Браво на "Глобул" - реагираха веднага на намаляването на цената на телефона в САЩ, явно новия модел ще го продават на цените, на които досега се продаваше Айфон 3Г

Е, нямам търпение вече да идва 09.07 и да стана и аз горд собственик на ябълково бижу

А амбулантните търговци, подвизаващи се в този сайт какъв процент печалба имат?iphoneG1 написа:Оооо браво,намалили ги... Сега вместо 400% ,имат 600% печалба и то спрямо най-ниските цени. Намаление,ама не съвсем.
И те имат доста голяма печалба. Затова се радвам,че моя го взех от САЩ.Воден_дух написа:А амбулантните търговци, подвизаващи се в този сайт какъв процент печалба имат?iphoneG1 написа:Оооо браво,намалили ги... Сега вместо 400% ,имат 600% печалба и то спрямо най-ниските цени. Намаление,ама не съвсем.
Да, 40 долара - но имаш неограничен мобилен интернет и много безплатни минути към всички мрежи.fizo написа:Аз не мога да разбера къде забравяте 2 годишният договор към АТАТ с такса (по спомен) 40$ на месец към тези 99$ ?
И как ? Ако е като българския модел при прикратяване на договор към АТ&Т ще трябва да платиш всички такси 2 години (ако предположим, че е както сега - $40 = 960$) +$200 телефона и накрая той ще е кодиран и ще си играеш и чакаш да се намери начин за отключване (говоря за софтуерно). Отделно, че дори и Глобул да дават 750 мб макс, ако си го вземеш без договор и тях намя да имаш и ще плащаш по 2 лв на MB.Jordan_bg написа:Ако започнат да продават и новия 3G S ще е суперобаче май далаверата е по голяма да го купиш за 200$ от USA
което според мен означава, че е възможно да пуснат на 1.07 нови програми с новия телефон.Промоционалните предложения за закупуване на мобилен телефон iPhone 3G с абонаментна програма са валидни до 30.06.2009 или до изчерпване на количествата.