8 юни ли да разбирам...iwantupdate написа:petkoxray написа:Кога е официалната дата за излизане на фирмуера ?Adamov написа:Ми скоро ще е. Ей го къде е 8.06
Задава се версия 3.0 на firmware-a на iPhone
Re: Задава се версия 3.0 на firmware-a на iPhone
-
Даpetkoxray написа:8 юни ли да разбирам...iwantupdate написа:petkoxray написа:Кога е официалната дата за излизане на фирмуера ?Adamov написа:Ми скоро ще е. Ей го къде е 8.06

iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 

Излезе бета 3 на фърмуер 3.0. + нов SDK ,разбира се. Какво ново(поправено)"
iPhone OS 3.0 beta3 build 7A280f:
- YouTube работи;
- Spotlight съхранява вашето последно търсене;
- Spotlight може да се настрои какво точно да търси или да търси всичко без приложения;
- MMS работи;
- В родителски контрол са добавени и възможност за забрана на Locations, InApp Purchase и инсталиране на приложения като цяло;
- InApp Purchase и Location;
- Moжете да настроите домашен екран при двойно натискане на "Home" бутона (за сега е май само за iPod Touch);
- Повишена стабилност и бързина на телефона;
- Промени в някои API;
- Internet tethering;
- Stereo bluetooth работи;
Можете да изтеглите фирмуерите от thepiratebay.org.
Това е за сега...
UPDATE:
Всичко е ок. Успешно ресторнах към бета 3, после с QuickPWN за бета 2 префлашнах с бета 2(не 3). Дадох отметки на Jailbreak и Activate, както и предния път. Става въпрос за iphone първо поколение! За 3Г не знам какво би станало...
За самия ъпдейт:
Ще ми се да не давам прибързани заключения, защото нищо не се знае... но все пак - телефона стана адски бърз, наистина. До сега не забелязах циклене никъде дори при принудително завъртане на Mail.app в хоризонтално или вертикално положение, циклене няма. Адски бързо ми зарежда снимките и смс-ите. (за справка имам 16 албума с общо 810 снимки) и 30 секции с СМС. На това ниво, всичко над 1.1.4 ми бавеше, сега не е така. Просто наистина съм адски впечатлен!
Надявам се само и финалния продукт да предоставя такава лекота на работата! Дано!
iPhone OS 3.0 beta3 build 7A280f:
- YouTube работи;
- Spotlight съхранява вашето последно търсене;
- Spotlight може да се настрои какво точно да търси или да търси всичко без приложения;
- MMS работи;
- В родителски контрол са добавени и възможност за забрана на Locations, InApp Purchase и инсталиране на приложения като цяло;
- InApp Purchase и Location;
- Moжете да настроите домашен екран при двойно натискане на "Home" бутона (за сега е май само за iPod Touch);
- Повишена стабилност и бързина на телефона;
- Промени в някои API;
- Internet tethering;
- Stereo bluetooth работи;
Можете да изтеглите фирмуерите от thepiratebay.org.
Това е за сега...
UPDATE:
Всичко е ок. Успешно ресторнах към бета 3, после с QuickPWN за бета 2 префлашнах с бета 2(не 3). Дадох отметки на Jailbreak и Activate, както и предния път. Става въпрос за iphone първо поколение! За 3Г не знам какво би станало...
За самия ъпдейт:
Ще ми се да не давам прибързани заключения, защото нищо не се знае... но все пак - телефона стана адски бърз, наистина. До сега не забелязах циклене никъде дори при принудително завъртане на Mail.app в хоризонтално или вертикално положение, циклене няма. Адски бързо ми зарежда снимките и смс-ите. (за справка имам 16 албума с общо 810 снимки) и 30 секции с СМС. На това ниво, всичко над 1.1.4 ми бавеше, сега не е така. Просто наистина съм адски впечатлен!
Надявам се само и финалния продукт да предоставя такава лекота на работата! Дано!

iPhone 8GB 3.0
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Домашни, от "на мама екраните..."iphoneG1 написа: -Moжете да настроите домашен екран

Още Новости:
Ще можете да затваряте последно отворената страница и да я заменете с празна такава.

Допълнително меню в настройките на телефона ще ви позволяват да активирате или деактивирате нотификации

Когато въведете телефонне номер или е-майл в бележките си телефона автоматично ще ги разпознава като такива.
Например можете да натиснете телефоннен номер и директно да му се обадите.

Ще можете да затваряте последно отворената страница и да я заменете с празна такава.

Допълнително меню в настройките на телефона ще ви позволяват да активирате или деактивирате нотификации

Когато въведете телефонне номер или е-майл в бележките си телефона автоматично ще ги разпознава като такива.
Например можете да натиснете телефоннен номер и директно да му се обадите.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Ей това много ме радваGVB написа:Още Новости:

iPhone 3G 8GB v2.2.1, Nokia N95 8GB
То и сега ставаше г/д.Просо трябваше да оториш нова бяла и да затвориш другатаDupLa написа:Ей това много ме радваGVB написа:Още Новости:
Ще можете да затваряте последно отворената страница и да я заменете с празна такава.![]()

