iPhone 6 в МТЕЛ

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Milenkov76

Re: iPhone 6 в МТЕЛ

Мнение от Milenkov76 »

Клиент съм и на Мтел и на Теленор и ако през последните 2-3 години Глобул бяха с най-атрактивните планове то с последните промоции на Мтел това вече съвсем не е така,а относно язвителния коментар за "канчето" съм се аргументирал с факти ,а не с скрита реклама каквато се опитваш да ми припишеш.
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Milenkov76 написа:Промоционалните тарифни планове са за целият период на договора и факт е ,че за момента Мтел предлагат най-добрите планове в съотношение цена -мин.GB.В момента остана в действие само една промоционална тарифа до края на месец януари и тя е 35 лв за ЦЕЛИЯТ период от 2 години и включва неограничени разговори към ВСИЧКИ оператори и 10 GB трафик .Ако ще се спори по тази тема поне да се информирате преди да се пишат неверни глупости!
Кое са неверни глупости???
Че само след 20 дни плана на Мтел ще е пак 100лева ли?
Под "кратък период" имам предвид периода на валидност на промоцията ,а не валидност на условията в периода на договора.
Да сега са ОК,но не може на базата на някаква временна промоция да приказвате Мтел това а Теленор онова.
И всички знаем ,че Виаваком пуснаха тази цена ,а след тях и Мтел , защото не знаеха какво да очакват от старта на Теленор,който в крайна сметка не беше такъв какъвто ни се искаше.
Последно промяна от nikolay80 на 10 Яну 2015, 18:32, променено общо 2 пъти.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Епа да ме прощаваш тогава. Иначе виж колегата какво пише в горния пост.
"Мисля-значи съществувам"
Milenkov76

Мнение от Milenkov76 »

Аз съм конкретизирал само последните промоционални тарифи на Мтел,че са по добри от всички останали тарифи предлагани от операторите,но... да спрем до тук с спора и с рекламите защото темата се точи вече няколко години... :)
godaddy

Мнение от godaddy »

Плановете на М-тел, валидни до края на Януари, са много изгодни. Проблемът е, че с върнато ДДС на iPhone и малко по-неизгоден план към Теленор за цената от 35лв/месец (като пакет минути, интернет трафик на максмална скорост) излиза МНОГО по-евтин total cost of ownership-ът на телефона+договора за целия срок.

Пример за 6ца 64ГБ от Теленор и 35лв/месец: 750лв без ДДС и 24*35 = 1598лв.

Пример за 6ца 16ГБ от М-тел и М-тел бизнес смарт М: 974лв. апарат без ДДС и 20*24 = 1454лв.
Пример за 6ца 16ГБ от М-тел и М-тел Трансфер Л: 974лв. апарат без ДДС и 27.40*24 = 1631лв.
lanostra

Мнение от lanostra »

Има ли вариант да си върна стария Iphone 5 и да си взема 6-ца като продължа да изплащам стария :?
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

не.
iPhone 6+
Публикувай отговор