това но ми трява, защото от Глобул ми я искат за да ми отключат телефона
- Разбирам ви, господине, но фактура няма как да ви издадем. елате в понеделник когато мениджъра е тук
....
понеделник, днес отивам, мениджъра е там, разясни ми същите неща, накрая за да не боксуваме той ми вика ела са ще го отключим и ме води в съседен магазин за жисиеми, и ми предлага джейлбрейк с турбосим
- Ама аз не искам да си джейлвам телефона, искам Глобул да ми го отключат както ми е по договор, и тяхно задължение
- Еее ти пък, са и екстри, те нема ти го отключат току така
- Еми ще пусна жалба до комисията за защита на потребителя тогава, дайте си име и длъжност
... тука явно се стресна ...
- Чакайте малкос ега ще видим какво можем да измислим
Звъни на 123 обяснява се 10 мин с некви там, и ми каза, че че ми го отключат и с касовата бележка но да ходя там където са ми отказали за да пуснат молбата пак
- Ааа не, ще пуснем от тук, писна ми да ме разигравате, писна ми да ме правите на маймуна, давай документите
.... писахме и пусна молбата, и до 72 часа трябва да ми е отключен иначе пускам жалба, писна ми вече от тях маймуни с маймуни
явно по нормален любезен начин нестава, явно трябва с жалби да действаме срещу операторите, иначе ще ни правят на маймуни и нас
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi

"Legio Patria Nostra"
Едно въпросче : Колко ти беше неустойката - ако не е тайна?
И колко ти излезе апарата в този случай.?

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Здравейте, има ли някъде официално обявена цена за iPhone 4, без договор?
Питам, защото в 3 магазина на Germanos ми обясниха, че телефона НЕ се предлага без договор (както, и че нямали обявена цена за без договор)и не може да се пусне молба за отключването му, преди изтичане на договора.
Наистина, на сайта на Germanos и GloBul, няма обявена цена за апарат без договор, макар че по форумите излезе таблица с такива.
Питам, защото в 3 магазина на Germanos ми обясниха, че телефона НЕ се предлага без договор (както, и че нямали обявена цена за без договор)и не може да се пусне молба за отключването му, преди изтичане на договора.
Наистина, на сайта на Germanos и GloBul, няма обявена цена за апарат без договор, макар че по форумите излезе таблица с такива.
Според този файл има: http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
В първата колона цените са за телефони без договор.
iPhone 5S/16GB iOS 7
Цените за телефон без договор ги има в Глобул, но с малки букви най-отдолу...за 16GB e 1299лв
ами айфон 3гс 867лв 50 лв предплата за два месеца и след 2та месеца тоест в събота неустойка от 215,85лвgorgior написа:Едно въпросче : Колко ти беше неустойката - ако не е тайна?И колко ти излезе апарата в този случай.?
867
50
215.85
---------
1132.85лв общо
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Ама много хитро са го написали гадовете хем с опция за отключване хем с звездичка.cache написа:Според този файл има: http://globul.bg/images/price_list_bg.pdf
В единия Germanos, продавачката искаше да помогне звъня на няколко отдала в Germanos, да пита за опция за отключване,
накрая звънна в GloBul, и ми даде телефона на мен, при което ми обясниха че телефона няма опция за отключване преди изтичане на договора.
Най-смешното беше, че в същото време някакъв мрънкаше в магазина, че телефона който си е харесал за 150 лв. е много скъп, а на мен не ми взеха 1300, който щях да дам с удоволствие.
Предполагам, че звездичката се относя само за плановете. Иначе няма логика. На колоната пише "без договор" а при звездичката пише "с договор". Верно малко недомислено (или двусмислено)
Купи си от UK за 1200лв, след като имаш кеш. Ще почакаш 3 седмици, но после дето се вика "доволен ша останеш"
Купи си от UK за 1200лв, след като имаш кеш. Ще почакаш 3 седмици, но после дето се вика "доволен ша останеш"

iPhone 5S/16GB iOS 7
Вчера говорих с търговската ми представителка понеже имам 11карти на фирмата и исках евентуално да взема една 4-ка с карта(имам 4-ка ама още чакам джеил и ънлок и вече ми омръзна да чакам)и момичето ми каза че са им докарали общо 40бр 4-ки,20бр 16гб и 20бр 32гб.Всичко ставало със записване и мениджера решавал дали да ми даде апарат или не,но така или иначе няма бройки и няма да бъдат отключени до изтичане на договора.Това е положението.Дано излезе скоро джейла че е абсурд да си взема от тези византийци!Ще си карам с американския и това е!
Да, и аз се замислям сериозно за този вариант. Още повече след като вече има общо-европейска гаранция за телефона.cache написа:Купи си от UK за 1200лв, след като имаш кеш. Ще почакаш 3 седмици, но после дето се вика "доволен ша останеш"
като гледам как повечето от вас са недоволни от облсужването и предлаганите възможности от Глобул се чудя как ходите и се набутвате пак там
И аз така го мисля...buge написа:Да, и аз се замислям сериозно за този вариант. Още повече след като вече има общо-европейска гаранция за телефона.cache написа:Купи си от UK за 1200лв, след като имаш кеш. Ще почакаш 3 седмици, но после дето се вика "доволен ша останеш"
- nonamestreets
Мисля, че Глобул и всичките им там издънки Германос и незнам си кои, категорично се провалиха с предлагането на iphone! ..и събраха повече негативи като цяло и то най-вече от клиентите които си закупиха телефона от тях!
Дано мтел се справят по-добре!
iPhone 3GS 16GB
И аз съм на това мнение. Радвам се, че удържах на "изкушението" да си взема от Глобул. Въпросът е, че сега предстои едно неясно колко голямо чакане и М-тел да влязат в играта. Дано се организират бързо с оглед на това, да не губят още клиенти.nonamestreets написа:Мисля, че Глобул и всичките им там издънки Германос и незнам си кои, категорично се провалиха с предлагането на iphone! ..и събраха повече негативи като цяло и то най-вече от клиентите които си закупиха телефона от тях!
Някой по-горе беше споменал да правим сечено на Глобус - мисля да се присъединя към него като изчакам М-тел.
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
май, май не е много официалноVLa-wot написа:![]()
На страницата на оператора?!stavros написа:май, май не е много официалноVLa-wot написа:![]()
http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=789
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че мобилен телефон iPhone4 се предлага на изплащане само при условията на програма „Заедно” и в зависимост от категорията на съответния потребител. В случай, че имате изготвена оферта по програма „Заедно” за Вашия мобилен номер, е необходимо да посетите магазин от търговската ни мрежа и да се запознаете с условията на същата.
Моля да имате предвид, че клиент, закупил предлагания към момента iPhone4, може да се възползва от отключване на телефона, само след изтичане на договора, подписан за съответната абонаментна програма или в случай, че е закупил телефон на свободна продажба с опция за отключване.
Позволих си да ви покажа отговора на глобул след запитването дали се предлага на лизинг.
Моля да имате предвид, че клиент, закупил предлагания към момента iPhone4, може да се възползва от отключване на телефона, само след изтичане на договора, подписан за съответната абонаментна програма или в случай, че е закупил телефон на свободна продажба с опция за отключване.
Позволих си да ви покажа отговора на глобул след запитването дали се предлага на лизинг.
А каква е тая програма "Заедно"?
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015