От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Re: От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Някой дали има вече информация кога ще има доставка на 3GS?
Акаунт мениджърът от Глобул каза, че първата доставка е била объркана и затова няма телефони. Новата доставка се очаква към края на тази седмица или най-късно началото на другата.
Казват те ама вече на никого от Глобул или Германост не вярвам. По техни думи няма никъде апарати и все чакаме доставка утре... в събота... в петък... И така докакто чакаме доставката се продават сумати телефони.
Аз например си купих в събота от магазин на Германос във Варна - по техни думи взимам последния апарат в града. В неделя мой познат си купи от същия магазин друг апарат - явно моя не е бил последния. В понеделник в същия магазин имаше 3GS 32GB. Вчера случайно влязох в магазин на Глобул и видях как човек си купува 3GS 16GB - попитах и ми казаха, че човека взема последната бройка.
Всички лъжат като цигани
Аз например си купих в събота от магазин на Германос във Варна - по техни думи взимам последния апарат в града. В неделя мой познат си купи от същия магазин друг апарат - явно моя не е бил последния. В понеделник в същия магазин имаше 3GS 32GB. Вчера случайно влязох в магазин на Глобул и видях как човек си купува 3GS 16GB - попитах и ми казаха, че човека взема последната бройка.
Всички лъжат като цигани

Абсолютно съм съгласна с вас! Няма такива тъпи парчета като тях! Как може така безобразно да си гонят клиентите! Това е срам за такава голяма фирма - независимо дали е Глобъл или Германос, всички са такива! Аз от две седмици се опитвам да си купя, но навсякъде ми казват, че няма! Сигурно не ме харесват! 

Дай една снимка да те видим и ще ти кажа дали те харесват или не. 
Едит: Леко с тона към госпожата, да не отлетиш.

Явно зависи на какъв човек попаднеш в Германос или Глобул.
Имам 3GS от Глобул и преди малко ходих до техния офис да си пусна молба да ми го отключат. Опитаха се да ме убедят, че не може. Точно на 100 метра от там в Германос ми казаха, че няма никакъв проблем, обаче трябва да си нося фактурата или копие от нея.
Имам 3GS от Глобул и преди малко ходих до техния офис да си пусна молба да ми го отключат. Опитаха се да ме убедят, че не може. Точно на 100 метра от там в Германос ми казаха, че няма никакъв проблем, обаче трябва да си нося фактурата или копие от нея.
С абонаментна програма ли си го купил или???lambreto написа:Явно зависи на какъв човек попаднеш в Германос или Глобул.
Моля те сподели по-нататък какво е станало с отключването, защото и аз мисля да пазарувам от Глобул АйФон
Мисля, че в Германос на Славейков има телефони. Или поне в петък миналата седмица ми казаха, че има един, а във събота бяха 2! Един човек си купи пред мен, така че телефони имаше със сигурност. Сега дали има не мога да кажа, но може да проверите. Знам че телефоните са само с договори и нямат бройки с предплатен b-connect или на свободна продажба.
Току що пуснах молбата. Този път обаче случих на друг продавач консултант, който се опита да ме убеди, че няма да го отключат, защото бил на договор. Можело само като изтече договора. Въпреки това в молбата където попълваш данните трябва да напишеш с кой план си, а моя (i250) присъстваше в опциите. Предполагам до 48 или 72 часа ще стане ясно дали ще го отключат.georgie написа:Моля те сподели по-нататък какво е станало с отключването, защото и аз мисля да пазарувам от Глобул АйФон
Плюс това ми казаха, че съм голям късметлия, защото 32GB имало общо 45 броя. Само не разбрах това дали е за София или за цяла България. Помня че в магазина имаше 2 броя като вземах моя. Това беше на 31-ви, точно като го пуснаха. Преди това ходих до един Глобул магазин, който го имаше в списъка на сайта им, откъдето може да се купи iPhone, но там нямаше нито един брой дори и 16GB - не им били докарали още.
П.С. Става въпрос за Германос на Мария Луиза 76 откъдето си го взех, а Глобул за който говоря е на Мария Луиза 63
Искам да те попитам днес като ходи в магазина на Мария Луиза имаше ли бройки? Питам защото точно там мен ме размотават вече две седмици?
Къде на Славейков има магазин на Германос? Аз незнам да има такъв?
Мисля, че в Германос на Славейков има телефони.
Къде на Славейков има магазин на Германос? Аз незнам да има такъв?
Не знам, не питах.anrito написа:Искам да те попитам днес като ходи в магазина на Мария Луиза имаше ли бройки? Питам защото точно там мен ме размотават вече две седмици?
Магазина се намира на Графа и Раковски.Къде на Славейков има магазин на Германос? Аз незнам да има такъв?
Някой има ли информациа дали Глобул имат вече iPhone 3GS, защото миналата седмица беше "изчерпан"?
-
Днес аз също обиколих няколко магазина и телефони - НЯМАШЕ!!
Кога ще има..НЕЗНАЯТ!!
Кога ще има..НЕЗНАЯТ!!
Извинявам се за Офтопика, но вече се убедих на 1000%, че хората в Германос си нямат ни най-малка представа що е то Iphone 3GS и има ли почва у нас. Реших да отида и да го разгледам на живо в магазина на Витошка, попитах един от консултантите там дали въпросният телефон, който има GPS може да бъде ползван без наличие на интернет връзка. Беше ми отговорено категорично НЕ. Един час по-късно мой приятел ми демонстрира IGoMyWay, който работи без интернет връзка. Мисля, че това определено говори достатъчно за това колко са информирани хората в Германос...
@Vladunkov
"To the people who've got iPhones: you just bought one, you didn't invent it!" - край на цитата...
"To the people who've got iPhones: you just bought one, you didn't invent it!" - край на цитата...
Да, разбрах идеята ти, но не мисля, че е нормално това. В крайна сметка нали те са официалният вносител? Толкова ли е трудно да прочетат малко за спецификациите му 

