По-добре недей!…Ще се разочароваш,а връщане назад няма!Optimism написа:Ок, хора, съвети за или против ъпдейт на 4S ? Плюсове и минуси?
iOS 8
Re: iOS 8
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
Привет
Имам 2 проблема на iPhone 6 ios 8.1.3
Бихте ли споделили ваши наблюдения или препоръчали какво да предприема.
Понякога с еднократно натискане на Power/Sleep,Wake бутона не се появява LockScreen-a а при повторно натискане след 5-10 сек. светва и гасне веднага,а при трето натискане вече е ОК.
Другото е че при отговор на позвъняване понякога отсрещния се чува едвам едвам все едно е в тунел или е на високоговорител и говори от 100 метра
а мен ме чуват нормално,и това се случва от различни номера...А не ми се е случвало когато аз набирам да се получава това.
Тела съм го ресторвал и е без резултат.На Виваком съм.
Дали е в апарата проблема или iOS или оператора...?
Понякога с еднократно натискане на Power/Sleep,Wake бутона не се появява LockScreen-a а при повторно натискане след 5-10 сек. светва и гасне веднага,а при трето натискане вече е ОК.
Другото е че при отговор на позвъняване понякога отсрещния се чува едвам едвам все едно е в тунел или е на високоговорител и говори от 100 метра

Тела съм го ресторвал и е без резултат.На Виваком съм.
Дали е в апарата проблема или iOS или оператора...?
iPhone 6
- TheOriginal
Това е и при мен от както го имам. т.е 8.0.2.eckrimo написа:Привет
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
http://www.cultofmac.com/313268/siri-sp ... s-ios-8-3/
Videos sent into Cult of Mac by Klaus Jacobson also show noticeable performance improvements on the iPhone 4s and the iPhone 5
- freelanders
Помощ!
Почти всеки сайт, който отворя ме препраща за секунда към mobile333.com и моментално се отваря App store и конкретно някаква тъпа игра King's Empire.
Първоначално беше само при olx, но сега не се отварят много сайтове и директно ме праща в App store при тая игра.
Какво да правя?
Почти всеки сайт, който отворя ме препраща за секунда към mobile333.com и моментално се отваря App store и конкретно някаква тъпа игра King's Empire.
Първоначално беше само при olx, но сега не се отварят много сайтове и директно ме праща в App store при тая игра.
Какво да правя?
iPhone 5 mtel & iPad mini 3G mtel
-
дали тази вечер ще пуснат 8.2 ?
Вече я пуснаха.

Някои вече сме на всички ус-ва ъп ту дейт 
Забавянето при повикване го има все още, има apple watch app за синхронизиране с часовника.
Whatsapp затяга нещо , в бетата имаше carplay което не откривам сега...

Забавянето при повикване го има все още, има apple watch app за синхронизиране с часовника.
Whatsapp затяга нещо , в бетата имаше carplay което не откривам сега...
-
- Обратна връзка:
Колеги,ако имам запазени shsh blobs за 7.1.2,има ли вариант след като ъпдейтна на 8.2 да върна на 7.1.2? (iPhone 5S)
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
-
- Обратна връзка:
Добре,а някой има ли наблюдения вече над 8.2 на 5S,заслужава ли си ъпдейт от 7.1.2?victor11 написа:Не. Няма връщане назад.
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Не знам защо толкова се притеснявате от тези ъпдейти. С 4S съм, почнах от 6.1.3 и сега съм с 8.2. Естествено, че 6.1.3. беше най-доброто за този телефон, но никога не ми се е налагало да съжалявам много, че съм ъпдейтнал. Имало е неща, които ме дразнят, но никога толкова, че да си метна телефона в стената (както направих с Xperia-та
). Седмата версия определено бе най-зле за 4S, но после нещата почнаха да си идват на мястото. А 5S е с несравними характеристики,така че не смятам, че има нещо страшно в ъпдейта.

iPhone SE 64GB
Аз също съм с 4S и не виждам проблеми с ъпдейтите, освен досадното закъснение при отговор, но това май е екстра за всички модели.
Вярно е, че от 7 версия не съм го джейлвал, но вече нямам и необходимост.
Вярно е, че от 7 версия не съм го джейлвал, но вече нямам и необходимост.
4S, 6S
Много кофти: слайдвам за да отговоря,слагам го на ухото и продължава да звъни мелодията още 1 секунда...
другото дразнещо но поносимо е процентите на батерията как спадат по 2% наведнъж...

другото дразнещо но поносимо е процентите на батерията как спадат по 2% наведнъж...
iPhone 6
Ъпдейтнах сутринта минито всичко е ок освен батерията.Пак заминава много бързо.В осем сутринта го махнах от зарядното в момента е на 61 процент.30-40 минути да съм играл една игра.Другото е малко чат и браузинг.
Iphone SE Ipad Mini
Малко извън темата,но да ви питам цял ден не мога да се свържа със App Store,има ли някой подобен проблем?
Май днес всички сме имали подобен проблем... аз специално - не можах на няколко пъти и се отказах
gwstudio написа:Май днес всички сме имали подобен проблем... аз специално - не можах на няколко пъти и се отказах
Мерси,значи не съм само аз.
След ъпдейта ми изчезва нета за известно време и си се появява когато иска. Имам предвид 3G-то и като казвам, че изчезва, нямам предвид самата иконка в горния ляв ъгъл. Тя си седи, но нет ..... нъцки. На Ментел съм. След малко ще направя още един рестор, пък да видим дали ще има промяна...
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Аз съм със 4s ъпдейтнах го и не съм разочарован не виждам нищо което да нарушава нормалната работа на телефона ми.ipeichiny написа:По-добре недей!…Ще се разочароваш,а връщане назад няма!Optimism написа:Ок, хора, съвети за или против ъпдейт на 4S ? Плюсове и минуси?
Да,да.Веднага след ъпдейта се е прецакала.Преди да го ъпдейтна нямах ядовеLyubo_lvl написа: Значи проблема ти е в батерията

Iphone SE Ipad Mini