IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Wesselin

Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Мнение от Wesselin »

5S 16GB - 829лв
5S 64GB - 1199лв
5C 16GB - 659лв

Aйде стига Ви толкова, утре сами ще видите и останалите цени :)
Sovar

Мнение от Sovar »

Очаквано беше това 47.90 :) Напълно нормално. Както казах, с един лев по-скъп от петицата (на лизинг).
achity

Мнение от achity »

А за лупскития тарифен план "Loop Extream" ? каква ще му е цената ?
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Значи между 60 и 70лв на месец за лизинг+тарифен план, и аз така го смятах..някои iphone M/L примерно, не може да е само със плановете Surf, щото те са само за интернет, 100% ще има и други видове пакети, както и за 5цата. Аз в момента съм 25лв на месец с вкл. 1000мин към лууп и 5мтелски, 50мин към всички, 512мб бързи, 100смс/ммс. Някакъв такъв подобен ще гледам май айфон M се доближава доста а и таксата е към 25лв, с 40тина лв лизинг-рай.

Мога да си го взема и кеш ама закво..4ката си я купих кеф и къв е смисъла наведнъж да даваш парите...така като е не се усеща за година-две.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
sladyrko

Мнение от sladyrko »

И аз така мисля, до сега все наливах кеш уж да не се занимавам.. Ама, така или иначе договора ти е 2 години, я по-добре плащай по-малко всеки месец без да ги усещаш... Цените не изглеждат никак зле :-)
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
achity

Мнение от achity »

sladyrko написа:И аз така мисля, до сега все наливах кеш уж да не се занимавам.. Ама, така или иначе договора ти е 2 години, я по-добре плащай по-малко всеки месец без да ги усещаш... Цените не изглеждат никак зле :-)
И аз съм на същото мнение... Успех на всички утре дано има достатачно бройки за всички ! :)
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

tribaleo написа:ако следеше как се развиват цените от както Мтел продава iPhone, щеше да знаеш, че това не са "забележчици" а доста основателни предположения....да не говорим че не трябва много акъл за да се досетиш че няма как да продават телефон с 2 години договор само на 150-200лв разлика от фабрично отключен...
Е 900 лева може да е съгласих се,с план 59лв на месец ;).Иначе 1119 колегата го е дал с план surf,което е между цената която казах.Ти явно много следиш цените за тва се извинявам за грешната цена която казах примерно...поправям се 1120 лв :).Дано си доволен така
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Днес в техномаркет iPhone 5C 1400лв ?!
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

В Техномаркет имат и 5S на свободна продажба. Белия и черния за по 1800 лв, а gold е 1840. Иначе сериозно се замислям дали си заслужава да сменям 5-цата за 5S...

п.с. 5C е на 1300 лв. ;)
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
MaxT

Мнение от MaxT »

Техномаркет болни както винаги. :))

Иначе на тия цифри се очертава да изпадне някой 5S, чудно!
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
tribaleo

Мнение от tribaleo »

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-5S-16GB ето и цените, аз в 10 отивам да взимам моя :))))
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

Цените са същите като миналогодишните за 5-цата. Поне аз си закупих в кеш моята 5-ца за 1069 лв с план айфон мтел М . Тази година за 5S цената е абсолютно същата. Мисля ,че Мтел се представиха доста добре. Другото което ми прави приятно впечатление е , че пише че има бройки !!!
iPhone 5 16GB
Eklektik

Мнение от Eklektik »

Само в Paradise Mall, само 16gb. Не знам дали логистиката им куца или Apple са им пратили 30 телефона за първата вълна.

Аз лично ще чакам за 32-ка.
Sovar

Мнение от Sovar »

Всички бройки са в Paradise. Да, и са само 16GB. Дори 5S е по-евтин от 5-цата на лизинг. Петицата беше 46.90 лв. , а сега с М план е 44.90 лв. на лизинг, както взех моя.

