iPhone 6S

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
gorgior

Re: iPhone 6S

Мнение от gorgior »

Мтел го наложиха. От начало не беше така, но вече е. Иначе в предпочитанията си права на 100%!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Преди да се обърна към сервиза на Мтел ходих в Криейтив Център и становището им бе "не можем да потвърдим дали гаранцията ви от Мтел няма да отпадне.", затова и предпочетох да не рискувам.
Една година гаранция екстра не е за отхвърляне с лека ръка, а от Булграм ми потвърдиха, че устройството ми скоро ще бъде заменено с "ново".
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Mafiozo_inc

Покупка на 6S от Америка

Мнение от Mafiozo_inc »

Здравейте колеги, предстой ми пътуване до САЩ (Лос Анджелис, ако е от значение) и явно съдбата си знае работата и преди 2 седмици ми се спомина 5цата (проблем с baseband-a). А и пък вече си е стар телефона и му идва ред за смяна. Та на въпроса, понеже нямам много време да правя задълбочени проучвания, ако можете да ми кажете как е най-изгодно да го взема и така, че да работи в Европа. Бегло успях да прочета, но не знам колко е старо инфото, че телефоните от САЩ са кодирани, но само за територията на Америка и в Европа си работели. Аз няма да го ползвам другаде извън Европа (поне така си мисля, кой знае). Избрал съм 6S 64gb Space Gray. Интересува ме цената му в САЩ с договор и без договор. Тоест кое е по-изгодно и как мога да го взема. Принципно имам и приятел който живее постоянно в САЩ, но не съм говорил с него за договор и тн. Тоест ако може да ми разясните какви са ми опциите на покупка на този апарат и дали примерно мога да го взема с някаква предплатена карта и да я махна като се заприбирам обратно. Благодаря ви предварително.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Всичко под тая цена е с договор и заключено: http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s
Единствено можеш да минеш метър, ако го вземеш сим фрий на промоция от някой голям шоп или с предплатена карта от върайзън/т-мобайл. Обаче в този случай НЕ ТРЯБВА в никакъв случай да го активираш с картата, която е вътре в телефона.
"Мисля-значи съществувам"
fuji

Мнение от fuji »

Мафиозо,тези цени колегата които поства имай впредвид че са и без данъци и такси.При курс на долара 1.74 лева незнам каква ти е идеята.Единствено твой човек да се нагърби с някой двугодишен договор,но незнам кой ще го плаща.По мое мнение вземи си го от тук да си го ползваш със здраве и спокоен. :))
Iphone SE Ipad Mini
skre4

Мнение от skre4 »

Alxx написа:Всичко под тая цена е с договор и заключено: http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s
Единствено можеш да минеш метър, ако го вземеш сим фрий на промоция от някой голям шоп или с предплатена карта от върайзън/т-мобайл. Обаче в този случай НЕ ТРЯБВА в никакъв случай да го активираш с картата, която е вътре в телефона.
Здравей, един мой познат ще си преподпише договора към Verizon и ще вземе телефон 6s, който ще ми го даде на мен за да го ползвам. Питахме в магазин на Verizon и служителят каза, че няма да има проблем ако се подпише договор да си смени по- стария телефон с 6s, а след това да направи настройките на новия мобилен план на неговия стар телефон. Така той ще си изпозва стария телефон с новия мобилен план, а аз ще взема 6s. Искам само да те попитам защо си написъл да не го активираме тук и след това да го ползвам в България?
krasifer

Мнение от krasifer »

Щом го е написал,значи има защо!Ако искаш пробвай :))
skre4

Мнение от skre4 »

krasifer написа:Щом го е написал,значи има защо!Ако искаш пробвай :))
Много си забавен, наистина =)) следващият път може да опиташ и да си полезен...
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Причина има и се казва активейшън лок. Някои телефони са с отключен ББ, но се заключват при активацията с даден оператор в щатите. Трябва да си сигурен, че телефонът който ще получиш не е със заключен бейзбанд, че ако и ББ е локнат, забрави да го ползваш нормално тук. Аз съм с върайзън-ски 5S и съм минал точно по тоя път.
П.С.
Alxx написа:или с предплатена карта от върайзън/т-мобайл.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Здравейте!

За да не отварям нова тема, ще използвам тази.

