iPhone 4[S]
Re: iPhone 4[S]
Пеев, избора си е лично твой, аз примерно съм със 16 ама музиката която имам и 64 няма да ми стигне. Така че избора си е твой, аз лично препоръчвам 32. хардуерно нямат разлика никаква
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
От глобул съобщиха -
От утре, 11 ноември, GLOBUL ще предлага iPhone 4 S в обозначените магазини на оператора, GERMANOS и официaлните партньори в цялата страна. Цените на устройствата започват от 24,13 лв. с вкл. ДДС на месец с абонаментна програма GLOBUL Web&Talk Ultra (iPhone 4S 16GB).
Повече информация търсете утре на адрес: www.globul.bg/iphone.
От утре, 11 ноември, GLOBUL ще предлага iPhone 4 S в обозначените магазини на оператора, GERMANOS и официaлните партньори в цялата страна. Цените на устройствата започват от 24,13 лв. с вкл. ДДС на месец с абонаментна програма GLOBUL Web&Talk Ultra (iPhone 4S 16GB).
Повече информация търсете утре на адрес: www.globul.bg/iphone.
-
Да,и на мене ми зъннаха от 089 1515 и ми казаха,че от утре започват да го продават на цена малко по-висока от iPhone 4
Цените за 32гб почват от 900лв до 1200лв в зависимост от абонаментната програма и такса. Предполагам 16гб ще е с 100лв надолу. Излиза че ако сте с програма от 25лв / месец - 1500м глобул, 30м другата мрежа , 1500смс глобул, неограничен интернет - 16гб ще струва около 1000лв. Цените са идентични с леки разлики спрямо 4-ката.
iPhone 6+
- snooperchi
Ментел...
Обаче лоша новина... само на договор за 19,90 и кеш 1000лв
И както е посочено в сайта, 699лв и всеки месец по 54,90 , но не знам в какъв период от време.

Последно промяна от snooperchi на 11 Ное 2011, 11:52, променено общо 1 път.
Глобул предлагат добра оферта за 4S. С няколко левчета е по-скъп от 4.
М-Тел за сега предлагат само 4S 16GB и без лизингови условия, но мисля, че тези дни ще са готови офертите им и за 8GB, 32GB и 64GB.
М-Тел за сега предлагат само 4S 16GB и без лизингови условия, но мисля, че тези дни ще са готови офертите им и за 8GB, 32GB и 64GB.
-
Няма 4s в мтел
Има си 4s в мтел, само че само 16гб. Говори се че скоро пускат и другите. Като че ли на мтел е малко по-добра офертата.
И ако мога да попитам кое му е по добрето? Подписваш за 2г на такса 50лв+ , и даваш 700лв кеш. ???? Кое??? 24м x 55лв - 1320лв+700лв = 2020лв. В глобул/средната тарифа/ - 24x 25лв+980лв = 1580лв . И като се има впредвид мизерните селяни от Мтел и тяхната им тарифа - визирам "първо се изразходва другите минути, а после тези в мрежата на мтел" ...на какво прилича това? Въобще който е там още да си зима номера и да бега далече при някое от по малките зло на пазара!
iPhone 6+
Разлика между степента на селячество между мТел и Глобул няма. Абсолютно същите малоумници са, няма нужда да правиш реклама на маляките от Глобул. С тях съм работил доста години на много високо ниво и искам да ти кажа, че определено не са по-малкото зло. iPhone 4 като излезе на пазара беше по-изгоден при мТел. В момента, особено за най-нисък разход, това, което се търси от повечето хора - положението е същото. Освен това и услугата на мТел е по-качествена от тази на Глобул все още.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
Мухахахахахаахахаха! Смех,смех,смех!iNewbie написа:Разлика между степента на селячество между мТел и Глобул няма. Абсолютно същите малоумници са, няма нужда да правиш реклама на маляките от Глобул. С тях съм работил доста години на много високо ниво и искам да ти кажа, че определено не са по-малкото зло. iPhone 4 като излезе на пазара беше по-изгоден при мТел. В момента, особено за най-нисък разход, това, което се търси от повечето хора - положението е същото. Освен това и услугата на мТел е по-качествена от тази на Глобул все още.
Аз работя в офис на мтел и мога да ти кажа че клиентите намаляват и само влизат,за да спират карти,а не да правят нови.А особено след като смениха системата хиляди директно хвърлиха картите в коша заради огромните надписани сметки,лошото е ,че се карат хората с мен.
Ти прецени колко е качествена услугата Ментел.
