IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Глобул приключиха с Apple
iPhone 5S FW 7.1.2
Чува се нещо като щракане всеки път, но честно казано не мисля, че е хардуерен проблем. Защото бутонът се натиска добре, плътен е (тоест няма изкривяване, хлопане). Просто едно "щракане" се чува. Не съм тествал на друга бройка. Но дори и да не е наред - не ми пука! Бутонът си реагира веднага, touch id също .. и заради едното щракане да ми дадат рециклиран - не, благодаря!beckhem написа:Home button как звучи ? Има ли "пльокане" ?
http://m.youtube.com/watch?v=Cn_yZZE-LA ... n_yZZE-LAA

И при мен понякога пльока хоум бутона. Зависи как го натисна - ако е точно посредата е ок, но малко нагоре или надолу тогава се чува.
Другото дразнещо е пауър бутона който е леко разхлабен и при клатене на телефона се чува че се клати, което май си е проблем от 4с насам.
16ГБ Спейс грей
Другото дразнещо е пауър бутона който е леко разхлабен и при клатене на телефона се чува че се клати, което май си е проблем от 4с насам.
16ГБ Спейс грей
И моя "плиока", но според мен се дължи на факта, че още не е разработен, днес го взе от "нямаме налични бройки" до "може би ще се намери един" 

- beckhem
- supporter
С подновяване на договора или на свободна продажба ?
Проверки и консултации!
с подновяване на договора
- keeponrollin
Имам един въпрос за тъпия пръстов отпечатък-понеже го бях поръчал отдавна, че тук не можах да си намеря бройка, та самия апарат го взе майка ми и ми го прати днес-обаче в магазина й показвали там пръстовия отпечатък като функция. Преди да го прати тя е изключила телефона, сега аз като го получа и го пусна ще ми го иска ли, или както й е казал тоя от Мтел е само за покупки и верификация при продобни неща?
Искрено се надявам да са го изключили като функция, обаче като се познавам сега ще чакам два дена и ще го гледам като музеен експонат докато го закарам ОБРАТНО в нас за да ми го отключи...няма такъв карък като мене
п.с. сега гледах в ютуб че може да се избере наистина дали да го ползва за unlock/passcode и/или за appstore/itunes...Дано са дали OFF на първото.
Искрено се надявам да са го изключили като функция, обаче като се познавам сега ще чакам два дена и ще го гледам като музеен експонат докато го закарам ОБРАТНО в нас за да ми го отключи...няма такъв карък като мене

п.с. сега гледах в ютуб че може да се избере наистина дали да го ползва за unlock/passcode и/или за appstore/itunes...Дано са дали OFF на първото.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
И да са го включили просто питаш майка ти какъв е пасскода въвеждаш го и след това добавяш твоя пръстов отпечатък от менюто в сетингс>генерал>тъч ид анд пасскоде.
- keeponrollin
А няма ли вариант да е само с пръстов отпечатък, т.к. за четирицифрен код не е ставало въпрос...или амо пръстов може да има ако е само за покупки в магазина? т.е. че ако се сложи пръстов отпечатък за отключване, тогава има и четирицифрен код задължително като втори вариант за отключване?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- beckhem
- supporter
keeponrollin написа:А няма ли вариант да е само с пръстов отпечатък, т.к. за четирицифрен код не е ставало въпрос...или амо пръстов може да има ако е само за покупки в магазина? т.е. че ако се сложи пръстов отпечатък за отключване, тогава има и четирицифрен код задължително като втори вариант за отключване?
Без 4 цифрен код неможеш да активираш TouchID. Примерно след рестарт на телефона ти иска код и после при всяко заключване можеш да ползваш TouchID или pass code.
Така че я попитай за кода който са сложили.
В магазина може само да са и го показали като опция и да са го изключили.
Проверки и консултации!
- keeponrollin
Ами за четирицифрен код не е ставало въпрос, явно онзи го е махнал предвидливо, т.к. щеше да спомене. Поне не е произволен касиер, а е познат и то от високо стъпало във веригата та ако има нещо със сигурност ще помни кода, а и дано просто да е махнал опцията аз да си ги нагласям.
п.с. винаги съжалявам когато някой друг ми върши работата, ама пусти им магазини на Мтел с по една бройка в наличност
п.с. винаги съжалявам когато някой друг ми върши работата, ама пусти им магазини на Мтел с по една бройка в наличност

iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Някой да има идея защо не мога да звъня на никой и ми дава failed? В София съм, имам обхват, направих даже Networsk Settings reset. Нито на *88, нито на контактите ми, не мога да пратя и СМС.
ЕДИТ: Махнах и сложих СИМ-а, това беше странно.
ЕДИТ: Махнах и сложих СИМ-а, това беше странно.
- beckhem
- supporter
Възможно е ако ти ги направи пак да имаш проблем с картата
Проверки и консултации!
Смисъл? Какво да правя? СИМ-а ли да сменя изцяло?
Да, на жената 5цата така се бъгваше постоянно. В началото го правеше по-рядко, но след това почна доста често -1-2 пъти на ден. Смених картите, т.е. моята на нейния, нейната на моя и нейния се оправи, моя почна да се бъгва. Мтел имат проблеми с нано сима отвреме на време.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
- beckhem
- supporter
А глобулските нано са направо под всякаква критика.
Иначе да ако си с рязан СИМ ще ти вземат 20 лв за Nano, ако си с Nano отиваш и искаш смяна защото имаш проблем с мрежата.
Иначе да ако си с рязан СИМ ще ти вземат 20 лв за Nano, ако си с Nano отиваш и искаш смяна защото имаш проблем с мрежата.
Проверки и консултации!
Мерси за инфото, Събота ще ходя и ще я сменя.
Здравейте,
що за простотия от Мтел ...
нямал съм право да взема iPhone 5S на преференциалната цена от 690 лв. (без ДДС) с Бизнес линия ХL ...защото ВИДИШ ли .. групата ми имало големи отстъпки и трябвало да плащам минимум по 60 лв. месечна такса..... БЪЛГАРИЯ>...........
Не стига ,че подновявам договора с 24 месеца + Нет ... с XL план.. ами и неможело за 690 лв.
АМАН!.
Това им беше... RIP.
нямал съм право да взема iPhone 5S на преференциалната цена от 690 лв. (без ДДС) с Бизнес линия ХL ...защото ВИДИШ ли .. групата ми имало големи отстъпки и трябвало да плащам минимум по 60 лв. месечна такса..... БЪЛГАРИЯ>...........
Не стига ,че подновявам договора с 24 месеца + Нет ... с XL план.. ами и неможело за 690 лв.
АМАН!.
Това им беше... RIP.
За съжаление и да ги напуснеш просто ще си го преместят в другия крачол...
iPhone 5 16GB
50 карти и 3800-4000 лв. месечен оборот ще се позамислят да ти кажа.
Но защоооооо трябва да е така.
Но защоооооо трябва да е така.
- beckhem
- supporter
Замислете се каде живеем.........именно това отговорът!
Проверки и консултации!
Да се смея или да плача, колко не им пука на ментел. Евала им правя просто, кефят ме.
Какво да ги грее Mtel.
Колега, за Mtel 4000 лв. не са болка за умиране. Говоря за Mtel. Ако беше мой клиент, щях да те нося на ръце за тези сметки и направен оборот.
Mtel в момента могат да си правят каквото искат с тези iPhone-и, защото ги предлагат само те в България (от операторите).
Колега, за Mtel 4000 лв. не са болка за умиране. Говоря за Mtel. Ако беше мой клиент, щях да те нося на ръце за тези сметки и направен оборот.
Mtel в момента могат да си правят каквото искат с тези iPhone-и, защото ги предлагат само те в България (от операторите).
Според мене ако отговаряш на всички изисквания, ги накрай да ти откажат писметно и...можеш да ги почнеш. Какво ще рече групата ползвала отстъпка?!? Тази отстъпка е за да си им клиент, а не на Глобул.ares777 написа:Здравейте,
АМАН!.
Това им беше... RIP.
Лошото е, че никой не ги съди. Или ако ги съдят, ги съдят малко хора, което също не ги бърка. Защото ако всички недоволни - хиляди хора - ги бяха осъдили, като си пишеха квито сметки си решат щеше да е друго...Ама както е казал колегата по-горе - БЪЛГАРИЯ - те надписали сметки за милиони, глобяват ги 50-100 х. лв. Изшии им 1-2-3 милиона глоба, да видиш как и със стотинка няма да ти пипнат сметката.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
От началото на 2013-та има спечелени над 2400 дела срещу ментел, по различни причини. За разлика от други държави, тук се шари яко на съд и преса, за да не става обществено достояние случващото се. Не бих припарил до ментел и пари да ми дават. Не ми се гази в тиня.
"Мисля-значи съществувам"