iOS 8
Re: iOS 8
Да питам.Някой скоро ползвал ли е VLC Player или KM Player?Дали е оправен проблема с кодеците че един филм не мога да си кача?Някой ако има идея как да си кача филм без конвертиране освен с тези два плеъра,моля да сподели.
Iphone SE Ipad Mini
vlc мисля че не е оправен. Скоро пробвах на някакъв филм и ме одряза, докато PlayerExtreme и Oplayer пускат всичко без грешка и със субтитри , ако ти е нужно .
Здравей VLC-то не е оправен. Аз тествах поне 10 - 12 плеъра - всички имаха проблем с AC3/mkv. Тогава си купих за 2,99 евро AVplayer и съм много доволен - пуска всичко 

iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
iPod Classic 5G 80GB
kawablker,chcho_ Благодаря за мненията!Ще ги пробвам.
P.S.-Oplayer HD lite идеален.Всичко подкарва.
P.S.-Oplayer HD lite идеален.Всичко подкарва.
Iphone SE Ipad Mini
- angelovarna
- Обратна връзка:
От известно време насам има проблем с показването на субтитри на кирилица при VLC. Затова се върнах и на KMPlayer - там няма грижи.
Вярно, интерфейса е по-дървен, но всичко върви безпроблемно.
Вярно, интерфейса е по-дървен, но всичко върви безпроблемно.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Да питам някой има ли проблем с Майкрософт Ексел и Уорлд?Не мога да запаметя нищо.
Iphone SE Ipad Mini
Нормално. Ако нямаш акаунт за Office365. Направи си акаунт и ще можеш да записваш.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аз ги използвам отдавна без такъв акаунт.От по предния ъпдейт е този проблем.Пиша си таблиците и като излизам да си именувам файла save си стои сиво.Не мога да ги запаметя.
Iphone SE Ipad Mini
Здравейте започнах да си Ъпдейтвам Iphone 6 plus Към 8.4.1 през Айтюнс със рестор Стигна до едно положение и спря и сега не мога да си включа телефона не мога и да продължа напред как да го оправя Ето така ми изглежда дисплеят сега
http://www.techtudo.com.br/dicas-e-tuto ... tware.html
http://www.techtudo.com.br/dicas-e-tuto ... tware.html
Снимката, която си приложил не се вижда. Закачи телефона към компютър и направи рестор.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Е, определено проблемът с батерията е фиксиран. Поне при мен! Пак си държи като хората, пак си зарежда като хората
Засега доволен!

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Здравейте, нищо не казахте за 8.4.1 ?
-
След известно ползване мога да потвърддя отново, че батерията на iPhone 5 се държи както си е нормално. Но само на мен ли ми грее повече телефона (особено като говоря по Вайбър)?
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Има си тема с отзиви!
Стар ли е iphone 5 за ios 8.4.1
Искам да попитам стар ли е ифон 5цата ми за иос 8 ?
Не! По-скоро ОС 8 е стара за телефона ти!
Здравейте имам iphone 5 ios 6.1 (jailbreak).
Но вече искам да го ъпдейтна до 8.3 или 8.4, търсих тук във форума но не намерих никъде как да си го ъпдейтна след като ми е джейлнат телефона.
Ще съм благодарен ако някой може да ми каже къде да погледна или да ми напише как е най-добре да го направя!'
Благодаря предварително!
Но вече искам да го ъпдейтна до 8.3 или 8.4, търсих тук във форума но не намерих никъде как да си го ъпдейтна след като ми е джейлнат телефона.
Ще съм благодарен ако някой може да ми каже къде да погледна или да ми напише как е най-добре да го направя!'
Благодаря предварително!
