По време на изложението Macworld от Sling Media представиха версия на Sling Player Mobile за iPhone, която обаче все още е в процес на разработка. От компанията планират приложението да е готово съвсем скоро, като до края на първото тримесечие на годината ще бъде изпратено за сертифициране от Apple, след което ще се появи в AppStore, разбира се. Със SlingPlayer Mobile потребителите на устройствата Slingbox ще имат на разположение пълните функции на домашния си телевизор и ще могат да гледат в движение всички програми, които иначе гледат вкъщи. Версията на плеъра за iPhone ще позволява на потребителите да контролират домашния си цифров видеорекордер, за да записват и гледат записани вече програми.
Източник: MobileBulgaria
Sling Player Mobile за iPhone
Sling Player Mobile за iPhone
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Re: Sling Player Mobile за iPhone
Браво за инфото. Аз де ли се чудих защо не мога да гледам ТВ с тая програма. Колко струва тая програма ???
-
- Обратна връзка:
Re: Sling Player Mobile за iPhone
Програмата я има в app store от средата на Май - струва $30
За да се ползва трябва да се закупи и Sling Box това е устроиство към което се включва източника на видео сигнал /сат. приемник/.
Оригинално програмата за iPhone не позволява гледане през мрежата на мобилниа оператор, само през WiFi, но за това, както и за цената има лекарство
Аз го ползвам поради естеството на работата ми от самото начало и съм много доволен
www.slingmedia.com
За да се ползва трябва да се закупи и Sling Box това е устроиство към което се включва източника на видео сигнал /сат. приемник/.
Оригинално програмата за iPhone не позволява гледане през мрежата на мобилниа оператор, само през WiFi, но за това, както и за цената има лекарство

Аз го ползвам поради естеството на работата ми от самото начало и съм много доволен
www.slingmedia.com
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.