Еми смени си работата, като не си доволен. Не казвам, че е перфектна услугата, но тази на Глобул не е по-добра. За системата съм съгласен, че направиха голям гаф, но се случват подобни неща. Аз след като се нормализираха нещата се преместих от Глобул към мТел. До сега не са ме излъгали с един лев за разлика от маляките, с които няма да ти обяснявам какви главоболия съм имал. Само ще ти кажа, че работих с баш шефовете им за цяла България и сметките на тъпите ни служебни телефони се надписваха с по 200 до 400 лева за 5 човека отделmikeportnoy написа:Мухахахахахаахахаха! Смех,смех,смех!iNewbie написа:Разлика между степента на селячество между мТел и Глобул няма. Абсолютно същите малоумници са, няма нужда да правиш реклама на маляките от Глобул. С тях съм работил доста години на много високо ниво и искам да ти кажа, че определено не са по-малкото зло. iPhone 4 като излезе на пазара беше по-изгоден при мТел. В момента, особено за най-нисък разход, това, което се търси от повечето хора - положението е същото. Освен това и услугата на мТел е по-качествена от тази на Глобул все още.
Аз работя в офис на мтел и мога да ти кажа че клиентите намаляват и само влизат,за да спират карти,а не да правят нови.А особено след като смениха системата хиляди директно хвърлиха картите в коша заради огромните надписани сметки,лошото е ,че се карат хората с мен.
Ти прецени колко е качествена услугата Ментел.

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Колега, и кои услуги са им по добри? Не правя реклама на никой, просто съм абонат и на двата оператора и си казвам мнението. Относно тези минути за които писах по горе само про мтел го има това унижение спрямо клиента, все едно сме овце. А в момента сме 2011 година ...айфон 4 , излезна миналата година, така че коментирай сегашните събития. Аз лично предпочитам глобул и колегата по горе е прав, че хората масово си хвърлят картите от завишени сметки и идотщини. От лидер се превръщат в закърнял паразит!donpeev написа:И ако мога да попитам кое му е по добрето? Подписваш за 2г на такса 50лв+ , и даваш 700лв кеш. ???? Кое??? 24м x 55лв - 1320лв+700лв = 2020лв. В глобул/средната тарифа/ - 24x 25лв+980лв = 1580лв . И като се има впредвид мизерните селяни от Мтел и тяхната им тарифа - визирам "първо се изразходва другите минути, а после тези в мрежата на мтел" ...на какво прилича това? Въобще който е там още да си зима номера и да бега далече при някое от по малките зло на пазара!
iPhone 6+
Аз лично съм по-доволен от качество на разговор и скорос на интернет. Всеки си има мнение, но не мога да се съглася, че Глобул са кой знае колко напред като услуга и като обслужване пред мтел, дори напротив.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Захвърлят си картите тея които могат. На жена ми дядо и почина преди повече от 6м все още идват сметки на негово име. Картата е счупена на две вкъщи. Идват сметки не само такса а и разговори, но подозрително в разпечатката няма списък с въпросните разговори. От централата на мтел искат да пуснем молба за прекратяване на договора и да приложим към нея смъртния акт , забележете оригинал. И защото им отказахме да им дадем оригиналния документ те не искат да спрат картата. Искат да платим сметките и тогава да пуснем жалба. По големи лайнари от метел няма, заклевам се в три действия, както викаше Карамфилов едно време. Така , че само не ми хвалете мтел. Бях им абонат 2 годи в които получавах надписани сметки не със стотинки а в пъти. Нито една жалба, която съм пускал не е разглеждана и да е взимано някакво решение. По едно време с баща ми мисляхме че капутите взимат жалбата и като излезеш от офиса им, я изхвърлят.
Аз лично съм доста доволен от цените, които сега предложиха Глобул за 4С, направо надминаха себе си. Но тъпотията за това да си абонат от поне година за да вземеш на лизинг телефона е малоумна. Сега трябва да навия някой да ми вземе телефона вместо мене. Това е пълен кретенизъм. Отиваш даваш им пари, искаш да им станеш абонат за поне 2 години, и те ти викат, не ти щем парите, махай се. Това май само в Булгаристан го има. И забележете издевателството е само от Гръцки кожодери - МТЕЛ, Глобул, Германош, Космоте, Плесио, Мултирама...
Аз лично съм доста доволен от цените, които сега предложиха Глобул за 4С, направо надминаха себе си. Но тъпотията за това да си абонат от поне година за да вземеш на лизинг телефона е малоумна. Сега трябва да навия някой да ми вземе телефона вместо мене. Това е пълен кретенизъм. Отиваш даваш им пари, искаш да им станеш абонат за поне 2 години, и те ти викат, не ти щем парите, махай се. Това май само в Булгаристан го има. И забележете издевателството е само от Гръцки кожодери - МТЕЛ, Глобул, Германош, Космоте, Плесио, Мултирама...
