IPhone 3g официaлно в Македония

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Re: IPhone 3g официaлно в Македония

Мнение от Raptole »

chilko написа:при македонската оферта общата стойност на притежание на iphone за 1 денар (за срока на договор) излиза 2626 лв
при най-скъпата оферта на globul - 1278 лв

вижда се кое е по-евтино. друг е въпроса какво влиза в пакета на двете места
Ей цифка! :-S Да мълчиш там!
Виждам те кой си ти, ти си тоя от MobileBulgaria, ето няколко доказателства: http://www.youtube.com/user/superchilko" onclick="window.open(this.href);return false;

Гледайте тука клипчетата, влезте в Mobile Bulgaria и гледайте клипчетата там са все на този цифуняк, дето върти парички с Глобул, прави им рекламки, вика, че се чувствал "поласкан"(това е цитат), пише, че наистина било голЕмо събитие, защото iPhone бил вече в България и то не от кой да е, а от Глобул.
!

Да мълчиш и да не се правиш на лимонка!
Защото вече ми дойде до гуша от такива пръжки кат' теб'!

За какъв се мислиш?
За рекламен агент или за човека от MobileBulgaria, сайта на всички мошеници(дето си продават телефоните, като фирмите BROS-KPC, MOVEN и други)

Спирай и мълчи! :-S

Ето още няколко:

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=11568" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... deogallery" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=3iDzvKpK ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;

цъкнете и гледайте клипчетата все от тоз красавец УБАФ

----------
Raptole, мери си тона и приказките!
От няколко дни пишеш заядливи и обидни коментари. Следващия такъв няма да остане ненаказан!

mupo
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

Raptole написа:За какъв се мислиш?
За рекламен агент или за човека от MobileBulgaria, сайта на всички мошеници(дето си продават телефоните, като фирмите BROS-KPC, MOVEN и други)
А ти се явяваш борец за справедливостта във форума на iPhone в България? :|
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

kal1ch написа:
Raptole написа:За какъв се мислиш?
А ти се явяваш борец за справедливостта във форума на iPhone в България? :|
Не, свърших със спора, оттеглям се C:-)
donlubone

Мнение от donlubone »

Според мен, не е кой знае каква новина че iphone е вече официално в бг. Него си го имаше от както беше създаден още пред година и половина, само че вносителите му бяха шано търговци, които бачкаха за себе си, за да изкарват допълнително пари и защото тогава наистина този бизнес вървеше и ги внасяха от USA. Като цяло България винаги се явява последна дупка на кавала, но в простотията и гнусните неща винаги заемаме челна позиция. Живял съм в Канада, преди 5 години, и като сравнявам сега България с Канада, Канада преди 5 години е по-развита от сегашна България.... а и съм забелязал др нещо, обикаляйки из чуждестанните форуми - не съм виждал никога по сайтове и форуми хората така да оплюват собствената си държава... жалко е просто....ааа за темата, правете си вие изводи щом чак и по водещите новини дават за идването на iphone на българската сцена за колко напреднала държава говорим...... ии как това може да бъде водеща новина..
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Добре аз май нещо също немога да го зацепя...
Ако вземеш телефон за 1 Денар (1 лев = 30 денара) излиза, че плащаш месечна такса от 3600 денара, което е 120 лева.И общо взето с разговори за 3600 денара прави някъде кум 500 безплатни минути на месец.Имам колега македонец който ми е казвал че му излиза по 7-8 денара минутата.Та в крайна сметка като сложим че договора е за 24 месеца не виждам къде е изгодата в цялата работа....простете ако съм от бавно зацепващите.
Все пак наистина за България телефона е безобразно скъп и то заключен!!! Аз си го взех за 1080 лева отключен за всички оператори.Тези продажници няма да се наядат просто...

П.С. Не работя за ГлоБул =))
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
zviaraD

Мнение от zviaraD »

Еха, тия служители на Глобул какъв раздор посяха, всеки вече се подписва кой кой е =)) Умирам от смях. За един пиклив телефон... такива нерви, спорове, чудеса... Пролетта дойде, жените се разголват вече, цвятята ще цъфнат, обичайте се... ЕГАТИУЖАСА, както би казал човека от аватара ми L-)
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

Мда...Ще станете като аватара на Звяра, ако се обвържете с договорни отношения с лукавите гърци :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хахахахаха, лукавите. Много ми допадна :)
iverson

Мнение от iverson »

Глобул ли???Никогааааа.До тук казаното ме навежда на мисалта,че македонците са по напред от нас :( :( :( .Или казано на друг език,нашенеца се опитва да ни клати(но нашенски) (:|f (:|f (:|f
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Официално е и тук! - http://www.apple.com/iphone/countries/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://img13.imageshack.us/img13/4296/nowinbulgaria.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img13.imageshack.us/img13/5905/n ... riatoo.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Dennise

Мнение от Dennise »

Йеее доживяхме го :x Това значи ли вече да можем да се регваме в айтюнс и апстора ? То не че сегашните ни регистрации не ни вършат работа ама все пак :)
Сега и новите айфони ако пуснат за по 200 долара =))
iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Не, не значи. Български AppStore няма за жалост, ако ще и на 200 места да ни изпишат в сайта си.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
SaintTropez

Мнение от SaintTropez »

Чета ли чета ... изчетах всички мнения по темата и единствения извод, до който стигам е, че сме жалка картинка...
Публикувай отговор