iOS 9
-
Re: iOS 9
Няма 9.2. Объркал съм се, понеже след initial release на ОС-а, актуализирах 2 пъти и не знам от къде съм запомнил, че е 9.2 версия, а то е 9.1
Довечера ще направя един Back-up и ще ресторна пак от iTunes, но ме съмнява, че и без да бекъпвам положението ще е по добре....
Има ли начин да downgrade-на до iOS 8.3-8.4?
Довечера ще направя един Back-up и ще ресторна пак от iTunes, но ме съмнява, че и без да бекъпвам положението ще е по добре....
Има ли начин да downgrade-на до iOS 8.3-8.4?
Ipod 4th Gen 8GB
Iphone 5, 16GB, Black & Slate
Iphone 5, 16GB, White & Silver
Iphone 7, 128GB, Rose Gold
Iphone 8, 64GB, Space Gray
Iphone 5, 16GB, Black & Slate
Iphone 5, 16GB, White & Silver
Iphone 7, 128GB, Rose Gold
Iphone 8, 64GB, Space Gray
-
Ами защото 8.4 не се подписва вече от Епъл!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Всъщност 9.2 я има налична към момента, но е в процес на разработка.Предполагам че януари някъде ще е вече финал.
9.2 бета 1 излезе вчера само за разработчици. Нищо интересно няма добавено за сега.
-
Направих рестор на телефона и мога да потвърдя, че проблемът с контактите от Фейсбук се махнаAmateur2014 написа:То не мога да го кажа, че е проблем и че е нещо сериозно, но определено е по-различно от 8 и малко дразни. Като си вляза в контактите, ВИНАГИ ми изкарва в списъка и фейсбук контактите. Разбира се, влизам си през Настройки контакти и махам отметката да показва фейсбук контактите, но при следващото отваряне на приложението и отново ми се показват. Пак казвам, не че е голям проблем, но някой има ли го този "проблем" и знае ли как мога да ги махна перманентно? При iOS 8 просто се маха отметката и всичко е точно, но сега... Мерси предварително.

iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
Здравейте, някой да има отзиви как се държи IPad 2 с IOS 9 ?
Доста е лагав. Ще ти направя клипче утре.4ubaka написа:Здравейте, някой да има отзиви как се държи IPad 2 с IOS 9 ?
iPhone 4S 16GB Black
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
iPhone 6S 128GB Space Gray
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
Имам един може би тъп въпрос - до четвъртък, 29.10, когато кача от телефона снимка във Фейса, изписваше - "публикувано от IOS" или нещо такова. Сега само - just now. Аз ли разбутах настройките нещо?!?
Има цяла тема за това, даже сутринта беше актуална.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 98b9989556
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 98b9989556
бавен е.
iPhone 4S 16GB Black
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
Здравей, tenet благодаря за видеото!
Искам да те попитам, колко GB ти е IPad-a, чиста инсталация ли си направил и корегирал ли си настройките ?
Благодаря.
Искам да те попитам, колко GB ти е IPad-a, чиста инсталация ли си направил и корегирал ли си настройките ?
Благодаря.
16GB, OTA ъпдейт (от 6 нататък ъпдейт през iPad-a), какво имаш предвид за настройките?4ubaka написа:Здравей, tenet благодаря за видеото!
Благодаря.
П.С. Сега видях, че YouTube Capture си е пуснал автоматична стабилизация, сега ще я махна и ако искаш го гледай пак по-късно, за да не ти се променя усещането заради нея.
iPhone 4S 16GB Black
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
iPhone 5 16GB Black
iPhone 5 16GB White
Тя 4ката ми лагва в мултитаск и на клавиатура след чист рестор, представям си 2ка
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
-
Имате ли алтернативни варианти за връщане от ios 9.1 към 9.0.2 тъй като не мога да jailbreak или да се качи cydia на ios 9.1?
iPhone 6+
Нямаме.
-
-
Проблем след актуализация на iPhone 5s
Здравейте, имам проблем с батерията на iphone 5s след актуализация на софтуера. До сега бях с версия 9.0 а сега с 9.1(13в143) и батерията започна да пада доста бързо дори в режим stand by. Направих рестор през iTunes и пак същата работа, има ли вариант за понижаване на версията? Благодаря ви.
Забелязан бъг - снимки получени на имейла и запазаени, неможе да ги сподели във фейса примерно излиза за секунда прозорчето за потвърждение и веднага изчезва.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
При мен двойката работи безупречно след ъпдейта.Имам и едно мини първа генерация.Е с това мини си късам нервите.Лаг колкото искаш,забивания,клавиатурата е супер бъгава, караме да ставам агресивенtenet написа:Доста е лагав. Ще ти направя клипче утре.4ubaka написа:Здравейте, някой да има отзиви как се държи IPad 2 с IOS 9 ?

Iphone SE Ipad Mini
Противоречиво звучи - двойката и мини 1 са с еднакъв хардуер. Нещо в твоя телевизор скърца.
"Мисля-значи съществувам"
Две минита съм взел.Едното го ползвам аз другото ми е на работа служебно.И при двете ситуацията е една и съща.Двойката с 9.1 хвърка,няма ядове.Ще ги ресетна да видя какво ще стане.Alxx написа:Противоречиво звучи - двойката и мини 1 са с еднакъв хардуер. Нещо в твоя телевизор скърца.
Iphone SE Ipad Mini