Creative Center разпространи "теч" за iPhone 6 (LINK)

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
gopeto_86

Re: Creative Center разпространи "теч" за iPhone 6 (LINK)

Мнение от gopeto_86 »

tribaleo написа:Добре, че ти си "остророг" (предполагаема дума в речника ти) и си преценил дали ще купиш нещо без да знаеш характеристики ..без да си го държал в ръката си и все такива неща определящи покупката на средно интелигентния потребител, които явно на теб са ти чужди...или пък просто гледаш да кажеш нещо?? Все тая...взе да става много сложно за "кухорог" като мен :)
Така е на 100% си прав! Ти явно си много умен и проницателен и напълно си ме разкрил...както и си разбрал неща за мен,които дори аз самият все още не знам
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Излишните коментари на лични съобщения!
Проверки и консултации!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

@tribaleo Ти от кога почна да определяш на кого му трябва мозък и на кой не?

Ще ти го кажа в прав текст, вселената не се върти около теб и не си ти човека който ще определя на кой му трябва мозък и на кого не, предполагам не си крал? И всеки има право да се изказва както си иска както и моя коментар, ами да ще си остана с 5цата ако 6 е грозотия, всеки има право на собствено лично мнение, и още никой не се родил за да диктува на човечеството какво да се харесва и какво не, ако ти си мислиш че си такъв не си. Извинявам се за гневното съобщение, но просто не се сдържах, ако някой от модераторите сметне за добре, нека го изтрие.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Soze

Мнение от Soze »

Много на сериозно ги вземате тези телефони ми се струва. А те в общи линии всички вършат вече едно и също.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Хапцелютно :) Аз си пия за*бин-а редовно..
"Мисля-значи съществувам"
tribaleo

Мнение от tribaleo »

TheOriginal написа:@tribaleo Ти от кога почна да определяш на кого му трябва мозък и на кой не?

Ще ти го кажа в прав текст, вселената не се върти около теб и не си ти човека който ще определя на кой му трябва мозък и на кого не, предполагам не си крал? И всеки има право да се изказва както си иска както и моя коментар, ами да ще си остана с 5цата ако 6 е грозотия, всеки има право на собствено лично мнение, и още никой не се родил за да диктува на човечеството какво да се харесва и какво не, ако ти си мислиш че си такъв не си. Извинявам се за гневното съобщение, но просто не се сдържах, ако някой от модераторите сметне за добре, нека го изтрие.
Не бе пич трябва да си яко тъп за да определяш нещо дали е хубаво или не преди да си го докоснал видял и изобщо да знаеш какво точно е това нещо..това ми беше идеята....и смятам че е така.
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
Disintegrator

Мнение от Disintegrator »

Вие колекции от телове ли си правите? това не е ли малоумно аз смятам да си взема нов когато сегашния ми не може да се използва и вие сте се замислили над този. Единственото нещо което би ме накарало да си взема по рано е ако изкарат модел който е воден и ударо устойчив иначе няма сми
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Аз двете 6ци ще ги пропусна (6 и 6s имам предвид, т.к. както знаем дизайните са еднакви-между 4 и 4s, 5 и 5s)...като бях с 4 не се кефех на дизайна на 5, но когато излезе 5s го разгледах, подържах го и ме грабна много. Сега обаче с тези заоблени ръбове, което махнаха още преди 4 телефона и сега се връщат към тях....перфектните изправени ръбове с лайсни различаваха айфона от всичките пластмасови заоблени андроиди...сега и те така... :(
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Публикувай отговор