От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Re: От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Не се изказвай неподготвен. Една приятелка ми купи телефон от щатите. В първия магазин на AT&T са и казали, че незнаят кога ще получат. От там отива в магазин на Ейпъл, където намира само две мостри, които не се продават. Добре че консултанта е отзивчив и по телефона открива магазин в който са оставали 6 бройки, само бели и запазва едната, защото докато стигне до магазина може и тях да ги няма.
Хе хе, добре супер подготвения. Аз моя iPhone не си го купих от Америка и не съм запознат....
Няма iphone-и никъде в София ?!?!
Здравейте,
Днес бях много учуден, когато приятел, който иска да си купи телефоът ми каза, че го няма никъде в София и може би в цялата страна. Помоли ме да проверя в Германос дали това е така, защото той нямаше достъп до интернет за номера.
Обадих се в магазин, в който ми потвърдиха същото нещо а именно: 3гс няма никъде в София и може би никъде в цялата страна.
Та в този ред на мисли: някой ако знае къде в София се продава телефона моля да даде един отговор тук или ако е супер любезен да ми прати един смс: 0887 83 85 46. Благодаря!
Днес бях много учуден, когато приятел, който иска да си купи телефоът ми каза, че го няма никъде в София и може би в цялата страна. Помоли ме да проверя в Германос дали това е така, защото той нямаше достъп до интернет за номера.
Обадих се в магазин, в който ми потвърдиха същото нещо а именно: 3гс няма никъде в София и може би никъде в цялата страна.
Та в този ред на мисли: някой ако знае къде в София се продава телефона моля да даде един отговор тук или ако е супер любезен да ми прати един смс: 0887 83 85 46. Благодаря!
Ти като си бил в Америка сигурно си запознат и с цялата американска история и икономика и всичко.bonboncho написа:Хе хе, добре супер подготвения. Аз моя iPhone не си го купих от Америка и не съм запознат....
Проблемът с количествата не е само в България.
Re: Няма iphone-и никъде в София ?!?!
И аз го търся, казват ми всеки път вторник сл. седмица да видя. Като питам във вторник казват четвъртък - уж за този четвъртък са казали със сигурност, че ще го има. Ама ще видим.surr3a1 написа:Здравейте,
-
Вече няма банер на сайта им за Iphone..до колкото разбрах няма и плакати по магазините на Витошка..май ще се приключи с това и Глобул..
смешно..да инвестираш пари за реклама на нещо, кото не се предлага..явно са много богати щом са си надвили на масрафа!
смешно..да инвестираш пари за реклама на нещо, кото не се предлага..явно са много богати щом са си надвили на масрафа!
Ами страницата си седи:
http://www.globul.bg/bg/iphone.html
А те иначе парите дето са дали за реклама не са кой знае колко - нямаха реално реклами, а сам тия кутийките по витрините и плакати.
Искрено се надявам да не си прав - мисля да си го взимам от тях с b-connect
А и колегата виж какво казва:
А те иначе парите дето са дали за реклама не са кой знае колко - нямаха реално реклами, а сам тия кутийките по витрините и плакати.
Искрено се надявам да не си прав - мисля да си го взимам от тях с b-connect

А и колегата виж какво казва:
SAN написа: Проблемът с количествата не е само в България.
Стана ли работата в крайна сметка - ще потвърдиш ли, че си отключи телефона без да си прекратяваш договора?lambreto написа:Току що пуснах молбата. Този път обаче случих на друг продавач консултант, който се опита да ме убеди, че няма да го отключат, защото бил на договор. Можело само като изтече договора. Въпреки това в молбата където попълваш данните трябва да напишеш с кой план си, а моя (i250) присъстваше в опциите. Предполагам до 48 или 72 часа ще стане ясно дали ще го отключат.georgie написа:Моля те сподели по-нататък какво е станало с отключването, защото и аз мисля да пазарувам от Глобул АйФон
...

