iTunes 11

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
gogi71

Re: iTunes 11

Мнение от gogi71 »

Изображение
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Изображение
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Супер е, това iTunes Radio е върха! :)
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
achkata717

Мнение от achkata717 »

Така да взема да попитам някой дали се е сблъсквал с това нещо. Напълно нов съм, в смисъл качих си OS X Mavericks, новият iTunes, новият iLife, на телефона съм с iOS7.0.3 с две думи всички ъпдейти :) и снощи се опитах да синхронизирам телефона и iTunes не иска да ми качи снимките от iPhoto. Разпознава ги но мисли да кажем 10 мин и дава грешка. Просто ми е интересно някой дали го е сполетявало такова нещо или при мен е бъг нещо. Благодаря :)
Аватар
Stolz

itunes

Мнение от Stolz »

Здравейте!

Някой имали проблеми с добавяне на песни към вече съществуващи плейлисти от компютъра си в Айфона чрез новата версия на Айтюнс? Лично аз не успявам да добавям песни, виждам наличните плейлисти в телефона си, но просто не мога да добавя нови. Моля за помощ.
Важни са фактите, разсъжденията са безплатни.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: itunes

Мнение от mitku »

Сигурен ли си, че се опитваш да ги добавяш в правилната плейлиста? Аз тези дни си добавях песни и не съм имал проблеми (софтуерите са ми последни версии). Нали не се опитваш да добавяш песните в плейлиста на телефона? Трябва да ги добавяш в плейлиста на айТюнс, а след това се синхронизират с телефона. Ако се опитваш да ги добавяш направо на телефона - няма да стане. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
Stolz

Re: itunes

Мнение от Stolz »

Всъщност точно това се опитвам да направя (да добавя песните директно към телефона). Тоест аз не виждам други плейлисти, освен тези в телефона си.
Важни са фактите, разсъжденията са безплатни.
Публикувай отговор