iPhone 6S

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
ivan.nedyalkov

Re: iPhone 6S

Мнение от ivan.nedyalkov »

В Събота 10.10 получих моя iPhone 6S от Мtel и потвърждавам, че е ОТКЛЮЧЕН. Пробвах със сим на Vivacom. Това е 3ти IPhone който купувам от тях 4S и 5C и този е на най-добрата цена.
iPhone 6S 16GB
MacBook Pro 13 Mid 2012 8GB RAM 256GB SSD
Apple TV 2th generation
AirPort Extreme 5th generation
stasi72

Мнение от stasi72 »

iPhone 6S днес влязох в мтел имаго свободно и го купих 16 г не е заключен работи с виваком понеже аз го позвам със тях.
sdimov

Мнение от sdimov »

Каква е цената?
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Десет души потвърдиха, че от Мтел са ФО телефоните. Колко страници трябва да напълним с едно и също за стане ясно?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
Lucius

Мнение от Lucius »

Gazpacho написа:Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
Боже, боже!
И такива имало :))
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Lucius написа:
Gazpacho написа:Нали няма разлика между телефоните от мтел и теленор освен,че единият е заключен? Или да са с по-лошо качество хардуеър,шаси, камера и т.н.
Боже, боже!
И такива имало :))
Приятел,като няма какво да споделиш или да помогнеш по въпроса,по-добре недей да пишеш.Заради такива като тебе форума е на този хал,но както и да е стига ти толкова внимание.Та за моя въпрос примерно в америка има 2 модела като единия е с новия ЛТЕ банд 30 (А1634/1633) а другият модел няма този банд(А1688/А1687).Също така в Индия се внасят стоки с много по-лошо качество заради ниския контрол на страната.Плюс това ми е любопитно откаде Мтел внасят телефоните си,тъй като не фигурират в листата Апком.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

А защо трябва да фигурират в листата на Апком? И смяташ ли, че за Мтел се пращат апарати с ниско качество на хардуера, софтуера и т.н.? Вместо да се сърдиш на човека по-горе погледни какви глупости пишеш!
Lucius

Мнение от Lucius »

Не мисля че Мтел е квартален гараж.
А дали заради мен форумът е на този хал не си ти човека който ще каже приятел!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Не се сърдя на никой,просто нямаше нужда от тролски коментари.Миналата година мтел предлагаха шестицата на скандални цени и сега при тях са най-ниски цените и са ФО на всичкото отгоре,а докато при теленор са на по-високи цени и са заключени.Трето това,което съм написал по-горе не са глупости,а факти.Апком е официалният дистрибутор на айфон за България.Дългогодишен клиент съм на мтел и всичките ми телефони са купувани от тях и винаги са държали най-високи цени на апаратите,както и тарифите им.
vladi1

Мнение от vladi1 »

6с си го взех от Мтел миналата седмица, мисля че е от Гърция, но може и да се лъжа във всички листчета в кутията първият език е гръцки.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
vladi1

Мнение от vladi1 »

Някой с подобен проблем или същия: когато изпращам съобщение на вайбър звукът от изпращането е малко странен със едно препукване все едно има проблем с говорителя. Иначе със звука нямам други проблеми слушам музика клипове всичко само при пращането и само във вайбър.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

gorgior написа:@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
Теленор имат договор с епъл и фигурират на сайта на епъл.Проблема е откъде мтел вземат телефоните и ги предлагат на толкова ниски цени и защо при тях са ФО,а не заключени както при теленор?Затова зададох въпроса си относно качеството.

@vladi1 Във форума на макруморс има доста хора,които се оплакват от подобен проблем при ползването на вайбър,скайп и др. Според тях е нещо от самия софтуер.
sdimov

Мнение от sdimov »

Пич, да коментираш качеството, защото цената е добра не е правилно. Качеството дали е за Америка, Европа и т.н. е едно и също. Причината цените да са хубави е търсенето и количеството продадени телефони, защото Апъл имат зверски изисквания по отношение на операторите - точно определени реклами купени от тях, определен час, в който да се пускат тези реклами (прайм тайм) и т.н., за което оператора плаща и като продеш 10 000 апарата е една сметката, като продадеш 100 000 апарата е друга сметката. А това, че е отключен телефона е едиствено добра стратегия от страна на М-тел - пари печелят от услугата, а не от апарата.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Gazpacho написа:
gorgior написа:@Gazpacho не разбрахме какъв е проблема? Теленор също не е в листата на Апком, (както и никой друг оператор) но продават айфони. Какво значение има от къде са, след като ги получаваш с гаранция и сервиз?
Теленор имат договор с епъл и фигурират на сайта на епъл.Проблема е откъде мтел вземат телефоните и ги предлагат на толкова ниски цени и защо при тях са ФО,а не заключени както при теленор?Затова зададох въпроса си относно качеството.

@vladi1 Във форума на макруморс има доста хора,които се оплакват от подобен проблем при ползването на вайбър,скайп и др. Според тях е нещо от самия софтуер.
T-MOBILE deutschland.Това ми изкара на проверката един 6s от мтел.
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Нито Мтел,нито теленор са продали толкова бройки.Относно рекламите само за айфон 4 съм виждал реклама по национална телевизия.Просто получават телефоните от някой посредник,а не директно от епъл.А друга разлика освен заключен към определен оператор и ФО,няма нали?
@Krastanov Как го провери това?
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Просто пуснах проверка, а иначе той дойде просто за прехвърляне на инфото от старият.

П.П.За справка ще кажа че аз го активирах.Телефончето беше запечатано и си имаше стикер от мтел.И аз малко се учудих като видях от къде е, но все тая.
vladi1

Мнение от vladi1 »

И аз го отдавам на софтуера и силно се надявам да е така. След 9.1 си остана.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Krastanov написа:Просто пуснах проверка, а иначе той дойде просто за прехвърляне на инфото от старият.

П.П.За справка ще кажа че аз го активирах.Телефончето беше запечатано и си имаше стикер от мтел.И аз малко се учудих като видях от къде е, но все тая.
А серийният номер на телефона с C3 ли започва и коя седмица е сглобен?
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Е, той все пак беше при мен за кратко време(седяха и си го чакаха докато стане), S/N изобщо не съм го и поглеждал.Мисля че началника разполага с неразпечатвани от мтел и утре мога да погледна S/N на и ще кажа.
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

Ти не работиш в мтел така ли? Няма да е лошо да погледнеш и да споделиш.Има значение от коя фабрика са.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Извинявам се че се намесвам, ама аз като неразбиращ искам да попитам, колко фабрики има Епъл по света и как по сериен номер се разбира коя е точно фабриката и какво значение има изобщо тази информация , а и също какви медикаменти взима супата ?:-/
Gazpacho

Мнение от Gazpacho »

kawabiker написа:Извинявам се че се намесвам, ама аз като неразбиращ искам да попитам, колко фабрики има Епъл по света и как по сериен номер се разбира коя е точно фабриката и какво значение има изобщо тази информация , а и също какви медикаменти взима супата ?:-/
Поредният фейл трол. Провери в гугъл и пак ела.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

За медикаментите ли или :-B
Я ми дефинирай фейл трол mr . big looser L-)

И след като ми го дефинираш и малко преди да си мушнеш патето в гащите , провери в Гугъл за нещо с име foxxcon и пак ела да задаваш тъпоумни въпроси
Публикувай отговор