iOS 9

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Re: iOS 9

Мнение от angelovarna »

При мен на 5S след ъпдейт (директно през iOS-a) ми изчезнаха близо 2GB от свободната памет.
Иначе телефона не лагва. Батерията се държи както преди. И всичко останало е 6.

Чудя се дали не трябва да направя ъпдейта през iTunes наново, току-виж се е освободила тази мистериозно изчезнала памет...
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Почти съм сигурен, че ще ти се освободи паметта. Ъпдейта от една ОС към друга никога не ме е привличал. Имам предвид от 7 към 8, 8 към 9. Винаги има по нещо да се омаже. Ако е от 9 към 9.0.1 или към 9.1 - няма ядове. Но ти си знаеш!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
dimitarStr

Мнение от dimitarStr »

Добро утро,сложих си новата ios9 още снощи,но за жалост на ipad 3 повечето от новите неща ги няма,явно ще трябва да се задоволя с това което има. За телефона ми iphone 6 plus системата се държи перфектно,аз лично не виждам никакъв лаг,според мен даже телефона работи перфектно. Анимирани картинки няма,явно те ща са само за новите телефони.
nasko0710

Мнение от nasko0710 »

При мен се освободиха 200MB (6+16gb) първо го качих през телефона, но започна страшен лаг и после през компютъра.
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Как мога да си кача наново ъпдейта през компютъра?
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
nasko0710

Мнение от nasko0710 »

През itunes.Включваш телефона в компютъра и цъкаш рестор. :)
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Благодаря!
Ще пробвам,защото е непоносимо.
Предполагам,че има много недоволни потребители и ще пуснат 9.0.1 и с изчистване на тези бъгове.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
nasko0710

Мнение от nasko0710 »

Моля!
Със този рестор ти изчезва всичко от телефона, направи бекъп преди това.
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Винаги правя в iCloud.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
nasko0710

Мнение от nasko0710 »

След чист update&restore откривам и лаг в новото меню за спиране на приложенията.Като имам отворени повече приложения все едно самата анимация забавя.Някой да сподели дали и на други телефони е така?
gogoteam

Мнение от gogoteam »

Ъпдейтнах айфон 6+ 64 гб всичко е наред като изключим това ,че търсачката ми не търси всеки път в телефония указател а само когато си иска. Така бях и с 5s при излизането на иос 7
Lucius

Мнение от Lucius »

nasko0710 написа:След чист update&restore откривам и лаг в новото меню за спиране на приложенията.Като имам отворени повече приложения все едно самата анимация забавя.Някой да сподели дали и на други телефони е така?
И при мен е така 6+ 64гб
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Amarlatakia

Мнение от Amarlatakia »

И моята чиста петичка лагва, изчезва ми бутона за изчистване на списъка с повикванията, като вдигна на повикване чакам секунда-две докато ме чуят отсреща... Ще ресетна софт да видя дали ще живне малко
I want live with or without you...
Pepopepo

Мнение от Pepopepo »

Pepopepo написа:Привет момчета, някой да помага... Винаги до сега съм си правил ъпдейтите директно от телефона и не съм имал проблеми.
Днес също ъпдейтнах, всичко е ок с едно изключение - бутона за телефона не ми работи - последни разговорир фаворити - стои като замръзнал.
Рестартирах няколко пъти - няма промяна !
След това ресторнах - пак същото, а ако вляза през иконата на Contacts - нямам проблеми но през иконата Phone - нищо. Също така ако вляза през сетингс - телефон - не отваря и направо замръзва...
Моля някой да даде съвет, ако има някакво значение, телефона е 5S

Да споделя, че оправих проблема. Така почетох по форуми и из нета и доста хора са го имали това като проблем.
Решава се само с търпение и около 10-15 стандартни рестарта, малко е гадно, но все пак се оправи.
В момента тел ми работи чудесно, без забивания и тн. Ако някой друг има подобен проблем няма нужда да прави рестори и тн.
Поздрави
dimitarStr

Мнение от dimitarStr »

Открих следния проблем,през 3G мрежата не ми позволява да вляза в App Store,слагам отметката на зелено в сетингс и като се върна да вляза в магазина отново ми показва,че не съм сложил отметка,това също се получава и на някой други приложения - Watch,Podcasts,ITunes store и още едно две. Само аз ли имам този проблем или от Apple са забранили достъпа до App Stre през 3G
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

И каква е далаверата да забранят достъпа през 3G, а през wi-fi - не? Мислиш ли като пишеш или си переш на изуст?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
dimitarStr

Мнение от dimitarStr »

Явно ти си переш на изуст,ако нямаш идея къде е проблема не отговаряй,преди ъпдейта нямах никакъв проблем затова питам.
sndblstr

Мнение от sndblstr »

Здравейте !
Ъпдейтнах си 4s-а , който до днес беше с 7.1. Направих го през wi-fi-а , всичко тръгна нормално , но ми направи впечатление ,че преди да тръгне стартъп екрана на ios9 на няколко пъти се показва ябълката и зарежда , след това следващото се показва (като например въпроса да си активирам ли локешъна - дадох ''не'' , пак ябълка) .. зареждане и чак тогава тръгна телефона. Всичко точно рових го малко и си викам дай да го рестартирам.... и до там. Само ябълката .. зареждане и пак ябълката и така..
Как да действам ?
mach1ne

Backup на OS?

Мнение от mach1ne »

Има ли начин да бекъпна операционната система на телефона си на по-стара с която е работил ?? Преди малко ъпдеитнах на iOS 9 и не съм особено очарован. (iPhone 6) Благодаря предварително!!
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) е какъв е проблема , върнете на 8.4.1 :-t
mach1ne

Мнение от mach1ne »

gogi71 написа::) е какъв е проблема , върнете на 8.4.1 :-t
Може ли да обясниш как точно се backup-ва OS-a, търсих из гугъл но намерих само за iCloud
nikoarhi

Мнение от nikoarhi »

Здравейте,
Аз вчера упдейтнах моя 5S 16GB до iOS9 директно през телефона. Телефона се държи чудесно и съм впечатлен от Battery Low Power Mode, обаче както и други колеги са писали и на мен не ми се освободи абсолючно никакво място в памветта на телефона. Някой да има някакъв съвет?
iphone 5s Silver 16GB iOS 10 ФО
Lucius

Мнение от Lucius »

mach1ne написа:
gogi71 написа::) е какъв е проблема , върнете на 8.4.1 :-t
Може ли да обясниш как точно се backup-ва OS-a, търсих из гугъл но намерих само за iCloud
В гугъл ще намериш !
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Berbamarto

Мнение от Berbamarto »

Пълно с осторумници в тоя форум бе. Сигурно като отидеш в магазина да си купиш текефон с ябълка трябва да ти дадат и тест за програмиране иначе не си достоен собственик. Тук въпросите трябва да са на високо научно ниво.
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Не става въпрос за остроумници, въпреки че това с Гъгъл е несериозно, при положение че във форума има теми за всички такива въпроси и са събрани на едно место, а и търсачка има на форума- е вярно че не разбира маймунски като Гугъл, ама роден език какво да правиш ...
Публикувай отговор