Най-накрая Мтел да направят нещо читаво, но не смятам, че ще предлагат 32GB.
achity

Мнение от achity »

В Велико Търново и Горна Оряховица вече няма нито една бройка ... а сме едва 10:05....
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Внесли са само 1 златен катилите. :)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Sovar

Мнение от Sovar »

Аз ли съм разбрал грешно или iPhone 5S ЗЛАТЕН няма, а цвят шампанско?!
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

В сайта на Apple като тръгнеш да си го поръчваш си пише "Gold" (когато избереш телефон със съответния цвят и ти се обави в "кошницата"). Също така iPhone-a с този цвят го обявиха като "златен" и от мтел, както и повече новинарски уеб сайтове.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Sovar

Мнение от Sovar »

Мерси :)

Но според мен не е Gold, аз под Gold разбирам истинско злато.
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Хора може ли някой да ми обясни защо му е телефон за 1300 лева и нагоре,в плана си има 200мб,0 минути към други,на 40 стотинки на минута и всичко това би продължило 2 години от живота му?
Това ли е добър оператор?

Само да ви покажа какво е добра сделка за частни клиенти

http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_con ... 4P8KC.dpbs

http://www.omio.com/phones/apple/new-iphone/deals

=))

Аз съм корпоративен клиент,с преференциални условия,представям си моята фирма в Англия как биха я оферирали....
Последно промяна от sinbad0 на 25 Окт 2013, 11:07, променено общо 2 пъти.
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

В сити център имаха две бройки, една черна която вече я купуваха и една бяла...но като видях черната на живо реших че е по-добра от бялата.

ОБАЧЕ, ебаси катилите са тия от Мтел-нямам право на устройство на лизинг над 500лв :D (а както казах тоя път не мисля да им наливам 1000лв кеш на тия крадци) понеже фактурите са ми средно 30-40лв на месец, което мисля че си е нормално...не съм корп. клиент дето да прай по 300лв на карта месечно, ама както и да е. Еми явно няма да си го взема от тях ебаси глупавата логика имат тия мтел.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Днес презвънях в няколко магазина на М-тел в Пловдив и все още зареждат 5S. В някои дори вече го имат наличен (ж.к. Тракия, Зона А6, ул. Съединение 45)
Но така като гледам ще има доста налични бройки, затова звънете и проверявайте. :)

Аз лично се отказах да го купувам, няма абсолютно никакъв смисъл да давам пари на вятъра за телефон, който е почти 1:1 с моя (за 5-цата говоря).
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
tribaleo

Мнение от tribaleo »

keeponrollin написа:В сити център имаха две бройки, една черна която вече я купуваха и една бяла...но като видях черната на живо реших че е по-добра от бялата.

ОБАЧЕ, ебаси катилите са тия от Мтел-нямам право на устройство на лизинг над 500лв :D (а както казах тоя път не мисля да им наливам 1000лв кеш на тия крадци) понеже фактурите са ми средно 30-40лв на месец, което мисля че си е нормално...не съм корп. клиент дето да прай по 300лв на карта месечно, ама както и да е. Еми явно няма да си го взема от тях ебаси глупавата логика имат тия мтел.
Аз бях този дето я купуваше :D идва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички :)
iPhone 5S FW 7.1.2
Sovar

Мнение от Sovar »

keeponrollin написа:В сити център имаха две бройки, една черна която вече я купуваха и една бяла...но като видях черната на живо реших че е по-добра от бялата.

Малко е нечестно, да. Аз имах лимит от 1500 лв., но все пак 24 месеца им плащах 68 лв. на месец. План + iPhone 4S лизинг. Може би това ми дигна границата, иначе не знам какво щях да правя и аз, ако нямах досега устройство на лизинг към тях.

Не е честно, защото може да си 10 годишен клиент и винаги да си плащал до 30 лв. сметки, но редовно и без спирания, и като решиш да се поглезиш с някой хубав телефон, ти казват: съжаляваме, ама имате кредитен лимит от еди колко си лв.

Скоро го въведоха това с лимита. Взеха пример от Виваком, които го имат от бая време.
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

tribaleo написа:Аз бях този дето я купуваше :D идва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички :)
Ти твоята кеш ли я взе направо?

Сега мисля дали на някой роднина да го взема, т.к. има някои дето са по 2-3 сметки на едно име, а моята е само 1 и като стойност е по-ниска. Кеш няма да им дам пари, въпреки че мога, просто защото подхода им е супер цигански..имат 100 изисквания, а нито едно не е упоменато в сайта с плановете...там като погледнеш излиза че всеки НОВ или НАСТОЯЩ потребител може да си избере който план/лизинг иска...а какво излиза, аз каот настоящ не мога нито един да избера :D
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Публикувай отговор