Купувайте от GlobalCo телефони - признават гаранция
Купувайте от GlobalCo телефони - признават гаранция
Искрено се извинявам на хората, които работят в Global Co за това, че по-рано ги набедих, че не признават гаранцията. Уважиха ми я и скоро ще си получа работещ WiFi телефон.
Последно промяна от lpetrovbg на 23 Юни 2009, 16:58, променено общо 1 път.
Re: Не си купувайте от GlobalCo телефони - не признават гаранция
И аз съм си имал проблеми с тях
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
-
Аз пък съм много доволен от тях.
Те най бързо докараха айфон в България. И когато другаде не се намираше те единствени го имаха
Пък и са ми признавали гаранция.
Те най бързо докараха айфон в България. И когато другаде не се намираше те единствени го имаха

Пък и са ми признавали гаранция.
-
А тази глупост с гарнцията дето я израсиииии 
Нали не мислиш че въпреки че ЯБЪЛКА не внасяха айфон за БГ офицялно то са давали на нашите разпространители гаранция от момента в който ти купиш от тях телефона????
Много ясно че така ще ти пише на гаранцията. Защото гаранцията ти е към продавача а не към ЯБЪЛКА

Нали не мислиш че въпреки че ЯБЪЛКА не внасяха айфон за БГ офицялно то са давали на нашите разпространители гаранция от момента в който ти купиш от тях телефона????
Много ясно че така ще ти пише на гаранцията. Защото гаранцията ти е към продавача а не към ЯБЪЛКА

theregister гаранцията на apple трябва да започва от първото активиране на телефона ... това да не е кисело мляко , че като излезне от завода да му се брои срок на годност ... Пък и ти си имаш 1 година към продавача като купуваш електроника ,заради некви си кодекси в конституцията , а отделно имаш гаранция и от производителя
- iFlashFreak
2 години имаш за електроника, по закон.Thillate написа:theregister гаранцията на apple трябва да започва от първото активиране на телефона ... това да не е кисело мляко , че като излезне от завода да му се брои срок на годност ... Пък и ти си имаш 1 година към продавача като купуваш електроника ,заради некви си кодекси в конституцията , а отделно имаш гаранция и от производителя
-
Thillate написа:theregister гаранцията на apple трябва да започва от първото активиране на телефона ... това да не е кисело мляко , че като излезне от завода да му се брои срок на годност ... Пък и ти си имаш 1 година към продавача като купуваш електроника ,заради некви си кодекси в конституцията , а отделно имаш гаранция и от производителя
Явно е кисело зеле

Гаранцията при епъл е от дата на сканиране на телефона при продажба.
Ти ако си купиш телевизор и го вклиючиш след 2 гоини от тогава ли да ти броят гаранциятя??
-
както писах днеска минах покрай магазина им и видях новия айфон 3G S но някой изтри темата 

Колега си купи от 2be преди може би 3 месеца. Като се прибира вижда че има няколко стъкнати пиксела. На следващия ден го занася. Замяната му отне 2-3 месеца, няколко разправии в магазина няколко връщания на телефона и 2 сезирания на комисията за за защита потребителя.
Първо му го върнаха и му казаха, че нищо му няма след 1 месец в сервиз. След първото посещение от комисията се раздвижиха и му го върнаха с сменен дисплей но с дебела драскотина на екрана и поочукан.. След още едно посещение на комисията най-накрая беше заменен .. да е жив и здрав ...
Първо му го върнаха и му казаха, че нищо му няма след 1 месец в сервиз. След първото посещение от комисията се раздвижиха и му го върнаха с сменен дисплей но с дебела драскотина на екрана и поочукан.. След още едно посещение на комисията най-накрая беше заменен .. да е жив и здрав ...

За GlobalCo съм чувал само лоши неща,отделен въпрос е ,че обичат да надуват цените...ще стискам палци комисията за защита на потребителя да разреши проблема ти
iPhone 2G 8GB FW 3.0
Купувайте от GlobalCo телефони - признават гаранцията
Искрено се извинявам на хората, които работят в Global Co за това, че по-рано ги набедих, че не признават гаранцията. Уважиха ми я и до петък ще съм с нов телефон.

Re: Купувайте от GlobalCo телефони - признават гаранцията
Как така изведнъж на 180 градуса ?
Re: Купувайте от GlobalCo телефони - признават гаранция
Нали излезе финалната версия 3.0 ресторнах го и им го занесох. Днеска ми се обадиха, че ще го заменят. 

-
А преди това с каква версия на 3.0 си бил? Бета? Девелопер ли си?
Само от тях купувам още от 2007-а когато излезе 2G. Винаги са първи, много точни и коректни.