speeder, марси и на теб. Полезни мнения.
По принцип си прав - след година ще излезе още по-нов, след още година още по-нов и така до края на света

Amateur2014 написа:chocho_, точно това ме интересуваше - дали се побира в джоб на дънки/джинси/панталони. Очевидно да!
speeder, марси и на теб. Полезни мнения.
По принцип си прав - след година ще излезе още по-нов, след още година още по-нов и така до края на светаНо определено започвам да придобивам мнение, че при работеща Петица, която все още поддържа всичко, не сече, не лагва и пр., просто към момента не си заслужава да се пръскат 750 евро за нов телефон. Несъмнено е по-добър 6S, но не и чак толкова, че да ме накара да сменям. Може би ако бях с 4 или 4S си струва определено. Но мерси за мненията, определено полезни
Мен щеше да ме интересува ако може да телепортира, коAmateur2014 написа:Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.
Сигурно тогава форумният полицай щеше да ти скочи защо не уточняваш какво питаш и как може да си толкова тъп - дали телепортира напред във времето или назад! А минем ли на въпросите за смяна на пола и за летенето... там вече специфичните въпроси варират чувствително повече от телепортирането, но каквото и да се попита, човек е по подразбиране тъп и неадекватен в очите на форумният философ Gorgior. СмЕх на кутийки!iTouch написа:Мен щеше да ме интересува ако може да телепортира, коAmateur2014 написа:Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.
Amateur2014 написа:Сигурно тогава форумният полицай щеше да ти скочи защо не уточняваш какво питаш и как може да си толкова тъп - дали телепортира напред във времето или назад! А минем ли на въпросите за смяна на пола и за летенето... там вече специфичните въпроси варират чувствително повече от телепортирането, но каквото и да се попита, човек е по подразбиране тъп и неадекватен в очите на форумният философ Gorgior. СмЕх на кутийки!iTouch написа:Мен щеше да ме интересува ако може да телепортира, коAmateur2014 написа:Ако съм имал въпрос дали телепортира и това щях да питам. Но поне към момента не ме интересува този въпрос.
Абе както и да е. Достатъчно за него! Всеки гледа живота през своята си призма