Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Adobe представи приложението Pгotoshop.com Mobile за iPhone. С него потребителите на телефона на Apple ще могат в движение да редактират и променят снимките си бързо и лесно и ще имат възможност да споделят веднага резултатите с приятели чрез интеграция с Photoshop.com, където на разположение имат 2GB място. Приложението е безплатно, но за момента е достъпно само за потребители в САЩ и Канада.
Какво ще теглиш и кракваш колега?
Снощи си изтеглих през itunes програмата докато ми се зареждаше телефона и си я инсталирах без проблеми.
Все пак нали повечето от нас при регистрацията си в appstore са посочили us адрес (аз личност се водя с местожителство Los Angeles, Passadena, CA)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
angelovarna написа:Какво ще теглиш и кракваш колега?
Снощи си изтеглих през itunes програмата докато ми се зареждаше телефона и си я инсталирах без проблеми.
Все пак нали повечето от нас при регистрацията си в appstore са посочили us адрес (аз личност се водя с местожителство Los Angeles, Passadena, CA)
Колега тези, които нямат USA iTunes няма да могат да си я свалят... => как ще си я свалят....
Съгласен, добра програмка. Тези неща които ги може обикновено ги реализирах с няколко други програмки. Не съм пробвал функцията с upload заради необходимостта да се регистрирам. 2GB е добро, но нещо не мога да запомня в колко стотин сайта съм регистриран и откъде се появяват тоновете спам в e-mail и в mail box-а ми отвън. Отврат е.