Не може да си ги избираш сам и да ъпдейтваш до версия по твой избор. Можеш или да си стоиш на версията, която си ти е инсталирана и в момента без да ъпдейтваш... или да ъпдейтнеш само към най-последната налична версия за телефона ти. Т.е. в случаят - може да ъпдейтнеш само до актуалната към момента за телефона ти iOS 9.1. Евентуален избор може да се прави само при излизането на следваща по-нова версия. Тогава имаш за няколко дни възможност да сложиш и предишната преди най-новата/току-що излязлата, докато Епъл не спрат да подписват предишната и да остане само най-новата. Което както казах, става след няколко дни - да речем 10-иина дни, но няма твърд срок и всеки път е по усмотрение на Епъл кога ще спрат да подписват предната версия. Като за момента вече 9.1 е излязла отдавна и се подписва само тя. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
Добре, а как да го ъпдейтна до 9.1 след като имам jailbreak?
Изтеглих си си 9.1.ipsw но през itunes не мога, какво трябва да направя..
Изтеглих си си 9.1.ipsw но през itunes не мога, какво трябва да направя..
Unlocking the Secrets of Tor's Dark Wiki: What You Might Find
Blog Tor - Directory onion tor sites Tor Wiki urls onion - Tor.onion urls directories Onion Urls and Links Tor
Blog Tor - Hidden Wiki Tor Tor Link Directory - Links to onion sites tor browser Onion web addresses of sites in the tor browser
Tor .onion urls directories
The Ultimate Tor Wiki: A Directory of Hidden Sites and Onion Links
The Deep Web is a place shrouded in mystery and intrigue. It's where the darkest of dark things reside, hidden away from prying eyes. But how do you even begin to access this hidden world? With the help of Tor and its .onion urls, of course.
Tor, short for The Onion Router, is a browser that allows users to surf the web anonymously. It masks the user's IP address, making it nearly impossible to track their online activity. But what sets Tor apart from other privacy-protecting browsers is its access to the Deep Web.
The Deep Web is the portion of the internet that is not indexed by search engines, and it includes everything from private databases to illegal black markets. To access these hidden corners of the web, users must have the correct urls or links. And that's where Tor's .onion urls come in.
.onion urls are unique addresses that can only be accessed through Tor. They are not visible on the regular World Wide Web, and they often lead to sites that are not accessible through traditional means. But where can you find these elusive urls?
Enter the Tor links directory. Similar to a regular web directory, the Tor links directory is a list of .onion urls organized by category. It's like a map to the Deep Web - if you know where you want to go, just find the corresponding category and click the link.
One of the most well-known directories on the Deep Web is the Hidden Wiki. The Dark Side of Directory Listings: A Closer Look at Tor Onion Links
Blog Tor - Hidden Wiki Tor Tor Link Directory - Links to onion sites tor browser Onion web addresses of sites in the tor browser
Tor .onion urls directories
The Ultimate Tor Wiki: A Directory of Hidden Sites and Onion Links
The Deep Web is a place shrouded in mystery and intrigue. It's where the darkest of dark things reside, hidden away from prying eyes. But how do you even begin to access this hidden world? With the help of Tor and its .onion urls, of course.
Tor, short for The Onion Router, is a browser that allows users to surf the web anonymously. It masks the user's IP address, making it nearly impossible to track their online activity. But what sets Tor apart from other privacy-protecting browsers is its access to the Deep Web.
The Deep Web is the portion of the internet that is not indexed by search engines, and it includes everything from private databases to illegal black markets. To access these hidden corners of the web, users must have the correct urls or links. And that's where Tor's .onion urls come in.
.onion urls are unique addresses that can only be accessed through Tor. They are not visible on the regular World Wide Web, and they often lead to sites that are not accessible through traditional means. But where can you find these elusive urls?
Enter the Tor links directory. Similar to a regular web directory, the Tor links directory is a list of .onion urls organized by category. It's like a map to the Deep Web - if you know where you want to go, just find the corresponding category and click the link.
One of the most well-known directories on the Deep Web is the Hidden Wiki. The Dark Side of Directory Listings: A Closer Look at Tor Onion Links