Излезе Safari 4 Beta

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Re: Излезе Safari 4 Beta

Мнение от Adamov »

peerless написа:Адамов, каква шарения викаш?

Изображение

П.С. Единствената такава на моя шот е твоя аватар =)) =)) =))
За друг говорех сладък. За теб знам, че си ми sample :D
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Пречи ли ти. Аз ако дам подобен коментар моментално ще бъде изтрит. Същото ще е и при питиетата, не е ли Jack кофти е. А и не виждам нищо лошо да си наредиш фаворитите така че на теб да ти е удобно. Страхотен форум за което изказвам благодарности към създателите му, но за съжаление вече няма да съм част от него. Навярно това е последният ми коментар в който искам да помоля акаунтът ми да бъде изтрит. Поздрави и продължавайте в същия дух.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Баси, не мога да разбера за кво се спече така? Аз пия Джак само ако няма нещо сингъл малц или хубав коняк XO. Обичам и водка, джин, ром. Абе като се замисля има доста малко неща, които не пия. Стига се стяга, никой няма лоши чувства към теб.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Нека се стяга бе, Тони. Все едно трябва да му се молим да остава. Аз лично ще говоря с Тони да уважим желанието му и да му изтрием акаунта.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Публикувай отговор