Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Ето една свежа добра новина от тази сутрин, а именно че биг бос е пуснал възможност за затваряне на процеси (с извинение ама не ми хрумва по-добра дума на български - kill processes). За тези които разбират английски повече информация тук, а за другите с две думи:
Инсталирайте си от Сидията SBSettings (ако вече го нямате инсталирани де), после си сложете въпросният Processes widget пак от там. Забележете, че не се появява нова иконка за тези настройки, ами за да влезнете в менюто трябва да натиснете с два пръста в статус бара (най-горе на екрана в спринг борда) и също става и с приплъзване (като при отключване на телефона) пак горе (там където е изписан операторът ви).
Надявам се да не съм го обяснил прекалено сложно, но ако срещате проблеми свиркайте Цялата далавера от тази работа е че можете да освобождавате РАМ като ви трябва, или поне аз виждам такава употреба
iPhone 4, 32GB, T-Mobile Czech Republic, fabric unlocked, iOS 5.0.1 Untethered JB, Spire installed
iPad 2, 32GB Wifi, iOS 5.0.1 (no JB)
I'm not totally perfected, but parts of me are excellent
mupo написа:Е не е от тази сутрин, някъде преди два дни срещнах този widget в Cydia.
Моите извинения, за н-ти път съм невнимателен, явно като съм си в София и концентрацията ми отива някъде другаде, то на самия линк дето съм постнал си пише, че новината е от 20.12 Но идеята беше, че аз чак днес го видях де.
Мерси за поправката все пак
iPhone 4, 32GB, T-Mobile Czech Republic, fabric unlocked, iOS 5.0.1 Untethered JB, Spire installed
iPad 2, 32GB Wifi, iOS 5.0.1 (no JB)
I'm not totally perfected, but parts of me are excellent