Apple Event 10 септември
Re: Apple Event 10 септември
Не вярвам!!! През телефона си направи ъпдейта и това е!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Извинявам се за тъпите въпроси ,но някои неща ми се губят...
Та ,ако даунгрейдвам от iOS7 beta към 6.1.3(4) ,трябва ли да изтегля файл ipsw за 6.1.4 ,подобно на седмицата
Един колега беше писал по-назад в темата ,че даунгрейда става dfu mode послед shift+restore
Не съм много наясно и за това питам
Та ,ако даунгрейдвам от iOS7 beta към 6.1.3(4) ,трябва ли да изтегля файл ipsw за 6.1.4 ,подобно на седмицата
Един колега беше писал по-назад в темата ,че даунгрейда става dfu mode послед shift+restore
Не съм много наясно и за това питам
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Не теглиш нищо - като вкараш телефона в dfu itunes ти предлага да го ресторне и го връща на 6.1.3 или 6.1.4 зависи какво имаш. Не знам като излезе официално 7-цата какво ще стане.
Ще може ли от GM версия да премина към официалната и как ще става това?
Най вероятно , всички с GM ще трябва да правят рестор с официалната iOS7 , защото всичко досега беше за БЕТА ТЕСТВАНЕ ЗА ДЕВЕЛОПЪРИ 

А това ще става през itunes или през телефона?
П.П.Само на мен ли itunes не ми разпознава телефона след Ios 7 GM?Пише ми да ъпдейтна,а съм с последната версия.
П.П.Само на мен ли itunes не ми разпознава телефона след Ios 7 GM?Пише ми да ъпдейтна,а съм с последната версия.
Трябва да се инсталира по-нова версия на iTunes, която за момента е налична само за Mac OS, за да ти разпознае телефона. Най-вероятно утре, при пускането на iOS 7, ще пуснат и новата версия на iTunes.
Утре, предполагам, в 20:00 българско време ще можем да ъпнем 

Добро утро!
И аз сега ставам с нагласата за ъпдейт, то чак до довечера трябва да чакам, пф! 

Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Не знам само какво става като излезе ъпдейта довечера а аз съм с 7gm ? Itunes не ме разпознава но дали ще има възмажност за рестор при положение, че вече няма да е 6.1.Х а 7.нещоси
- keeponrollin
То и довечера в 20;00 пак няма да стане според мен..сървърите ще са претоварение, ще има огромни download queues...все пак десетки милиони iDevices ще искат да ъпдейтват...
А да ви питам, колко време по принцип след излизането на нов ОС (5.0, 6.0 и т.н.) излиза tethered jailbreak?
А да ви питам, колко време по принцип след излизането на нов ОС (5.0, 6.0 и т.н.) излиза tethered jailbreak?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
като човек update-вал в първите часове от излизането на ios5 и ios6 не съветвам никои да се хвърля в това приключение , най-сигурно и безпроблемно се up-ва на следващия ден .
- keeponrollin
Защо приключение?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iOS 7 Update Timeline:

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Абе не съм такъв човек, ама чак нямам търпение да стане 19ч. 

iPhone 5, ФО, iOS 7.1.2, BB 6.02.00