2.1 решава проблема с Call Failed

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Grozdanov
Обратна връзка:

Re: 2.1 решава проблема с Call Failed

Мнение от Grozdanov »

Не съм пробвал роуминг без +359, защото не ми се е налагало, но мои познати, които не са с iPhone си използват роуминг без +359. Логично е и с iPhone да няма проблем. Все пак картата нали ти е българска. Който го ползва да каже дали има някакъв проблем.
iPhone 2G 8GB, 3.1
iMac 20", C2D 2,4
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Според мен вече вместо Call failed дава, че номера е непълен или грешен. Не е проблемът във форматирането на номерата. Аз съм с UK регионални настройки и когато се опитам да избера британски номер пак ми дава, че номерът е непълен. След 2-3 опита става.
Аватар
Bobuu

Мнение от Bobuu »

аз когато сменя номерата ми да не почват с +359 като ми звъни опеределен номер не му виждам името в телефоният указател а само ми изписва номера.Проблем с Call Failed нямам но това с оператора за грешен или непълен номер ми се случва на почти всяко набиране.Съответно затварям и пак проблвам докато стане. >:) :-S
gitaogg

Мнение от gitaogg »

на 3Г нямам нито един от горепосочените проблеми от както съм с 2.1 а на 2Г-то още съм с 2.0.2 и при него не ми се е появявал който и да било от проблемите от както го инсталирах, но пък него го ползвам основно да ми се обаждат аз се обаждам макс по 1-2 пъти на ден от него
Аватар
iFlashFreak

Мнение от iFlashFreak »

И аз вече нямам никакви проблеми, откакто съм на 2.1.
Аватар
ediakov
Обратна връзка:

Мнение от ediakov »

Никакви проблеми, откакто съм на 2.1.3G 16GB Оригинален фърмуер и джейлбрейк от тук http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4519" onclick="window.open(this.href);return false;

PS
Забравих.....Сашо,Голям си!!!
Публикувай отговор