Blackra1n и какво мислят DevTeam за него.

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Blackra1n и какво мислят DevTeam за него.

Мнение от GVB »

Oт блог сайта на Dev-Team
Geohot пусна на бял свят Windows jailbreak приложение с името “blackra1n” , което доста прилича на redsn0w. blackra1n не отключва GSM функацията на телефона ви. Винаги трябва да избягвате да ъпдейтвате вашият baseband, за да продължите да ползвате телефона си. Ако използвате blackra1n, за да jailbreak-нете 3.1 или 3.1.2 стъпките, които предприемат, преди да пуснете blackra1n ще попречи за отключване на вашия iPhone за много дълго време. Между другото не сме тествали все още дали blackra1n би попречило на качване на custom IPSW.
Не знам какво да кажа освен...всеки да прецени сам за себе си дали да ползва този дъж с custom iPhone 3.1 или 3.1.2.

п.с. Предполагам, че няма проблем за фабрично отключените телефони.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Kpuc

Re: Blackra1n и какво мислят DevTeam за него.

Мнение от Kpuc »

Аз си ъпдейтнах фрима от iTunes, след което използвах blackra1n и съм МЕГА доволен! Работи перфектно, без забележки!
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

DevTeam много правилно са си написали мнението за черния дъжд - все пак той е само за джейл на фабрично отключени телефони. Също така не прави активация и не отключва.
Така че ако някой мераклия се опита да си джейлне ъпдейтнатия телефон с него ... щамо ще го омаже допълнително ;)
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Mammoth

Мнение от Mammoth »

Значи аз съм с ФО телефон и мога да джейлна 3.1.2 с таз програма без проблем, така ли? Поне аз това разбрах от гореописаното. ?:-/
iPhone 3G OS 3.1.2
intruder

Мнение от intruder »

Можеш да минеш на FW 3.1.2 с iTunes, и с тази програма да го jailbreak-неш.
Публикувай отговор