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
- angelovarna
- Обратна връзка:
Това за офертата на изплащане е съвсем нормална практика. Все пак трябва да знаят, че ще си довнесеш вноските и това става, след като си се доказал като редовен/надежден платец. Иначе - плати с кредитна карта и връщай пари на банката като ти е по-кеф.
Подкрепям изцяло мнението на iNewbie - Мтел имат най-добро покритие, както и най-добра 3г свързаност. От Варна до границата с Турция не съм губил обхват (при пътуване с рейс и с кола), на 99% от маршрута съм имал 2Г свързаност и в по-голямата част от маршрута - 3Г. Интернет ползвах и на 10-15км навътре в Турция след границата (пак в 3Г мрежата на Мтел), въпреки че не съм плащал за роуминг.
Имам и карта на Глобул - в квартала където живея - имат почти пълен обхват и никакво 3Г. А в Галата и Прибой - нямат никакъв обхват (Галата, както някои от вас знаят се води кв. на Варна). Виваком е същата трагедия.
От обслужването не мога да се оплача - навсякъде са еднакво некомпетентни що се отнася до характеристики на тел. апарати, навсякъде се опитват да те прилъжат да подпишеш някой-друг нов договор, защото видиш ли имало еди-каква-си промоция.
От около 6г. съм абонат на Мтел и съм доволен. Изложиха се с тази тяхна нова система, но поне накрая се извиниха. Сметки не са ми надписвали. Дори в офисите им без им мърморя ми се извиняваха, че се налага в един месец да покривам по 2-3 фактури.
Edit: @donpeev - ти срещу тези месечни такси получаваш услуга и то на добро ниво. Нищо не ти пречи да си вземеш 4S и на план за по 16лв. на месец, при който вече телефона ще ти излезе 999лв. + 24х15.90лв. = 1380лв.
Ако си платиш месечнита такси накуп и закриеш картата - ти отключват тела и имаш iPhone 4S 16GB ФО за 1380лв с 2 години гаранция. Което е подобна оферта на тези, които се ширят из форума, с тази разлика, че ще имаш още една година гаранция за телефона отгоре. 

Подкрепям изцяло мнението на iNewbie - Мтел имат най-добро покритие, както и най-добра 3г свързаност. От Варна до границата с Турция не съм губил обхват (при пътуване с рейс и с кола), на 99% от маршрута съм имал 2Г свързаност и в по-голямата част от маршрута - 3Г. Интернет ползвах и на 10-15км навътре в Турция след границата (пак в 3Г мрежата на Мтел), въпреки че не съм плащал за роуминг.
Имам и карта на Глобул - в квартала където живея - имат почти пълен обхват и никакво 3Г. А в Галата и Прибой - нямат никакъв обхват (Галата, както някои от вас знаят се води кв. на Варна). Виваком е същата трагедия.
От обслужването не мога да се оплача - навсякъде са еднакво некомпетентни що се отнася до характеристики на тел. апарати, навсякъде се опитват да те прилъжат да подпишеш някой-друг нов договор, защото видиш ли имало еди-каква-си промоция.
От около 6г. съм абонат на Мтел и съм доволен. Изложиха се с тази тяхна нова система, но поне накрая се извиниха. Сметки не са ми надписвали. Дори в офисите им без им мърморя ми се извиняваха, че се налага в един месец да покривам по 2-3 фактури.
Edit: @donpeev - ти срещу тези месечни такси получаваш услуга и то на добро ниво. Нищо не ти пречи да си вземеш 4S и на план за по 16лв. на месец, при който вече телефона ще ти излезе 999лв. + 24х15.90лв. = 1380лв.

Последно промяна от angelovarna на 11 Ное 2011, 16:52, променено общо 1 път.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Стига сте ревали винаги има по зле. Аз като чета как уж Ви балъчат операторите и се чувствам баси балъка.
300 зора да ми дадат план за iPhone и то с условието да го платя 6 месеца напред и след това да продължа месечно. Защото видите ли телефона бил само за бизнесмени и много се съмнявали дали ще мога да си поддържам плащанията по едногодишния договор. (аз телефон съм си купил не те да ми го дават ФО те за сметките се притеснили )
Та сега съм с план неораничен интернет до 5гб и след това скороста ми е 256/8 кб/с и 500 минути разговори и 500 подарък за скромните около 50 евро месечно. Че аз и 100 минути не мога да изговоря със зор ама хората си ми подаряват.
Това е най ниския план за iPhone другият понеже са само два плана е същия относно интернет трафика само че с 1000 минути и 1000 подарък за около 80 евро.
