iOS 12
-
Re: iOS 12
Опитах и двата начина но не става ще търся програма която да замести айтюнса.
Някой забелязва ли малко по-бързо падаща батерия в сравнение с 11.4.1 ?
Не ми прави впечатление. Според мен са доста идентични с 11.4.1 като потребление.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
-
На една от бета версиите батерията ми падаше по-бързо, но с финалната всичко е о.к. с изключение на продължаващите проблеми с липсата на субтитри в приложението HBO GO и разработчиците му виждат голям зор с отстраняването им.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Явно ме моли за ресет тогава
-
iOS 12.0.1 includes bug fixes and improvements for your iPhone or iPad. This update:
Fixes an issue where some iPhone XS devices did not immediately charge when connected to a Lightning cable
Resolves an issue that could cause iPhone XS devices to rejoin a Wi-Fi network at 2.4GHz instead of 5GHz
Restores the original position of the “.?123” key on the iPad keyboard
Fixes an issue where subtitles may not appear in some video apps
Addresses an issue where Bluetooth could become unavailable
For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:
https://support.apple.com/HT201222
Дано най-накрая ми се решат проблемите със субтитрите.
Fixes an issue where some iPhone XS devices did not immediately charge when connected to a Lightning cable
Resolves an issue that could cause iPhone XS devices to rejoin a Wi-Fi network at 2.4GHz instead of 5GHz
Restores the original position of the “.?123” key on the iPad keyboard
Fixes an issue where subtitles may not appear in some video apps
Addresses an issue where Bluetooth could become unavailable
For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:
https://support.apple.com/HT201222
Дано най-накрая ми се решат проблемите със субтитрите.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Всеки път, когато се опитвам да ъпдейтна през iTunes ми изписва, че сесията ми е изтекла (грешка 3259). Някой с подобен проблем или с решение как да го отстраня? Пробвах с преинсталация на iTunes, както и със спиране на антивирусната по време на ъпдейт-а, но ефекта беше нулев.
Да. Всъщност аз никога не съм ги пипал. Имам айфон 6s на 2 години и 3 месеца , като този проблем се появи това лято. Преди това винаги съм ъпдейтвал през тюнса без проблем.
Колеги, някой качи ли 12.1 и как е откъм батерия телефона? Нещо се зачетох в нета, че някой имали проблем с батерията след ъпдейта, а вече ми мига да го слагам?
На мен 12.1 ми прави впечатление, че батерията се държи доста прилично.mirost1 написа:Колеги, някой качи ли 12.1 и как е откъм батерия телефона? Нещо се зачетох в нета, че някой имали проблем с батерията след ъпдейта, а вече ми мига да го слагам?

Apple AirPods v2
Apple AirPods v2

Apple AirPods v2
Apple AirPods v2