Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Предстоящата изложба в WWDC, Apple ще представи новите си разработки, междувременно феновете не могат да се успокоят и се опитват да покажат как в бъдеще ще изглежда като модел. Ето и днешната концепция действително изглежда правдоподобно, аз лично харесбам и камера бутона в дясната му част като на всички съвременни телефони, Какво ще кажете за това, като версията на iPhone?
Снимката е фейк.
Неправилна дълбочина и размери в перспективата на десния и левия апарат (в пропорциите)
Преместете левия апарат върху десния, използвайки горна дясна точка на завъртане на модела, който е с лице надолу и наложете. Основите са видимо с различна дименсия.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
То е ясно че снимката е фейк. Тя не е направена за да покаже как телефона ще изглежда, а е макет на едно предположение. Вярвам че ще има много малка промяна в дизайна. Според мен новият модел пак няма да е достатъчно иновативен, за да ме накара да си сменя 2Gто 16gb, както 3Gто.
Незнам, но на мене от всички възможни концепции ( които са в рамките на допустимото, а не тези 5 мм дебели с дисплей колкото целия телефон) ми хареса тази:
днес, 8 юни ще се проведе в 21:00 AM EDT Apple в света разработчиците конференция 2009 г. (WWDC).
там ще предстаят въпросите които ни са интересни и скоро ще бъдат разгадани
1) Ще бъде показан новия iPhone?
2) Ще се покаже окончателния вариант на iPhone Firmware 3,0?
3) Mac OS 10,6 леопард ще излязе Бета? Защо не?
4), ще се види дали Стив Dzhobsa ще е водещ?
5) Или може би ние ще видим iTablet / UMPC от Apple?
Таймерът започна да тегли нагоре часовете и минутите, а ние продължаваме да предполагам и да залагатме.
Не че нещо е гранде да е с автофокус, има и по-съществени неща - повече спийд в нета, в браузването, навигацията и приложенията. Добавяме и новия ОС 3.0 и убийствената безценица от 200 долара за 16ГБ версия и жми градО
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Дамм, до сега следих подкастовете. Има ли вече качено видео някъде от конференцията?
Иначе тази "безценица от 200 долара за 16ГБ версия" ние българите ще я видим точно през крив макарон. От Глобул очаквайте цена не по-малка от сегашната, а няма да се учудя и да е по-висока. А също така би трябвало да бъде с неограничен интернет план, а не с тия 750 МВ максимум...
Разочарован съм. Искам още един нов iPhone до 30 дена. Иначе ще следват санкции и неразумни действия като например харчене на пари за нов телефон...
Къде е OLED дисплея, къде е втората камера... поне това щеше да ми е достатъчно.
iPhone 8GB, FW 3.0.1, InvisibleShield, Belkin Slim-Fit Case, iPow External Backup Battery Leather Case Star Wars Federation Bulgaria
След като се види рекламата на сайта им....
"Вече с видео, една от многото нови функции в iPhone" и налична при другите телефони от преди 1000 години.
Светещия home бутон когато има пропуснато повикване не бе лоша идея. Камера за 3G разговори също...
Като се замисля само тези допълнителна камера ми е проблема. Може да не е често използвана част, но предпочитам да беше там. Не оправдаха очакванията, но това би било трудно като се има в предвид колко високи са те.