Да не се и оплаквам от предният ми план който беше без договор с предплатена карта само за данни без разговори ... 3 гб неограничен и след това 256/8 кб/с и понеже е предплатена карта беше малко по скъп 55 евро на месец и задължителен джел на телефона заради различното APN на плановете.
Та чета и си викам къде по добри условия от това да имаш неограничен интернет за 20 лева !!!
300 зора да ми дадат план за iPhone и то с условието да го платя 6 месеца напред и след това да продължа месечно. Защото видите ли телефона бил само за бизнесмени и много се съмнявали дали ще мога да си поддържам плащанията по едногодишния договор. (аз телефон съм си купил не те да ми го дават ФО те за сметките се притеснили )
Та сега съм с план неораничен интернет до 5гб и след това скороста ми е 256/8 кб/с и 500 минути разговори и 500 подарък за скромните около 50 евро месечно. Че аз и 100 минути не мога да изговоря със зор ама хората си ми подаряват.
Това е най ниския план за iPhone другият понеже са само два плана е същия относно интернет трафика само че с 1000 минути и 1000 подарък за около 80 евро.
Да не се и оплаквам от предният ми план който беше без договор с предплатена карта само за данни без разговори ... 3 гб неограничен и след това 256/8 кб/с и понеже е предплатена карта беше малко по скъп 55 евро на месец и задължителен джел на телефона заради различното APN на плановете.
Та чета и си викам къде по добри условия от това да имаш неограничен интернет за 20 лева !!!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Ами като правиш такива сметки, ти тоя айфон без сим карта ли ще го ползваш? Нали трябва да си на някаква програма? Примерно аз съм в момента на 25лв /с интернета/ и при преподписване на договора ми /след 3м/ ще си платя 980лв , не прави кръчмарски сметки и сравнения съв сайтове. Така или иначе ще си плащам 25лв /месец - повече от логично и ясно е, че ще си го купя от мобилния оператор. А ако искаш телефон без договор - това е друго нещо.angelovarna написа:Това за офертата на изплащане е съвсем нормална практика. Все пак трябва да знаят, че ще си довнесеш вноските и това става, след като си се доказал като редовен/надежден платец. Иначе - плати с кредитна карта и връщай пари на банката като ти е по-кеф.![]()
Edit: @donpeev - ти срещу тези месечни такси получаваш услуга и то на добро ниво. Нищо не ти пречи да си вземеш 4S и на план за по 16лв. на месец, при който вече телефона ще ти излезе 999лв. + 24х15.90лв. = 1380лв.Ако си платиш месечнита такси накуп и закриеш картата - ти отключват тела и имаш iPhone 4S 16GB ФО за 1380лв с 2 години гаранция. Което е подобна оферта на тези, които се ширят из форума, с тази разлика, че ще имаш още една година гаранция за телефона отгоре.
iPhone 6+
- angelovarna
- Обратна връзка:
Ами, че аз какво ти говоря!
В момента съм с iPhone 4 на Мтел и си плащам по 26лв. мес. такса. И съм от доволен - предоволен.
Писах ти ги онези работи по-горе, понеже беше надрънкал едни глупости, сякаш Мтел те стиска за гушата да се абонираш за най-скъпия план, който предлагат. А видиш ли Глобул са много великодушни и ти дават да подпишеш за каквото ти скимне.

В момента съм с iPhone 4 на Мтел и си плащам по 26лв. мес. такса. И съм от доволен - предоволен.
Писах ти ги онези работи по-горе, понеже беше надрънкал едни глупости, сякаш Мтел те стиска за гушата да се абонираш за най-скъпия план, който предлагат. А видиш ли Глобул са много великодушни и ти дават да подпишеш за каквото ти скимне.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Взех 4S 16гб от Глобул. Поради ред обстоятелства телефона излезе на смешни пари. Изтичащ корпоративен договор с преподписване за 2г-отстъпка, лоялен клиент-отстъпка, една кошница карти на Биз Тайм планове-отстъпка и ако сложа и това, че ще му прибера и ДДСто телефона си е подарен дет се вика. И то за 26лв такса. Проблема е че няма бройки и като отидете да им искате апарат все едно им искате бъбрек. Мойто си беше чист късмет. Останах очуден, че трябва да се чака одобрение преди да ти връчат апарата. Все едно наистина си купих бъбрек!
4S/32GB/White
FW 5.0.1
FW 5.0.1
та в крайна сметка колко пари ти излиза, ако не е тайна ?
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion

Момче, в момента мтел имат само един план за айфона 700лв + 24 x 55лв , така че не ми говори за миналата година, говоря за сега , за днес 11.11.11гangelovarna написа:Ами, че аз какво ти говоря!![]()
iPhone 6+