Не, за съжаление не го отключиха. Явно ще трябва да чакам докато ми изтече договора.chris4o написа:Стана ли работата в крайна сметка - ще потвърдиш ли, че си отключи телефона без да си прекратяваш договора?lambreto написа:Току що пуснах молбата. Този път обаче случих на друг продавач консултант, който се опита да ме убеди, че няма да го отключат, защото бил на договор. Можело само като изтече договора. Въпреки това в молбата където попълваш данните трябва да напишеш с кой план си, а моя (i250) присъстваше в опциите. Предполагам до 48 или 72 часа ще стане ясно дали ще го отключат.georgie написа:Моля те сподели по-нататък какво е станало с отключването, защото и аз мисля да пазарувам от Глобул АйФон
...
Чувствам се леко прецакан, защото като отидох да си го купя ме увериха, че дори и с договор да си го взема ще го отключат. Както и да е аз така или иначе ще го ползвам с Глобул-ската програма, че с нея ми е най-изгоден интернет трафика.
Ясно...
Стана ми интересно също за отключването с b-connect - има ли такава опция и кога може да стане евентуално - след 1 година ли... Някой има ли такава информация?
Стана ми интересно също за отключването с b-connect - има ли такава опция и кога може да стане евентуално - след 1 година ли... Някой има ли такава информация?
-
- Обратна връзка:
Добре де, ти плати ли си неустойките по договора преди да пуснеш тази молба ?lambreto написа:
Не, за съжаление не го отключиха. Явно ще трябва да чакам докато ми изтече договора.
Чувствам се леко прецакан, защото като отидох да си го купя ме увериха, че дори и с договор да си го взема ще го отключат. Както и да е аз така или иначе ще го ползвам с Глобул-ската програма, че с нея ми е най-изгоден интернет трафика.
Какво точно ти казаха. Аз писах на globul support и ето какво получих :
Уважаеми Г-н Кодинов,
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че клиент, закупил iPhone 3GS, може да се възползва от отключване на телефона, само след изтичане на договора, подписан за iPhone абонаментната му програма или в случай, че е закупил телефон на свободна продажба с опция за отключване. В тези случаи клиентът трябва да посети представителен магазин на GLOBUL или GERMANOS, в който се предлага iPhone 3G, и да подаде „Заявление за отключване на iPhone”, към което се прилага и копие от фактурата, удостоверяваща покупката.
Подробна информация може да получите и от официалната ни интернет страница на адрес:
С уважение,
Милена Димитрова
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/
http://www.globul.bg/
Аз договора смятам да си го изпълня, въобще не съм търсил варианти да го прекратявам и да плащам неустойки. Въпроса е, че при покупката ми казаха, че могат да ми го отключат - само трябва да пусна молба. И след това Глобул препращат на Apple и те го отключват в рамките на 72 часа. Молбата не я пуснах в деня на покупката, защото трябвало да мине време след активацията и да ми излезне първата фактура. След като фактурата излезна и я платих отидох да си пусна молбата. Тогава вече ми съобщиха, че като съм на договор няма да стане, но аз продължих да настоявам и въпреки всичко пуснах молба.georgekodinov написа:
Добре де, ти плати ли си неустойките по договора преди да пуснеш тази молба ?
Какво точно ти казаха. Аз писах на globul support и ето какво получих :Уважаеми Г-н Кодинов,
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че клиент, закупил iPhone 3GS, може да се възползва от отключване на телефона, само след изтичане на договора, подписан за iPhone абонаментната му програма или в случай, че е закупил телефон на свободна продажба с опция за отключване. В тези случаи клиентът трябва да посети представителен магазин на GLOBUL или GERMANOS, в който се предлага iPhone 3G, и да подаде „Заявление за отключване на iPhone”, към което се прилага и копие от фактурата, удостоверяваща покупката.
Подробна информация може да получите и от официалната ни интернет страница на адрес:
С уважение,
Милена Димитрова
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/
http://www.globul.bg/
Резултат няма, телефона още е заключен.
Явно продавача те е излъгал (може би неволно). Ако го знаеш кой е пусни официално оплакване в Глобул, че те е подвел при покупката на телефона. Не че нещо кой знае какво ще се случи, но може да се стресне и за в бъдеще да внимава повече какво казва на клиентите.
Пък и що да не уважат рекламацията и да ти го отключат - нищо не ти коства, пробвайintruder написа:Явно продавача те е излъгал (може би неволно). Ако го знаеш кой е пусни официално оплакване в Глобул, че те е подвел при покупката на телефона. Не че нещо кой знае какво ще се случи, но може да се стресне и за в бъдеще да внимава повече какво казва на клиентите.

