Galaxy Note 10.1 вече официално е пуснат на пазара!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: Galaxy Note 10.1 вече официално е пуснат на пазара!

Мнение от mitku »

"Дървен" е на хората, които не знаят как се работи с него. На крива ракета, Космосът й пречи. :))

П.П. Само за сведение - моите синове без проблем си цепят яко на иДжаджите, като по-малкият е на 3 години и няма никакви грижи и всичко си му работи, а по-големият (на 8) вече "събира пари" и ми мрънка да му взема собствен иФон. Това е сигурно е понеже са "трудни" и "дървени" за ползване. =))
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Никъде не съм казал че са ТРУДНИ, нито че имам проблем, че да ми даваш пример със синовете ти.

Мисля че е повече от очевидно че на един андроидски телефон можеш да му правиш/сложиш много повече неща, докато на iPHone ако не е джейлбрейкнат-не можеш, и всичко(под всичко да се разбира-приложения, музика и снимки :D )трябва да минава през iTunes.

Да, аз мога да си слагам теми, хакове и пр. но защото съм джейлнал и съм чел да гледам как става...но за обикновения потребител, който не иска да джейлва и желае всичко да му е достъпно с copy/paste...малко трудно при iOS, a?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Може всичко за нормалните хора, които си купуват нешата ;) За гоблини като теб(нас) има проблем...
Публикувай отговор