Публично се извинявам на 'госпожата' ако съм я засегнал с нещо - беше просто шега.intruder написа:Дай една снимка да те видим и ще ти кажа дали те харесват или не.

Хей, ако се бях засегнала досега да съм написала нещо с което да те жъгна!
Няма проблем!
П.С. Едно пояснение и спираме дотук - Госпожица съм все още! Не ме отписвайте толкова рано

Няма проблем!
П.С. Едно пояснение и спираме дотук - Госпожица съм все още! Не ме отписвайте толкова рано

vladunkov написа:Извинявам се за Офтопика, но вече се убедих на 1000%, че хората в Германос си нямат ни най-малка представа що е то Iphone 3GS и има ли почва у нас. Реших да отида и да го разгледам на живо в магазина на Витошка, попитах един от консултантите там дали въпросният телефон, който има GPS може да бъде ползван без наличие на интернет връзка. Беше ми отговорено категорично НЕ. Един час по-късно мой приятел ми демонстрира IGoMyWay, който работи без интернет връзка. Мисля, че това определено говори достатъчно за това колко са информирани хората в Германос...
Хммм, ами и аз мисля, че без наличие на интернет връзка, не работи GPS-a на iPhone, ма ако съм в грешка ще се радвам

Естествено, че си работи, трябва му сателит, не интернет връзка. Не е въпрос на предположения, това всеки може да го провери лично. Достатъчно офтопик.
Нова информация от Глобул - 3GS най-рано след две седмици.
В Германос ми се скараха как може да съм възмутен от това, че нямат телефона. Те били достатъчно голяма фирма да закупят такива количества, че "да има за всеки в тази държава по един", но Епъл нямали бройки. (Обяснение от управител на магазин на Германос). В такива моменти се чудя дали ще стигнем някой ден... македонците?!?
В Германос ми се скараха как може да съм възмутен от това, че нямат телефона. Те били достатъчно голяма фирма да закупят такива количества, че "да има за всеки в тази държава по един", но Епъл нямали бройки. (Обяснение от управител на магазин на Германос). В такива моменти се чудя дали ще стигнем някой ден... македонците?!?
Тези които казват, че Apple имат проблеми с количествата или лъжат или са доста неориентирани. Вече минаха 2 месеца от излизането на модела ... телефони имаше в Америка в изобилие във всеки магазин на Apple. Нормално е при доставчиците на мобилни телефонни услуги да свършват по-бързо понеже хората искат да получат намаление на цената чрез сключване на договор за телефония.
При нас проблема е че не е предвидено търсене от такъв мащаб и съответно не са заявени достатъчно бройки. Apple не ги интересува дали Германос ако купи 1 милион бройки ще може да ги продаде, защото те си получават парите предварително или сделката става на кредит като дистрибутора си заплаща вноските без значение дали продава апаратите или не. Така че не ми мрънкайте, че Apple не смогвали с количествата. Китаеца е неуморен и бълва телефони нон-стоп. В нашата велика и огромна фирма Германос/Глобул е проблема.
При нас проблема е че не е предвидено търсене от такъв мащаб и съответно не са заявени достатъчно бройки. Apple не ги интересува дали Германос ако купи 1 милион бройки ще може да ги продаде, защото те си получават парите предварително или сделката става на кредит като дистрибутора си заплаща вноските без значение дали продава апаратите или не. Така че не ми мрънкайте, че Apple не смогвали с количествата. Китаеца е неуморен и бълва телефони нон-стоп. В нашата велика и огромна фирма Германос/Глобул е проблема.