iphone от глобул
Вече има ли iphone в глобул?Заредили ли са лройки в магазините и ако да в кои?
Re: iphone от глобул
Не казваш от кой град си
-
- Обратна връзка:
Re: iphone от глобул
В Пловдив поне не мисля че има.feromen написа:Вече има ли iphone в глобул?Заредили ли са лройки в магазините и ако да в кои?
И в Перник го няма в нито един магазин с договор към Глобул.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
ако прочетете по-нагоре ще стане ясно, че никъде го няма.. Глобул чакат..ама кого.. никои незнае.. и отговор няма..
Съвет от мен - отидете в магазин на Германос и си го поръчайте там ... Доколкото разбрах Германос са вносителите на айФон ... Аз лично ходих в няколко магазина на Глобул и ми казваха, че получават по 2 телефона на месец ... познайте ако е така, колко време ще чакате за телефон ... накрая ми писна и отидох в магазина на Германос на Витошка ... те ми казаха, че били получили 16 телефона преди няколко дни и ги свършили ... след като им вдигнах скандал, че ме правят на маймуна навсякъде, 3 дни по-късно ми се обадиха, че имат телефон за мен ... така че от моя опит Германос е мястото за търсене на телефон ... имайте предвид обаче, че по мои наблюдения с преференции за хората с нови номера към Глобул, след това са тези с предпописване, макар че ми заявиха, че нямало такова нещо ... лично на мен ми отказаха да ми продадат отключен телефон под предтекст, че Епъл били го забранили, защото така се купували телефони и се продавали в трети, забранени за продажба, страни ... Успех на търсещите и дано си намерите скоро 

-
ето това е пазарна политика - 2 телефона на месец!! Страхотно!!
Д

По добре не спорете, аз лично си купих миналия петък от Глобул в Пловдив в кв.Тракия до бл.100 срещу поликлиниката. Преди да го купя проверих дали го има и в Германос който е на 20 м от Глобул, там също имаха бройки.
а в софия къде го има?
Нека да споделя моя опит с Глобул. От началото на Септември искам да си купя 32гб 3гс, но никъде го няма. В продължение на 2 седмици след редица неуспешни опити се сещам, че един съсед работи в глобул на висок пост (колко висок не знам). Следователно му беше направена поръчката. След около 3-4 дни ми каза, че на месец се вкарват по 90 телефона за цяла българия, които се разпределят из шефовете и служителите на глобул. Също така въпросните хорица си пускат молби и т.н. , с който си запазват телефончетата. Не ми изглежда като човек, който да лъже плюс това е и приятел с бащатата. Мислих си, ако това е истина, кога човек без връзки ще може да си купи телефона?

П.П. 16гб го има навсякъде

-
Да ти кажа честно, и 16 ГБ няма.. звъних сигурно на всичките им магазини листнати на сайта ..raving написа:Нека да споделя моя опит с Глобул. От началото на Септември искам да си купя 32гб 3гс, но никъде го няма. В продължение на 2 седмици след редица неуспешни опити се сещам, че един съсед работи в глобул на висок пост (колко висок не знам). Следователно му беше направена поръчката. След около 3-4 дни ми каза, че на месец се вкарват по 90 телефона за цяла българия, които се разпределят из шефовете и служителите на глобул. Също така въпросните хорица си пускат молби и т.н. , с който си запазват телефончетата. Не ми изглежда като човек, който да лъже плюс това е и приятел с бащатата. Мислих си, ако това е истина, кога човек без връзки ще може да си купи телефона?