iPhone 6S

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
gorgior

Re: iPhone 6S

Мнение от gorgior »

Ей хвана ме най-после! Нищо не мога да кажа. Извинявайте скъпи съфорумци. Просто реших да изглеждам интересерн. За това казах, че с кредитна карта на ПИБ и ЦКБ може да се пазарува в онлайн магазините на Епъл. Просто исках да впечатля едни момичета от нашия клас, които влизат в този форум. За доставката на фирмата също излъгах, защото те ме подкупиха да им правя реклама, като ми обещаха един часовник от Англия, който струва 5000 евра.
Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба! :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
sdimov

Мнение от sdimov »

Гришенце, в Перник може да разправяш каквото си искаш на аверите, които не знаят как да си включат компа и ти вярват на всяка дума, но тук сме малко над нивото на обкръжението ти и като кажеш нещо гледай да не заблуждаваш хората. Опитал си се да боравиш със сърказъм, но той работи в случаите когато не са те хванали по бели гащи. Иначе ставаш още по-смешен.

Идеята за търга беше добра, но явно не си дорасъл все още да я разбереш, но нека да е олигофренска. И трябва да си горд, че пр**ба хората, които участаваха и щяха да си купят телефон на много добра цена.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Добре Свирченце. Айде да спираме, че ми писна от простотиите ти. Достатъчно внимание ти отделих!
Аватар
Hack666

Мнение от Hack666 »

gorgior написа:Ей хвана ме най-после! Нищо не мога да кажа. Извинявайте скъпи съфорумци. Просто реших да изглеждам интересерн. За това казах, че с кредитна карта на ПИБ и ЦКБ може да се пазарува в онлайн магазините на Епъл. Просто исках да впечатля едни момичета от нашия клас, които влизат в този форум. За доставката на фирмата също излъгах, защото те ме подкупиха да им правя реклама, като ми обещаха един часовник от Англия, който струва 5000 евра.
Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба! :))
Оооо..момичетата сгодни ли са?Да ме вържеш на партия..само кажи кво да ги лъжем.. :|
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

gorgior написа:( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия)
Почуствах се обиден, Димов съм. :D
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

Разменете си телефоните за да си пращате там любовните съобщения тук е място за споделяне на информация.Няма смисъл да си ги мерите ;)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
sdimov

Мнение от sdimov »

alexsoon написа:Разменете си телефоните за да си пращате там любовните съобщения тук е място за споделяне на информация.Няма смисъл да си ги мерите ;)
Ами то целия проблем тръгна от там, че се даде грешна информация и като му обърнах внимание на грешката, вместо да си вземе бележка почна да носи от 10 кладенеца вода.

Снощи ми остана време да разгледам английския сайт на Апъл и видях, че има опцията да се плаща с пейпал, което елиминира проблема с билинг адреса на картата. Та господин експерта неспоменавайки тази опция ме кара да си мисля, че пак е чул от някой приятел на кафето кои карти стават.

И да обобщим как да си поръчате телефона на нормална цена: Пейпал, Адрес в Англия и през фирма да го докарат тук. Като цената за доставка се формира от цена на килограм от Англия до БГ и допълнителен куриер в България.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

sdimov

Мнение от sdimov »

След два дена ползване първите впечатлениея са:

1. 3D touch - много готина функция. За съжаление не всички апликация я поддържат, но предполагам скоро ще почнат да ъпдейтват аповете.
2. Touch ID - много по-бързо и по прецизно от предшествениците, отключването става със скороста на мигване. Това за мен е добро подобрение.
3. Live Photo - интересна функция, но се счупи да вали два дена и нищо не пробвах освен една жива снимка вкъщи. По отношение на правенето на снимката - разлика с/без няма.
4. Размери/тегло - не се усещат изобщо на 6+, но на 6 жена ми ме пита дали й се струва по-тежък без да знае. Явно 14 грама си се усещат.
5. Бързина - по-бърз е, но дали заради процесора или рама няма как да преценя.
6. Батерия - в петък вечерта пристигна сетване, ресторване и т.н. и сега е на 5%. Като умре и го заредя ще видя дали има някаква разлика.
7. Хей, Сири - като го сетвах телефона ме попита да сетна и сири. По принцип не я ползвам, но сега я сетнах. Пита ме няколко пъти да кажа "Хей, Сири" и един път да я попитам какво е времето. Доста по-лесно се активира сега и е доста по-адекватна.

