Успокой се чиче да не спукаш някой капиляр.Фокскон са главните,но не са само те.И ти предлагам да спреш да замърсяваш тази тема и да обърнеш малко внимание на жена си примерно.kawabiker написа:За медикаментите ли или
Я ми дефинирай фейл трол mr . big looser
И след като ми го дефинираш и малко преди да си мушнеш патето в гащите , провери в Гугъл за нещо с име foxxcon и пак ела да задаваш тъпумни въпроси
iPhone 6S
Re: iPhone 6S

Oх чичиното, изтърва ли патето и се оака ли , на мама момчето , сигурно още не си аут ти а .
Как па се научи на такива интересни изрази , па не взе да се ограмотиш малко преди да ставаш за смях още сега
Как па се научи на такива интересни изрази , па не взе да се ограмотиш малко преди да ставаш за смях още сега

Венкооо, Венко .... Що дочЕкахме да прочетеме у тоа форум. Миналата седмица един пич на ЛС ми сподели във връзка с друга тема, че наистина имало значение от кой оператор си купил телефона за това какъв му е процесора! Та даже и плана играел значение. И линкове ми прати да се образовам. Бая ферман беше написал, ма не го издържах да го дочета и го изтрих. Почва да ми липсва пумата. Честно! 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Да, има налични и сега погледнах един.С DN започва.Gazpacho написа:Ти не работиш в мтел така ли? Няма да е лошо да погледнеш и да споделиш.Има значение от коя фабрика са.
Ето кратко инфо от справката.
Device IMEI: 3532ххххххххххх
Product description: iPhone 6s
Telephone technical support: Active
Telephone support expiration date: January 18, 2016
Warranty(repairs and service coverage): Active
Warranty expiration date: October 19, 2016
"Find my iPhone" status: OFF
Device was sold by: TELEKOM DEUTSCHLAND GMBH
Purchase country: Germany
-
Здравейте! Имам нужда от помощ. Искам да купя 6s, но човекът с когото се свързах каза, че го е купувал по интернет от сайта на епъл и няма документ, с който да ми гарантира произхода. Та въпросът ми е, това трябва ли да ме притеснява и има ли начин да ми падне гаранцията?
Гаранцията ти в този случай ще е една година, но не това трябва да те притеснява. До колко продавача е коректен е въпроса и какво ще ти продаде?!
-
Надявам се да е iphone 6S. Мисля, че ще позная ако е нещо различно.
Ако има някакви тънкости, за които да внимавам, ще съм ти благодарен ако споделиш.

Гледай да не ти набутат някой заключен с iCloud. IMEI на телефона имаш ли да го проверим?
-
Нямам, но щом е неразопакован възможно ли е да е заключен към icloud?
И все пак мисля, че трябва да има някакви документи: Товарителница, обратна разписка...
Здравейте искам да попитам според вас кой процесор е по-добър,този който е изработен от Samsung или от TSMC и как можем да разберем когато купуваме телефона с какъв процесор е
Благодаря предварително.

- TheOriginal
Айде пак се почва с тия процесори!! Еднакви са, все тая на кой ще паднеш.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
някой проверявал ли е скоро,дали вече ги има в Мтел? 

Аз ги чакам мтел да докарат новите телефони, казаха ми, че към 6 този месец ще има нови бройки. Също така искам да попитам, защо в България ги има тези неща отзад на Iphone 6s http://prntscr.com/8xq949 а в америка ги няма на нито един телефон? Попринцип четох, че са ги махнали на 6с, но като ходя да разгледам телефона в магазините и го има отзад... Това значи ли, че е по различен с нещо технически от версията в америка или?gopeto_86 написа:някой проверявал ли е скоро,дали вече ги има в Мтел?
Колко реално свободно пространство има 16 GB версия?
"11,8 GB са свободните от 16 GB" Този въпрос го има 2 страници по-напредOptimism написа:Колко реално свободно пространство има 16 GB версия?
Някой купувал ли е iPhone 6s от Виваком? Имат ли гаранция и т.н. след като не ги продават официално?
Имат разбира се. Това, че не ги продават официално не означава, че те викат нощес в някое изоставено място и там осъществяват сделката!
Със сигурност не очаквам да отидем в някое мазе и да ми извадят от там iPhone.
Просто не ми е ясна ситуацията с тези шанота и т.н.

И тъй като виждам и хора, които се гавриха с моите въпроси в другия форум, ще ги помоля да не го правят и тук. Просто искам да разбера каква е разликата ако направя покупка от Теленор (уж официални) и Виваком, които даже го нямат и на сайта си. Досега не бях чувала за въпросните шано телефони и виждам, че доста от коментарите във форумите са против покупката на такъв телефон, само дето не разбирам в кое е проблемът. Нали са все пак оригинални телефони?
- Ivan_vylka
Проблем няма никакъв, даже плюса е, че ще е фабрично отключен. Все едно да си вземеш телефон директно от Apple Store и той да има проблем?!?! "Шано" означава просто, че Виваком, както и Мтел, както и стотици магазини за телефони в България, които предлагат iPhone, нямат официален договор с Apple, но това по никакъв начин не влияе на гаранция, която си е налична или на качеството на телефона. Дали е от Теленор или от магазинчето за телефони на бай Пешо в квартала, качеството е едно и също, произвеждат се на едно и също място.
iPhone 11