Да, но винаги остава по една страница.
Е то и сега ще остава бяла.DupLa написа:Да, но винаги остава по една страница.
Снощи открих още някои неща:
Когато записвате гласови бележки и заключите телефона, приложението продьлжава да работи и при опит за отключване,ще забележите нов локскрийн.
В айпода като пльзнете прьст от ляво на дясно на картинката на албума докато слушате музика, ще ви отведе Кьм списька с песни.
Става и при подкастове,като там можете да "препускате из файла по стандартния начин,но ако пльзнете прьста си отгоре надолу имате опция за по-прецизен преглед.
Ровейки се из файловата система попаднах и на нови системни звуци, сьщо така и на картинки,оформящи приложение за редактиране на видео. Това не е всичко- явно новия айфон ще има и опция за настройване на фокуса при снимане( картинката е светещо синьо квадратче с чертички отстрани) като мерник.
Честит празник на всички!
PS: опцията за управление на нотификации, наистина я има вьв файловата система, обаче не се показва в менюто на самия телефон. Какво ли не правих, включин пуш на мейла, сменях права... Не става! Някьде из форумите бях чел, че трябва да се инсталира прило жение, което е функциониращо на Нотификейшьнс. Да,обаче кое? Месинджьрите не са,вкл. и новия скайп,който ме заплаши,че бил само зе не джейлбрейкнати телефони,когато го пуснах за пьрви пьт.
Когато записвате гласови бележки и заключите телефона, приложението продьлжава да работи и при опит за отключване,ще забележите нов локскрийн.
В айпода като пльзнете прьст от ляво на дясно на картинката на албума докато слушате музика, ще ви отведе Кьм списька с песни.
Става и при подкастове,като там можете да "препускате из файла по стандартния начин,но ако пльзнете прьста си отгоре надолу имате опция за по-прецизен преглед.
Ровейки се из файловата система попаднах и на нови системни звуци, сьщо така и на картинки,оформящи приложение за редактиране на видео. Това не е всичко- явно новия айфон ще има и опция за настройване на фокуса при снимане( картинката е светещо синьо квадратче с чертички отстрани) като мерник.
PS: опцията за управление на нотификации, наистина я има вьв файловата система, обаче не се показва в менюто на самия телефон. Какво ли не правих, включин пуш на мейла, сменях права... Не става! Някьде из форумите бях чел, че трябва да се инсталира прило жение, което е функциониращо на Нотификейшьнс. Да,обаче кое? Месинджьрите не са,вкл. и новия скайп,който ме заплаши,че бил само зе не джейлбрейкнати телефони,когато го пуснах за пьрви пьт.

iPhone 8GB 3.0
- iFlashFreak
Аз съм с 2.2 на iPhone 2G, ако си сложа тая бета, после мога ли да се върна на 2.2.1 ?iphoneG1 написа:Снощи открих още някои неща:
Тъпо, не знам защо, но ме дразни.petkoxray написа:Е то и сега ще остава бяла.DupLa написа:Да, но винаги остава по една страница.
Излезна Beta 4 на iPhone OS 3.0 Build 9M2734

Но не го оставиха сам и стартира новия ъпдейт на iTunes 8.2 за ползвателите на 3.0 beta 4

Но не го оставиха сам и стартира новия ъпдейт на iTunes 8.2 за ползвателите на 3.0 beta 4
- iFlashFreak
Никой не ми отговори на въпроса, дали мога да мина 3.0 бета 4 примерно, да я разгледам и да се върна на 2.2.1 ?
За iPhone 2G става въпрос.

Да можеш ... аз го направих по едно време но бетата тогава беше много бъгава и се върнах на 2.2.1.
Дано до 1 месец от сидия да пуснат ъпдейт да става и на 3.0,за да може когато дойде 08.06.09 и като ъпдейтнем вече да става и за 3.0,че без сидия е кофти,а пък инсталера няма смисъл да го правят,нищо хубаво няма в него.Аз скоро бях сложил 3.0 beta3 на моя 2G,много ми хареса,но заради сидията върнах на 2.2.1
Излезна Beta 5 на iPhone OS 3.0

Много бързо излизат тия бети бе 

Въпросните бети , доколкото разбрах , засега са слагани и пробвани само на 2G . Някой може ли да каже нещичко за 3.0 на 3G ??? 

Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
Да разбирам , че бета 5 е подкарана на 3G ли и то без някакви особености ли ??? Ако е така мисля , че на потребителите като мен с 3G ще им е от полза няколко съветчета за преминаване към въпросната бета 5 не 3.0 
off topic : може ли някой да ми каже индекс за какво е буквата "Е" която понякога седи на мястото на "3G" индекса , винаги съм се чудел , мерси

off topic : може ли някой да ми каже индекс за какво е буквата "Е" която понякога седи на мястото на "3G" индекса , винаги съм се чудел , мерси

@ReCcA
E означава EDGE
E означава EDGE
Покрай тая бета спряха да приемат за одобрение в AppStore приложения, които не вървят на 3.0 Beta (:
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
ОК , мерси . Нoрмално ли е да ми показва все още Е , след като съм изключил EDGA-а от BossPrefs ?emco83 написа:@ReCcA
E означава EDGE
Ми май е нормално,защото и аз съм го изключил от там,а още си стои Е-тоReCcA написа:ОК , мерси . Нoрмално ли е да ми показва все още Е , след като съм изключил EDGA-а от BossPrefs ?emco83 написа:@ReCcA
E означава EDGE