При мен пък, на 6S, ми се струва, че заема повече място. Правих трика с iTunes за изтриване на ненужната информация, но няма ефект.Ivan_vylka написа:Звука на заключване и звука на клавиатурата са променени, и да, повече свободно място има, защото операционната система заема по-малко място.
iOS 10
Re: iOS 10
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Какъв е този трик?
https://www.cnet.com/how-to/out-of-spac ... e-up-more/peppu написа:Какъв е този трик?
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Това са пълни глупости според мен.
Свали си battery doctor и чрез него изтривай периодично натрупаната кеш памет. Трупа се доста обемна такава от приложения като фейсбук, месинджър, вайбър, а също и след продължително браузване. Аз я чистя веднъж на 2-3 седмици и освобождавам средно между 500 mb и 1 gb, макар че в крайна сметка същите тези приложения почти винаги ще натрупват необходимата им кеш памет, каквото и да правим.
Свали си battery doctor и чрез него изтривай периодично натрупаната кеш памет. Трупа се доста обемна такава от приложения като фейсбук, месинджър, вайбър, а също и след продължително браузване. Аз я чистя веднъж на 2-3 седмици и освобождавам средно между 500 mb и 1 gb, макар че в крайна сметка същите тези приложения почти винаги ще натрупват необходимата им кеш памет, каквото и да правим.

-
Напротив! Така изчистих 3гб.peppu написа:Това са пълни глупости според мен.
Аз също ползвам трика с наемането на филм и върши супер работа, по 1-2гб
Но после пак се натрупва, нали?
-
А може ли по-някакъв начин да върнем slide to unlock фунцкията или трябва да изчакаме jailbreak ? Най-много това ме дразни, че са махнали slide to unlock..
Здравейте, при заключен телефон като светнете екрана под часовника, как са ви изписани ден, месец и дата? На IOS 9 си бяха на български, а сега на IOS 10 са на английски. Търсих от някъде да променя това в настройките но няма, всичко си е автоматично. Програмистите са се осрали за пореден път. Ако някой от вас има представа как може да се направи на БГ изписването да сподели моля, защото на английски мен лично ме дразни.
Ако не желаеш да натискаш втори път Home Button за да отключиш телефона,просто връщаш стария вариант - General-Accessibility-Home Button-Rest finger to open.Ако си активирал Touch ID става бързо.
Настройки за български формат на ден,месец,дата:Settings-General-Language&Region-Add Language -ако липсва български го избираш,след това Edit и преместваш български най-отгоре като Prefered Language Order.На екрана ще се изпише Setting Language .За проверка погледни най-долу-Region Format Example-трябва българския формат да се появи.
Благодаря ти dimov62, езика го бях аднал в Language&Region но след това преместването му най-горе не съм знаел, че трябва да се направи. Сега съм доволенdimov62 написа:Настройки за български формат на ден,месец,дата:Settings-General-Language&Region-Add Language -ако липсва български го избираш,след това Edit и преместваш български най-отгоре като Prefered Language Order.На екрана ще се изпише Setting Language .За проверка погледни най-долу-Region Format Example-трябва българския формат да се появи.

-
Знам как става. Мен ме интересува дали има начин да върна slide to unlock функцията ?dimov62 написа:Ако не желаеш да натискаш втори път Home Button за да отключиш телефона,просто връщаш стария вариант - General-Accessibility-Home Button-Rest finger to open.Ако си активирал Touch ID става бързо.
-
Не може, приятел. И аз търсих, четох, гледах - няма! Или Touch ID, или Home button. Тъй като аз нямам Touch ID съм си закотвен на Home button. Лично по мое мнение глупаво решение от страна на Apple изцяло да махнат slide to unlock. Да бяха дали право на избор и всеки да си избира както си иска. Но нищо. Ще го преживеемextremee13 написа:Знам как става. Мен ме интересува дали има начин да върна slide to unlock функцията ?dimov62 написа:Ако не желаеш да натискаш втори път Home Button за да отключиш телефона,просто връщаш стария вариант - General-Accessibility-Home Button-Rest finger to open.Ако си активирал Touch ID става бързо.

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Виж това:https://www.igeeksblog.com/slide-to-unlock-in-ios-10/ има и видео.
Това с наемането на филм при мен отказа праща ме в payment information дал съм го на none и дотам иначе друг вариант незнам battery doctor е платена
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Няма такова нещо! Безплатна е.
Ето... виж, че е free:
https://itunes.apple.com/us/app/battery ... 51279?mt=8
Ето... виж, че е free:
https://itunes.apple.com/us/app/battery ... 51279?mt=8
-
Гледам по форумите хората главно се оплакват от това. Засега няма да минавам на иос 10, ще изкачам jailbreak-a.Amateur2014 написа:Не може, приятел. И аз търсих, четох, гледах - няма! Или Touch ID, или Home button. Тъй като аз нямам Touch ID съм си закотвен на Home button. Лично по мое мнение глупаво решение от страна на Apple изцяло да махнат slide to unlock. Да бяха дали право на избор и всеки да си избира както си иска. Но нищо. Ще го преживеемextremee13 написа:Знам как става. Мен ме интересува дали има начин да върна slide to unlock функцията ?dimov62 написа:Ако не желаеш да натискаш втори път Home Button за да отключиш телефона,просто връщаш стария вариант - General-Accessibility-Home Button-Rest finger to open.Ако си активирал Touch ID става бързо.
Интересно къде са тия 3 gb used, които използвам като аз не виждам повече от 1 gb инсталирани приложения?
Някакви идеи?

Някакви идеи?

Ето и при мен как е паметта.На мен също ми се губи доста...
След ъпдейта понякога тела ми става значително по тих изведнъж става въпрос за месинджър и вайбър докато пиша месинджъра го трих и качих наново не се оправи а вайбъра несъм че не ми се губят хронологии иначе несъм ресторвал а просто ъпдейтнах батерията е добре всичко е наред освен звука
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
И при мен има проблем със звука на вайбър и месинджъра,клавиатурата става много тиха след първото съобщение.Явно е някакъв бъг.