iOS 7
- keeponrollin
Re: iOS 7
Аз имам два въпроса:
- 7.0.4 спрямо 7.0.2 има ли осезаеми разлики? Виждам какво пише в дескрипшъна, искам някой който е бил на двете да каже като потребител
- На телефон закупен от Мтел, ако го джейлбрейкна отпада ли му гаранцията? Ако "да", ако направя чист рестор as new iphone и съответно се изтрие джейлбрейка, и го занеса-има ли как да разбера и пак да ми направят проблем?
- 7.0.4 спрямо 7.0.2 има ли осезаеми разлики? Виждам какво пише в дескрипшъна, искам някой който е бил на двете да каже като потребител
- На телефон закупен от Мтел, ако го джейлбрейкна отпада ли му гаранцията? Ако "да", ако направя чист рестор as new iphone и съответно се изтрие джейлбрейка, и го занеса-има ли как да разбера и пак да ми направят проблем?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
в 7.0.2 или в 7.0.3 излезе reduce motion? ако е първото - стабилни разлики няма, но не виждам защо да не ъпдейтнеш, малко по малко разликите си стават осезаеми.keeponrollin написа:Аз имам два въпроса:
попринцип гаранцията отпада, ако е джейлнат в момента на носенето му в Мтел, но ако му направиш чист рестор няма проблем - естествено рискуваш, ако се прецака по начин, който не позволява рестор, но трябва да си голям "късметлия" за да се случи това.

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
- keeponrollin
Абе да ти кажа там със проблеми от сорта на Stuck in recovery или някакви такива други дето нито захапва телефона, нито айтуната го разпознава...веднъж на 4ката ми се случи нещо такова, до 2 през нощта се мъчих и най-накрая успях да го ресторна.
То като цяло ако не се появи някакъв дефект още в самото начало, след 2-3-5месеца ползване май няма какво да се появи(което да не е от удар и да го покрие гаранцията)...поправете ме ако греша.
То като цяло ако не се появи някакъв дефект още в самото начало, след 2-3-5месеца ползване май няма какво да се появи(което да не е от удар и да го покрие гаранцията)...поправете ме ако греша.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Колеги, така ли ми се струва или батерията ми пада по-бързо с 7.0.4, някой да е забелязал разлика? Сигурно си измислям.

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Няма рано, една тоалетна сесия и си правя изводи 

- TheOriginal
Струва ми се, че iPod Touch 4 ще докосне май 7цата...victor11 написа:Интересно, че има ъпдейт и за iPod 4G - iOS 6.1.5.
П.С В крайна сметка ъпдейтнах към 7.0.4, не виждам разлика.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
как ще направиш джейлбрейк на 7.0.2keeponrollin написа:Аз имам два въпроса:
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

-
Здравейте , имам 4s и вчера си ипдектнах новия ios7 и менюто което излиза отдолу е сиво,а знам че на други 4s цветът е хамелеонов. Знаете ли как мога да го оправя
Eklektik написа:4s нали уж е добре със 7? Игра ли си с настройките, Reduce Motion, ала-бала?
С нищо не съм играл .. ама работи ужасно спрямо стария ос
Първата разлика, която забелязвам е че вече два часа на пуснат блутуут и уай фай си стои на 100% батерията, преди за същото време - от изключването от контакта и същия начин на ползване беше на 98-97% заряд. Дано да са пооправили батерията 

iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
To idle и на мен ми държи. Вчера преди да легна го упдейтнах и сутринта не беше паднал с 1%
Не става въпрос за idle. Казвам, че всяка сутрин правя едно и също, преди ми падаше винаги, след ъпдейта батерията си стои на 100%.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
знаем.Ninka varna написа:Здравейте , имам 4s и вчера си ипдектнах новия ios7 и менюто което излиза отдолу е сиво,а знам че на други 4s цветът е хамелеонов. Знаете ли как мога да го оправя

ами в близкото бъдеще начинът ще е известен.kerenski написа:как ще направиш джейлбрейк на 7.0.2keeponrollin написа:Аз имам два въпроса:
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
а дано.. а как докарвате тия 15-16 часа usage, при мене едвам 4-5 часа и ден максимум до два стендбай.направи ми впечатление че и двамата които са дали снимки са с iphone 5 дали може от това да е някой с 4ка може ли да сподели.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..

@kerenski, при мен на 4-ката е същатата работа като при теб...
При пуснат Wi-Fi и Bluetooth и никакво ползване, може и 3 часа да изкара ...
и ти мислиш че така сме направили ли?Sovar написа:При пуснат Wi-Fi и Bluetooth и никакво ползване, може и 3 часа да изкара ...

and always JB..

Аз съм с 4ка (7.0.4) и също признавам, че usage много трудно мога да докарам до 5+ часа. Положението ми е същото като на другите, не се притеснявайте, при това телефона ми е само на 3 месеца и половина, купих си го чисто нов от щатите.
Предполагам е нормално, макар че 5 часа ми се виждат твърде малко. Да, на 5 и 5S батерията е с по-голям капацитет и процесора е по-енергоспестяващ и за това изкарва доста повече.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аз съм с 4 и се чудя да ъпдейтвам ли на 7.0.4?! Има ли накъде по-кофти от сега (7.0.3)?!
iPhone 4, 16 GB, iOS 7.0.3
Други мнения визирамkerenski написа:и ти мислиш че така сме направили ли?Sovar написа:При пуснат Wi-Fi и Bluetooth и никакво ползване, може и 3 часа да изкара ...