От известно време имам следния проблем - когато ме търси някой му дава, че телефона на абоната е изключен. Същевременно, ако аз искам да набирам, например от фаворити(пробвал съм и от последни разговори, и от контакти) ме изхвърля веднага. Оправя се с рестарт. Дразнещото е, че примерно може в 9 сутринта да съм говорил с някой и после в 10 вече го има проблема. И не мога да го разбера докато не се наложи аз да търся някой или да ми се обадят по другия телефон да ме питат защо ми е и е изключен телефона! Това с часовете и като разстояние във времето е примерно! Телефона е 6S. Имам чувството че почна да го прави след ъпдейта до 9.3.2. Телефончето никога не е изтървано, удряно и т.н. Ако някой има предположения и съвети, ще съм много благодарен да ги сподели!
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

И аз и няколко мои познати с 6 и 6S ни се случва на няколко пъти наскоро.Горе точките за обхвата са всичките празни като в същото време интернет си има дали 4G дали 3G в зависимост от покритието ,но телефонни разговори не могат да бъдат осъществявани нито входящи нито изходящи.След рестарт всичко е ОК.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Ясно, значи проблема е в оператора. Благодаря за отговора!
sdimov

Мнение от sdimov »

skre4 написа:
Alxx написа:Всичко под тая цена е с договор и заключено: http://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s
Здравей, един мой познат ще си преподпише договора към Verizon и ще вземе телефон 6s, който ще ми го даде на мен за да го ползвам. Питахме в магазин на Verizon и служителят каза, че няма да има проблем ако се подпише договор да си смени по- стария телефон с 6s, а след това да направи настройките на новия мобилен план на неговия стар телефон. Така той ще си изпозва стария телефон с новия мобилен план, а аз ще взема 6s. Искам само да те попитам защо си написъл да не го активираме тук и след това да го ползвам в България?
Върайзънските телефони са отключени. Аз моите ги ползвам 1 година и ги пращам в България. Така, че вземай спокойно от Върайзън, дори и твоя човек да го активира и ползва с Върайзън, в момента в който сложиш М-телска карта и се закача на AT&T. Само не знам дали тази сметка, която си правите ще излезе, защото сега гледам сайта на Въразйзън и опциите за 6s са:

Изображение

Гледам, че и за 6цата е същото с ритейл цена 549$ преди ДДС, така че ако ще плащаш пълната цена направо си го купи отключен от магазин на Апъл.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Здравейте!
Откъде ще ме посъветвате да си закупя 6S 64 GB на най-добра цена?
Клиент съм на Мтел от 15 години и нямам никакви стоки на изплащане, но не ми дават телефон в брой, тъй като имали нови условия да си вземеш друга карта с телефона. Според мен това е абсурдно, а цената от 1096лв. с план 34лв е страхотна.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
milensky

Мнение от milensky »

Ето и алтернативата на Теленор, мисля, че си струва човек да се разгледа в комбинациите тарифа-услуги+отстъпка! Успех!
Последно промяна от milensky на 02 Авг 2016, 18:18, променено общо 1 път.
now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Ако се прехвърля към Теленор, ще трябва да заплатя като неустойка към Мтел оставащите си 7 месечни такси за жалост.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Мтел не спазват ли закона за максимум 3 такси неустойка !?
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

kawabiker написа:Мтел не спазват ли закона за максимум 3 такси неустойка !?
Само те не са го приели този закон..... но предполагам в най кратък срок ще влезе и при тях :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

Не е вярно, Мтел са вторият оператор, приел споразумението от първи този месец, но уловката е там, че важи само за потребители, подписали от тази дата насам. Теленор са тези, които все още се дърпат.
Ето тук много подробно и ясно е обяснена ситуацията в момента с прехвърлянето и неустойките.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

dessyteneva написа:Не е вярно, Мтел са вторият оператор, приел споразумението от първи този месец, но уловката е там, че важи само за потребители, подписали от тази дата насам. Теленор са тези, които все още се дърпат.
Ето тук много подробно и ясно е обяснена ситуацията в момента с прехвърлянето и неустойките.
Това зависи като цяло от КРС, а не от самия оператор :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
chocho_

Мнение от chocho_ »

Имайте предвид, че по-едно време всички оператори пускаха оферти за най-високия план (примерно от 99 лв) със 70% отстъпка и излизаше 30 лв, но поне в моя договор пише, че неустойката се плаща в пълния размер на таксата без отстъпка. В този случай 3 месец е = на 297 лв :)
Иначе и Виваком предлагат iPhone и дават добри отстъпки като се прехвърлиш от друг оператор ;)
iPhone 6 16GB M-tel 9.2
iPod Classic 5G 80GB
Публикувай отговор