И един съвет за бъдещите собственици. Преди да си ресторнете бек ъп-а от стартия телефон първо ъпдейтнете до 9.0.1, защото идва с 9.0. Аз ресторнах и след като ресторнах го и ъпдейтнах, но бъгва нещо, апликациите не искат да се инсталират и стоят неактивни(някой в статус waiting, други само тъмни). Същото стана, на 6 и на 6+, та предоплагам е някакъв бъг при ъпдейта. Пробрах доста неща отписване от iCloud, рестартиране и не иска, а да цъкам 1 по една апликациите не е работа, защото имам доста. Накрая ги Reset-нах и понеже вече бяха на 9.0.1 няма никакви проблеми, аповете си се свалиха сами.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

С една дума - ще чакаме 7-та! L-)
Mr. Bean
sdimov

Мнение от sdimov »

Това са 3 :)) :)) :))
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Здравейте!
Някой може ли да даде мнение за iSTYLE България - Apple Premium Reseller в Централна и Източна Европа?
В сайта им пише, че може да се направи резервация за 6S примерно, посочени са и цени, и казват, че от 09.10 след като получат бройки, може да се закупи от тях телефона. Как са като търговци - коректни ли са, пълна гаранция ли е при тях и т.н.
Ще се радвам да получа каквато и да е информация. Благодаря предварително!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Коректни са!
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

http://www.telenor.bg/bg/private/device ... pple-14801
Добри цени от Теленор :)
iPhone 11
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Да, а и което мен ме интересува - отключен, без договор - 1649,99лв. Направо го грабвам...
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

И защо?! Има ги в момента под 1500лв.! L-) И тепърва ще падат...
Mr. Bean
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Ще се радвам да ми кажеш, от къде по-точно мога да го взема по-евтино в момента!
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

В OLX е пълно с обяви за по 1500 лв. внесени от чужбина с 1г. международна гаранция
iPhone 11
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Не, благодаря! За 150лв. разлика и неизвестен произход, а и най-вероятно заключен...
venci362

Мнение от venci362 »

:D :D сигурно ще е заключен... :D
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Абе вие нормални ли сте??? Какви неизвестни произходи и какви заключени телефони бълнувате?! Чисто нови неразпечатвани телефони, фабрично отключени, с 1 година международна гаранция от датата на активиране на телефона, която се обслужва в България от Креатийв Център! Даже в момента тука във форума се продава за под 1500лв...и ще продължат да падат! L-) Давайте си парите за телефони с "известен произход"!!! :))
Mr. Bean
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

За какво си давам парите си е моя работа - мога да си го позволя, правя го. В OLX видях 1-2 телефона около 1500лв. "+-", но всичките 16гб. На мен лично ми трябват повече. Другото което ме спира да пазарувам специално от там, е лошата слава на сайта, именно заради "менте" телефоните, които се продават там. Както и да е, мое мнение си е и не искам да влизам в полемики и спорове! А дали скоро ще паднат цените - божа работа. Не ми се чака, а и търпението не ми е силната страна.
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Добре де гледам в Теленор цената без договор на 6S 16gb е 1449 лева с 2 години гаранция.Трябва да си луд да си го купиш от OLX за 1500 с една година гаранция от някой си неизвестен.Сега друг е въпроса ,че Теленор ще имат 20 бройки и до януари няма да могат да отговорят на търсенето но.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
Търновеца

Мнение от Търновеца »

Не се знае дали ще са толкова ограничени количествата. От прочетеното във форума става ясно, че до миналата година, новия модел се появява в БГ чак ноември-декември. Тази година - две седмици след официалната премиера. Нещата се променят, надявам се...
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

В Теленор както винаги няма да имат налични бройки в началото, а и телефоните ще са кодирани - независимо дали си ги платил в кеш или не! Всяка година все и едно и също предъвквате и после ги продавате на безценица! Как не го разбрахте, ей...
Mr. Bean
Публикувай отговор